- 5 Ekim 2020
- 2.782
- 3.989
Koç burcuyuz daha ne olsun inatci sinirli dedigim dedik evde patron o artikGerçekten öyle nerden bildin kaşlar hep çatık hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koç burcuyuz daha ne olsun inatci sinirli dedigim dedik evde patron o artikGerçekten öyle nerden bildin kaşlar hep çatık hahaha
Güzelin mıyım gerçekten deyip dilleniyormyşGüzelim diyorum genelde
Hep fındıklım diye severdim hamileyken şimdi de öyle diyince gülümsüyor bana sanki konuşunca sakinliyor yavrum benimKızlaaaar bebişlerinize nasıl hitap ediyorsunuz ben pamuk şekerim diyorum hep. Ama bebişim esmer olsun
Annesinin bebeği, annesinin güzel bebeği, annesinin biricik bebeği, annesinin mis kokulu bebeği diye türetiyorum hahahaKızlaaaar bebişlerinize nasıl hitap ediyorsunuz ben pamuk şekerim diyorum hep. Ama bebişim esmer olsun
Kuzum güzel bağla çık ilay daha büyük hemen hemen 2 aylık olacak dimi çık gez dolaş İlyada hava alsın mis gibiKuzum bende çıkmak istiyorum. Bebek arabası zor geliyor. Kanguruyla hemen hop diye çıkabilirim ama güvenemiyorum
Ne bileyim canım . Yine de tutarım alttan hep kesin
Ay bende tutarım hep alttan . Yaaa kanguru çok rahatmış aslında. Bi alışabilsek
Hahaha türetenlerde biz ben genelde altım şaçlı oğlum, deniz gözlüm falan diyorum, maviydi yeşile döndü gözleri gerçi birde salata kafam diyorum eşim çok kızıyor onu dememeAnnesinin bebeği, annesinin güzel bebeği, annesinin biricik bebeği, annesinin mis kokulu bebeği diye türetiyorum hahaha
Benimde şuan öyle inan ağzıma lokma koymadım daha, sıcak caya hasret kaldımBenimki atak matak değil ama çocuk asla uyumuyor ya kucağımda uyuduğu kadar yani aşırı sinir bozucu bir durum olmaya başladı
Hahaha Allah seni salata ne alaka kızHahaha türetenlerde biz ben genelde altım şaçlı oğlum, deniz gözlüm falan diyorum, maviydi yeşile döndü gözleri gerçi birde salata kafam diyorum eşim çok kızıyor onu dememe
Ya kafası azıcık uzundu yan yatırmaktan düz kafa yastığı aldım düzeldi, dönem Salata kafa diyordum eşim kaç kere kavga etti benleHahaha Allah seni salata ne alaka kız
Ben eylülde okula dönerim artık diyordum bebiş 6 aylık oluyor o zaman ama şimdi kimseye bırakamam kafasına girdim çünkü ailem burada değil eşimin tek ablası var onun da 2 çocuğu var bakamam demedi ama hissettirdi belli istemediği o yüzden ne yapacağım bilmiyorum. Eski velilerimden birine rica edebilirim ama içime de sinmiyor ay bilmiyorum napacağımıArkadaşlar çalışan annelerimize soracağım ne zaman işe döneceksiniz ? İşe dönünce kim bakacak bebeklere
Ayy ama her şeyi hoş geliyor dimiYa kafası azıcık uzundu yan yatırmaktan düz kafa yastığı aldım düzeldi, dönem Salata kafa diyordum eşim kaç kere kavga etti benle
Ben eylülde dönmek zorundayım benim mecburen kv bakacak. Bende aslında 2 yaşına kadar bakmak istiyorum ama iş yerimde o kadar idare etmez 10 yıldır bir şirkette çalışıyorum bakalım nasıl olacak, evlat çok başka ya kimseye güvenemiyorsun.Ben eylülde okula dönerim artık diyordum bebiş 6 aylık oluyor o zaman ama şimdi kimseye bırakamam kafasına girdim çünkü ailem burada değil eşimin tek ablası var onun da 2 çocuğu var bakamam demedi ama hissettirdi belli istemediği o yüzden ne yapacağım bilmiyorum. Eski velilerimden birine rica edebilirim ama içime de sinmiyor ay bilmiyorum napacağımı
Bu gün 2 günümüz anne oğul çıkıyoruz dışarıya ama nasıl çıkıyoruz
Kuzum sen ne öğretmenisinBen eylülde okula dönerim artık diyordum bebiş 6 aylık oluyor o zaman ama şimdi kimseye bırakamam kafasına girdim çünkü ailem burada değil eşimin tek ablası var onun da 2 çocuğu var bakamam demedi ama hissettirdi belli istemediği o yüzden ne yapacağım bilmiyorum. Eski velilerimden birine rica edebilirim ama içime de sinmiyor ay bilmiyorum napacağımı
Minnoşum, boncuğum, Yusuf yüzlü bebeğimKızlaaaar bebişlerinize nasıl hitap ediyorsunuz ben pamuk şekerim diyorum hep. Ama bebişim esmer olsun
Yolda ağlıyor mu, bende henüz cesaret edemedim, bizim arabamız daha gelmedi, gelsinde bir deneme sürüşü yapalımBu gün 2 günümüz anne oğul çıkıyoruz dışarıya ama nasıl çıkıyoruz