2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Canım onu da yapıyorum . O güzel kaka yaptırıyor bence . Ama bizim kız çok gazlı olduğu için yetmiyor yani sen düşün 😂

Yaa onu da uygulamak istemiyorum . Hem bağışıklığım düşecek hem de açıkçası alışsın hepsine istiyorum
Ay şimdi X Xxudy nin de doktoru kakada kan görmeyene kadar süt diyetini önermiyorum demiş şimdi ben de acaba diyeti bıraksam mı dedim bilemedim ki

Benim kızım da öyle bide bunun üzerine atak haftası tuz biber oldu 🥴 bide şöyle bişey oluyor hamak aldik ben koyuyorum içine basıyor yaygarayi annem kv yada babası koysun uyuyor Allah'ım sinir oluyorum 😅 benimle kesinlikle uyumuyor babannesini çağırıyorum alıyor kucağına hol uyutup hamaga koyuyor ben yapıyorum aynısını ağlıyor 😂 sevmiyor galiba beni 😂😂😂
Benimki hamakta da uyumaz gibime geliyor ya bilemiyorum ki kuzum sallanmayi da sevmiyor çünkü ana kucağında falan sallıyorum ama tık yok 🥲 neyse valla bunu da kendime dert etmek istemiyorum açıkçası. Birkaç aya düzelir diye düşünüyorum 😁 sadece slingle gezmekten belim ağrımaya başladı 🥲😅

Yaa 🙈💕 alışık olduğu cümleyi duyunca mutlu oluyor demek ki şapşik 😍

😆😆 off ne güzel analar olduk biz yahuuuu . Bi de şu gaz sancıları bitse daha iyi ilgilencm ben ama kızımın pırtlatmasına yardımcı olmaktan başka bir şey yapmaya zamanım kalmıyor

Evet kuzum 55 günlük olduk bugün . Kız çok gazlı benimki . Hep kucakta olmak istiyor
Gerçekten değişik birşey var aramızda bebeğimi doğduktan 4 gün sonra yenidoğan yoğun bakıma yatırmıştık sabah görmeye gidince ağlıyordum ben seni bırakmadım annem dedim oda ağladı hemşire kızdı bana ağlama o hissediyor diye diğer gün gidince fındıklım ben geldim annem sende iyileşte gel diye hep konuştuğum ses tonuyla konuştum gülümsedi huzurla uyumaya devam etti o zaman bizi tanıyorlar hissediyorlar çok şükür bin şükür

Ay şimdi X Xxudy nin de doktoru kakada kan görmeyene kadar süt diyetini önermiyorum demiş şimdi ben de acaba diyeti bıraksam mı dedim bilemedim ki
Kuzum süt alerjisi demem içim kakada kan ve Mukus görmemiz gerekir vücutta döküntü olması gerekir, çok ciddi kusma olması lazım ve bebeğin kilo alamaması gerekir dedi. Bence bizim bebeklerimiz kolik canım Larada bence kolik. O yüzden benim zaten sütüm az birde iyice kalorisi gitsin istemiyorum. Zaten açıkçası ben çok süt ürünler yemiyorum zaten. Sabah peynir yiyorum, ama yine karışmak istemem kuzum.

Ne güzel sesleniyorsunuz bebişlerinize🥹Bende karışık şarkılar kendimden uyduruyorum😅mevlitte tanımadığım kadınlar gelmişti bende unuttum tek diğilim diye başladım oğluşumla karışık konuşmaya bir bakıyorum kadınlar gülüyor😂

Kızlar burada bebişleri kanguruya koyanları gördüm de doktorunuz onaylamış mıydı 3-4 aylıkken başlanır diye okudum yenidoğanlarda sling öneriliyormuş doktorunuzun yorumu ne merak ettim

• Beğen
Reactions: The
Olsun ben bazen o ağlarken izliyorum çok tatlı oluyor 🤣 susturucum hazırda zaten bir emzik kadar olmasa da iyi ki var memem 😂😂
Susturucu 😂😂😂 bizde öyle diyoruz ya çok güldüm bebeği ilk defa yikayacağımızda göğsüm dışarda yıkamıştim çok ağlamasın sudan çıkınca direk vereyim diye 😂😂

X