- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Takma kız 64 cm doğduğunda 54 tüKuzum boyu ne kadar?erkek olduğu için taktım bende boya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takma kız 64 cm doğduğunda 54 tüKuzum boyu ne kadar?erkek olduğu için taktım bende boya
Ay ben çok öpüyorum ya demek ondanmış yağ bezlerio zaman öpmeyim mustela vücut kremi var bende onu ede bilirmiyim yüzüne?O yanaklar çok bal oluyorlar ya ben yüzünü çok öpemiyorum çünkü yüzündeki yağ bezelerinden kurtulamadık henüz mustela krem çok iyi geliyor ama tekrarlıyor öpüncede daha beter oluyor
MaşAllah canım.Benimki doğduğunda 50 şimdi 57 erkek çocuğu olduğu için iyice taktım senin kendi boyun uzunmu?Takma kız 64 cm doğduğunda 54 tü
Çok öpmeyin geçene kadar canım bizimkş çoşturuyor iyice dur bak atayım sana resmini ama çok çabuk etki ediyor çok iyiAy ben çok öpüyorum ya demek ondanmış yağ bezlerio zaman öpmeyim mustela vücut kremi var bende onu ede bilirmiyim yüzüne?
Çenesinin altında var bizde mustela yeşil olanı bendeki bir deneyim evdekini geçmese bunu alırımÇok öpmeyin geçene kadar canım bizimkş çoşturuyor iyice dur bak atayım sana resmini ama çok çabuk etki ediyor çok iyi
1yok canım ben 1.67 yim baba tarafına çekmiş benimki ama sadece boy olarak yüz olarakta benim tarafaMaşAllah canım.Benimki doğduğunda 50 şimdi 57 erkek çocuğu olduğu için iyice taktım senin kendi boyun uzunmu?
Benimki saç diplere kadar yayılmıştı düşün artık şimdi bakıyorum beliriyorlar hemen sürüyorum geçiyor o kadarda iyi bir kıremÇenesinin altında var bizde mustela yeşil olanı bendeki bir deneyim evdekini geçmese bunu alırım
1yok canım ben 1.67 yim baba tarafına çekmiş benimki ama sadece boy olarak yüz olarakta benim tarafa
Evet o zaman babaya çekmişben şimdiden diyorum baskete koymam lazımzaten bazen 2 aylık çocuktan beklentilerim çok fazlaBenimki saç diplere kadar yayılmıştı düşün artık şimdi bakıyorum beliriyorlar hemen sürüyorum geçiyor o kadarda iyi bir kırem
Bak işte aynı anne aynı meme ama kilolar aynı değil çokta takmamak lazım dediğin gibi yeterki sağlıklı olsunlar Güzel taktik aslında 4 aylık demek bayramda görenler oldu zaten sonradan olanlar oldu yazık sabilere valla göze geliyorlar toparlaması zor oluyor sonra
Maşallah kuzumİlk ay 4.900 ikinci ay 6.654
Benim minnoş 53cm Di 1 ay kontrolündeKuzum boyu ne kadar?erkek olduğu için taktım bende boya
Evet o zaman babaya çekmişben şimdiden diyorum baskete koymam lazımzaten bazen 2 aylık çocuktan beklentilerim çok fazla
Ayyy geçmiş olsun canım iyi krem o zaman öpmemek lazım
Yok canım ilk doğduğundan beri mama destekli ilk ay zaten sarılık var diye başladık her memeden sonra mama gidiyorduk sonra doğum kilosunu yakalayınca azalttık işte şimdi günde 2 yada 3 veriyorum çoğunlukla sabah öğle akşam olarak aslında kesmem lazım kilosuna göre ama bazen açmı sanki düşüncesini bırakabilirsem tabiOyyy tombişe maşallah sadece anne sütü dimi
Oyy seninki kombo olmuş ya maşallah Allah sağlıklı uzun ömürler versin hepimizin evlatlarına kem gözden kötü insanların şerrinden korusun inşallahAynen canım, valla söyleme kuzum kilosunu da ayını da, ben çok çekmiştim oğlanda birde renkli gözlü kızıl saçlı çok dikkat çekiyordu
Maşallah kuzum
Benim minnoş 53cm Di 1 ay kontrolünde
1 ayda unuttum ya ne kadardıAynen canım, valla söyleme kuzum kilosunu da ayını da, ben çok çekmiştim oğlanda birde renkli gözlü kızıl saçlı çok dikkat çekiyordu
Maşallah kuzum
Benim minnoş 53cm Di 1 ay kontrolünde
Aaaa öylemi ne güzel MaşAllahkardeşimin kızı 50 doğuldu sınıfta küçük duruyorDaha çok küçükler canım, zamanla uzayacak 49 cm doğmuştu büyük oğlum
Şimdi yaşıtlarından uzun boylu
Hangi mamayı veriyorsun kuzumYok canım ilk doğduğundan beri mama destekli ilk ay zaten sarılık var diye başladık her memeden sonra mama gidiyorduk sonra doğum kilosunu yakalayınca azalttık işte şimdi günde 2 yada 3 veriyorum çoğunlukla sabah öğle akşam olarak aslında kesmem lazım kilosuna göre ama bazen açmı sanki düşüncesini bırakabilirsem tabi
Hepimiz öyleyiz kız bakma bizde bakıcaz duruma göre hangi dala daha yatkınsa ona göre yazdıracazEvet o zaman babaya çekmişben şimdiden diyorum baskete koymam lazımzaten bazen 2 aylık çocuktan beklentilerim çok fazla
Ayyy geçmiş olsun canım iyi krem o zaman öpmemek lazım
Hipp organik combiotic canımHangi mamayı veriyorsun kuzum
Evet canım ben hergün yıkıyorum ve her alt değişmede de aynı şekilde ona rağmen çok kirli havalar iyice ısınırsa günde 3 falan çıkar muhtemelenKızlar bebekleri hergün mü yıkıyorsunuz