- 1 Nisan 2022
- 12.527
- 15.402
Sağol kuzumçıkmadan önce yediriyorum iyice ama 1 saate acıkıyor dışardaOyyyy çok güzel canım çık gez oy tatlı yunus paşa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzumçıkmadan önce yediriyorum iyice ama 1 saate acıkıyor dışardaOyyyy çok güzel canım çık gez oy tatlı yunus paşa
Kuzum sen daha tecrübelisin korkmadün mahalleye girerken başladı ağlamaya sanki aylardı ac sakladım sabah sabah her kesi kaldırdıbu gün rüzgar olduğu için 1 saat kaldım ama eve girerken başladı ağlamaya acım diye sanki dışarı çıkınca hemen acıkıyor ondan pek rahat edemiyorum ama mecburum oksijen almalı hamilelikte dışarı çıkmadım bu çocuk hiç hava almıyorMinnoşum, boncuğum, Yusuf yüzlü bebeğim
Yolda ağlıyor mu, bende henüz cesaret edemedim, bizim arabamız daha gelmedi, gelsinde bir deneme sürüşü yapalım
Korkmuyor da değilşm
Ay ben işe de götürücem bebeğimi bırakamam kendi işim ne de olsa. Anneme bırakıcam gerektiğinde.Arkadaşlar çalışan annelerimize soracağım ne zaman işe döneceksiniz ? İşe dönünce kim bakacak bebeklere
Yaa alışık olduğu cümleyi duyunca mutlu oluyor demek ki şapşikHep fındıklım diye severdim hamileyken şimdi de öyle diyince gülümsüyor bana sanki konuşunca sakinliyor yavrum benim
off ne güzel analar olduk biz yahuuuu . Bi de şu gaz sancıları bitse daha iyi ilgilencm ben ama kızımın pırtlatmasına yardımcı olmaktan başka bir şey yapmaya zamanım kalmıyorAnnesinin bebeği, annesinin güzel bebeği, annesinin biricik bebeği, annesinin mis kokulu bebeği diye türetiyorum hahaha
Evet kuzum 55 günlük olduk bugün . Kız çok gazlı benimki . Hep kucakta olmak istiyorKuzum güzel bağla çık ilay daha büyük hemen hemen 2 aylık olacak dimi çık gez dolaş İlyada hava alsın mis gibi
Kız çabuk acıkıyo senin bebişin midesi genişlemişSağol kuzumçıkmadan önce yediriyorum iyice ama 1 saate acıkıyor dışarda
Ay maşallah 55 gün hala kucakta mı, ben de biraz daha geçer sanıyordum bizimki 29 günlük bugün, ümitlerim suya düştüYaa alışık olduğu cümleyi duyunca mutlu oluyor demek ki şapşik
off ne güzel analar olduk biz yahuuuu . Bi de şu gaz sancıları bitse daha iyi ilgilencm ben ama kızımın pırtlatmasına yardımcı olmaktan başka bir şey yapmaya zamanım kalmıyor
Evet kuzum 55 günlük olduk bugün . Kız çok gazlı benimki . Hep kucakta olmak istiyor
Kuzum sen daha tecrübelisin korkmadün mahalleye girerken başladı ağlamaya sanki aylardı ac sakladım sabah sabah her kesi kaldırdıbu gün rüzgar olduğu için 1 saat kaldım ama eve girerken başladı ağlamaya acım diye sanki dışarı çıkınca hemen acıkıyor ondan pek rahat edemiyorum ama mecburum oksijen almalı hamilelikte dışarı çıkmadım bu çocuk hiç hava almıyor
Ay ben işe de götürücem bebeğimi bırakamam kendi işim ne de olsa. Anneme bırakıcam gerektiğinde.
Kimyon çayını nasıl yapıyorsunAy ben işe de götürücem bebeğimi bırakamam kendi işim ne de olsa. Anneme bırakıcam gerektiğinde.
Yaa ne güzel güvenle bırakacağın birinin olması canımBen eylülde dönmek zorundayım benim mecburen kv bakacak. Bende aslında 2 yaşına kadar bakmak istiyorum ama iş yerimde o kadar idare etmez 10 yıldır bir şirkette çalışıyorum bakalım nasıl olacak, evlat çok başka ya kimseye güvenemiyorsun.
