- 22 Ocak 2008
- 8.703
- 8.584
Oyy minicik bedenleriyle gazla uğraşıyorlar kıyamam ya, uyurken bile rahatsız kıvranıyor benimki, doktor bize biogaia damla verdi gaz içinAy Allah'ım sanırım buara hepimizin bebeğine biseyler olmuş herkes ağlama krizine girdiğini söylemiş benim kızımda öyleydi bitek memeyle sakinlesiyordu doktor daha çok gaz yapıyor diye 2 saatten önce verme dedi ama dün öyle bir geceydi ki gazdan ememedi bile bir iki çekip bıraktı yarım saatten fazla uyumadı oda biz elimizde hamak yapıp salladik öyle bıraktığımız gibi uyanıp ağlama krizine girdi sürekli. Gördüm o modeli çokta beğendim ama ya durmazsa diye korkmadım değil çokta pahalı boşa para vermek istemiyorum bitane puset örtüsü sipariş verdim aynı sling gibi kumaşı onun içinde önce deniycem durursa alırım artık
Benimki uyanık olursa 2 saat çok zor memesiz dayanması sık emzirmekte gaz yapıyor doğru bizimki de ondan ama başka sakinlemşyor malesef
Bir dene bakalım puset örtüsünü inşallah olur canım
Benimde bir göğüss ucum yok, o göğsüme silikon meme ucu takıyordum bebek emdikçe çıktı göğsüm ucuumHerkese selam bebeğim 6 günlük oldu göğüs ucum küçük olduğu için kalkanla emziriyorum. Ama bırakmak istiyorum göğsümü nasıl tutturabilirim bir fikri olan var mı? Gerçekten zor oluyor kalkanla.
2 hafta kadar kullandım, sonra bebiş kendi alabiliyordu artık