Amin canım.Evet ya onlar gidince ilk geldiği gün gözümün önüne geldiAllah kavuştursun cnm, annen hamileliğinin başından beri senınle çok alıştınız.
O da çok ağlamıştır eminim, bıdaha ne zaman gelebılecek?
O da torununu çok özleyecek
Dün baya kötüydüm, ciğerlerimde az da olsa sönme var, kanda da pıhtılaşma çıktı, o yüzden verdi, 10 günlük bi kullanım, onun dışında da bir sürü ilaç, amoklavin de var, emzirirken nasıl olacak bilmiyorumOksapar neden vermişki sana?doğduktan sonra 1 hafta oksapar kullandım bu kadar
Gecmiş olsun o zaman doktorun bir bildiği var canımDün baya kötüydüm, ciğerlerimde az da olsa sönme var, kanda da pıhtılaşma çıktı, o yüzden verdi, 10 günlük bi kullanım, onun dışında da bir sürü ilaç, amoklavin de var, emzirirken nasıl olacak bilmiyorum
Saol kuzumEvet cnm doğdugunda yapılan hepatitin 2. Dozu bu.
Hadi geçmiş olsun
Canım ilk 10 gün mama takviyesi yaptım sonra mastit oldum aşırı süt gelmeye başladı benden o dengeye girsin diye doktor sürekli emzir dedi sürekli emzirdim gündüzleri yine sık emiyor en fazla 2 saat duruyor geceleri 3 saat uyuyor artık uyandırmıyorum acaba sarılık diye mi bilmiyorum uyandırmasam 4 5 saat uyur belki ama güzel besleniyor iki memeyi de emiyor bitene kadarsen bize anlat nasıl aldırdın esas :) ne yiyorsun içiyorsun :) maşallah ne güzel almışrutininiz ne mama veriyor musun
Sling veya kanguru ile çıkabilirsin dışarı kuzum. Ben daha hiç bebek arabası ile çıkmadım valla korkuyorum durmazsa diyeBu gün sabah oğluşumu çoook zor olsa bile dişarıya çıkartdım artık eve dönünce başladı ağlamaya nasıl ağlıyordu kızardı resmen şimdide iş yapamıyorum salla diyor durdurunca ağlıyor ben ne yapıcam
Medela calma biberon al canım anne memesi ile aynıholleye başladım ben canım kafeinsiz kahve iç bir dene sende bebek huzurlu olursa sen de bu kadar yorulmazsın emzirmeye devam ama kavga gürültü biberon olarak da philips avent naturel response da kullanıyorum aynı zamanda meme reddi olmasın diye ama ona dün başladım
Philips Avent Doğal Tepkili Pp Pembe Biberon 260ml 1 Ay Scy903/11 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips Avent Doğal Tepkili Pp Pembe Biberon 260ml 1 Ay Scy903/11 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım ya benimki de geceleri çok uyuyor dün gece uyuyakalmışız ikimiz de 5 saat uyuduk aç kaldı yavrumCanım ilk 10 gün mama takviyesi yaptım sonra mastit oldum aşırı süt gelmeye başladı benden o dengeye girsin diye doktor sürekli emzir dedi sürekli emzirdim gündüzleri yine sık emiyor en fazla 2 saat duruyor geceleri 3 saat uyuyor artık uyandırmıyorum acaba sarılık diye mi bilmiyorum uyandırmasam 4 5 saat uyur belki ama güzel besleniyor iki memeyi de emiyor bitene kadar
Almadım ben hiç onlardan sezeryandan sonra bel ağrım oluyor çok ayakta kalınca ve ya ağır kaldırınca hem dikiş yerlerimde hala zorluyor malesef..bebek arabasıyla rahat ediyorum aslında termos mama her şey alıyorum çıkarken sadece eve dönerken ağladı parkta ağlasaydı zaten mamayı vericektimSling veya kanguru ile çıkabilirsin dışarı kuzum. Ben daha hiç bebek arabası ile çıkmadım valla korkuyorum durmazsa diye
Kötü hissetme olur bizde insanız onunda uyumaya ihtiyacı varmış geceleri sık sık emmek istediği oldu arada çok ama çok zordu resmen o emerken ben uyudumCanım ya benimki de geceleri çok uyuyor dün gece uyuyakalmışız ikimiz de 5 saat uyuduk aç kaldı yavrumo kadar kötü hissettim ki kendimi bir öğün atladık resmen ama senin dediğin gibi gündüzleri besleniyor maşallah kilo alımı da iyiye benziyor
Ay hala tırnaklarına çare bulamadım kestim ama düz kestim o da ucuyla yine kendini çiziyor zaten minicik nasıl keseyim bilemedimBirde kızlar ben oğluşumun tırnaklarıni zor tutuyordum izin vermiyordu bu gün şarkı açtım öyle aldım hiç kıpırdamadı
Çok teşekkür ederimGecmiş olsun o zaman doktorun bir bildiği var canım
Teskkr ederim cnmTeşekkür ederim kuzumbaby story programı
HoşgeldinKızlarrr napıyosunuzzz nasılsınızzz ashley benn
Yolun yarısını bebek arabası ile yarısını kucakta gidiyoruzSling veya kanguru ile çıkabilirsin dışarı kuzum. Ben daha hiç bebek arabası ile çıkmadım valla korkuyorum durmazsa diye
Hoşbuldum nasılsınn bebeğin nasılHoşgeldin
Kizzz sen nerelerdesin bebişin nasill hemen dogumunu anlatKızlarrr napıyosunuzzz nasılsınızzz ashley benn
canım ona baktım ama o sağılan sütler içinmiş mama olmuyormuşMedela calma biberon al canım anne memesi ile aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?