Sınıf öğretmeniyim canım, Allah razı olsun evet canım artık aklımın daima kalacağı bir bıdık var hayatımdaKuzum sen ne öğretmenisin
Çalışan annelerin işi daha zor, Allah kolaylık versin
Evet kv güzel bakar ama kv çok anam bir kadın diğer torunları okuldan çıkıyor direk babaanne evine asla kendi evlerine gitmiyorlar, 2 eltim daha var onlar çalışmıyor ama kv bakıyor çocuklarına banyolarına kadar, beni düşündüren evin bu denli kalabalık olması gelen gidenin bitmemesiYaa ne güzel güvenle bırakacağın birinin olması canım
Maalesef biz de gazlıyız, gazını çıkarsa da hiiiç bitmiyor ama sanki süt ürünlerini hayatımdan çıkarınca bir tık daha iyi gibi hissediyordum kıvranmıyor artık misalYaa alışık olduğu cümleyi duyunca mutlu oluyor demek ki şapşik
off ne güzel analar olduk biz yahuuuu . Bi de şu gaz sancıları bitse daha iyi ilgilencm ben ama kızımın pırtlatmasına yardımcı olmaktan başka bir şey yapmaya zamanım kalmıyor
Evet kuzum 55 günlük olduk bugün . Kız çok gazlı benimki . Hep kucakta olmak istiyor
Bu beni çok yoruyor 120 denedim yemiyor hep saklıyor 90 devam ediyoruz bazen 90 bile saklıyor sık sık az az yemek istiyorKız çabuk acıkıyo senin bebişin midesi genişlemiş
Kuzum aslında yunusta reflü var az az sık sık yemesi daha iyi bence.Bu beni çok yoruyor 120 denedim yemiyor hep saklıyor 90 devam ediyoruz bazen 90 bile saklıyor sık sık az az yemek istiyor
Çok şükür eskisi gibi kusmalar yok şurup kullanıyor ama göbek fıtık hala duruyorKuzum aslında yunusta reflü var az az sık sık yemesi daha iyi bence.
Canım onu da yapıyorum . O güzel kaka yaptırıyor bence . Ama bizim kız çok gazlı olduğu için yetmiyor yani sen düşünAy maşallah 55 gün hala kucakta mı, ben de biraz daha geçer sanıyordum bizimki 29 günlük bugün, ümitlerim suya düştü
Dün biri yazdı burada kimyon çayı diye denesene ben denedim galiba gerçekten işe yarıyor. Bizimki de kazlıydı biraz daha iyi oldu son günlerde, kakasını yaparken çok bağırıyor sık sık yapıyor ama her defasında bir kıyamet bir kıyamet
Yaa onu da uygulamak istemiyorum . Hem bağışıklığım düşecek hem de açıkçası alışsın hepsine istiyorumMaalesef biz de gazlıyız, gazını çıkarsa da hiiiç bitmiyor ama sanki süt ürünlerini hayatımdan çıkarınca bir tık daha iyi gibi hissediyordum kıvranmıyor artık misal
Tü tü tü maşallah ay kaka yapamayınca çok huysuz oluyorlar ya bide aşırı kaka yapıyorlar alyada bugün sırtına kadar kaka yaptı banyo muslugunda yıkadım belden aşağısını nasıl hoşuna gitti kamilem benimMaşallah de kız bizde atak matak aglama krizi falan yok ama kaka olayımız var, 1,5 günde bir yapıyor. Ikınıyor, sıkınıyor dün bıraz kurcaladım yapsın dıye, kakadan sonra temizlik olayımız var leğende yıkıyoruz çunku her kakada sırta kadar pok tüm zıbın pijama heryere geçiyor yerler gökler pok oluyor. İtiraf edıyorum bez küçük geliyor elimde 1 paketim daha var, 2 numaraya geçmem grek, bez sıkıyor, bacaklarda iz yapıyor
Benim kızım da öyle bide bunun üzerine atak haftası tuz biber oldu bide şöyle bişey oluyor hamak aldik ben koyuyorum içine basıyor yaygarayi annem kv yada babası koysun uyuyor Allah'ım sinir oluyorum benimle kesinlikle uyumuyor babannesini çağırıyorum alıyor kucağına hol uyutup hamaga koyuyor ben yapıyorum aynısını ağlıyor sevmiyor galiba beniBenimki atak matak değil ama çocuk asla uyumuyor ya kucağımda uyuduğu kadar yani aşırı sinir bozucu bir durum olmaya başladı
Kuzumm bilinçli yapıyor zaten atak haftasında öğrendikleri şey buymuş o yüzden atak geciriyorlarmisYaaa inşallah bilinçlidir her defasında da yapınca bilinçsiz gibi de gelmiyor ama öyle de böyle de çok hoş bir duygu içim ısınıyor