- 16 Mart 2022
- 2.862
- 3.114
- 32
Yok canım böyle değil bendeki . Çizgi var kesik işte altı üstü şiş karnımdaki yuvarlak 2ye bölünmüş gibiCanım böyle dışarı doğru et oluyor resimdeki gibi ihmal etme kuzum onu çok iyi bir krem
Hangi kremi sürdün canımBebişim pişik olmuş krem sürüyorum ama faydası yok ıslak mendil bile kullanmıyorum kimler neler yapmış bende yapayım kızartı gecsin
Hepsi birden çok fazla bence ben sadece nbl probiyotik birde d vitamini kullanıyorum doktor sadece d vitamini vermişti bide gaz damlası. Gaz damlası bi işe yaramayınca probiyotik aldım sadece onu kullanıyorum ikisi bi arada olur mu bilmiyorum B Buddy x canım sen ne diyorsunKızlar doktor bana biogaia gaz damlası d vitaminli, NBL probiyotik d vitaminli, bi de nurse harveys gaz damlası verdi. 2 gündür 3 ünü de kullandım. Ama ayrı d vitamini vermedi. Bunların içindeki yeterli olur mu anlamadım. Doktor 3 ünü de kullan demiş eşim öyle dedi . Ben tam anlayamadım kızım ağlıyordu o sıra onunla ilgilencem diye doktoru dinleyemedim tam duyamadım. Acaba eşim de yanlış mı anladı diyorum. 3 ü de her gün fazla değil mi? 2 probiyotikte de d vitamini var ayrıca. Çok olur mu d vitamini? Böyle kullanan var mı ?
Gaz damlası hangisiydi ?. Benimkinin kakası daha cıvık dünden beri .sırtına kadar çıktı dün bile. Hangi damla yaptı bunu anlamadım bile.
Bence probiyotik ve gaz damlası aynı anda kullanmamın bir anlamı yok kuzum bu sefer ishal yapmasın?
Canım gaz + probiyotik ağır gelir probiyotikte zaten yararlı mikroorganizmalar var bakteri yani ama bağırsak florasına uygun yararlı bakteriler. Bir de üstüne gaz damlası kullanmak bana çok da mantıklı gelmedi.Gaz damlası hangisiydi ?. Benimkinin kakası daha cıvık dünden beri .sırtına kadar çıktı dün bile. Hangi damla yaptı bunu anlamadım bile.
Walla ben tam incelemedimKuzum bu derinin tepki verdiği bir sezaryen dikişi yani anormal iyileşmiş. İkinci sezaryeni aynı yerden yapıyorlar dimi canim? Eski dikişi nasıl yok ediyorlar
Ben 83 ile girdim doğuma, 20 kg almıştım. 78 kıloyumBende öyleyim kuzum 80 ile doğuma girdim, şuan 71 kiloyum. Süt olsun diye yiyip duruyorum
Kuzum baktım bugün zaten o yüzden kafam karıştı. Biagia 5 damla 400mcg d vitamini. NBL probiyotik 6 damla 400 mcg d vitamini içeriyor. 2 katına çıkıyor miktar.Canım gaz + probiyotik ağır gelir probiyotikte zaten yararlı mikroorganizmalar var bakteri yani ama bağırsak florasına uygun yararlı bakteriler. Bir de üstüne gaz damlası kullanmak bana çok da mantıklı gelmedi.
D vitamini kemik erimesi önüne geçmek ve bağışık güçlendirmek için zaten şart.
Ama senin fazla mı az mı onu kullandıklarının içindekilerine baksana ne kadarı D vitamini içeriyor
Pişman oldum ben de canım 2 gün verdiğime keşke bugün vermeseydim . Az önce yine cıvık kaka yaptı gazla beraber. 2 gün kullanmaya bişey olmaz heralde değil mi ?Peynirdomates mesela benim nurse harveys DAC Vitamin kullanıyorum D vitamini olarak içinde 10mcg= 400 ünite D vitamini var bir bebeğin alması gereken 1 yaşına kadar yeterli bir miktar 400 ünite.
Senin biagaia internetten baktım 400 ünite D vitamini var içinde o yeterli.
Senin ayrıca nbl probiyotikli drop D3 kullanıyorsun sanırım ona da internetten içeriğine baktım ayrıca d vitamini 400 ünite var bir de onu veriyorsun
Bir de üstüne gaz damlası veriyorsun
Yani sen günde 800 ünite d vitamini veriyorsun bebeğe yani fazlasına gerek var mı? Bilemedim canım ama 1 yaşa kadar 400 ünite yeterli d vitamini bir de emziriyorsan zaten sende de bir şekilde alıyor d vitamini yeteri kadar olmasa da.
Yani bence doktora yine bi sen sor en azından nbl yi normal formunda al kullan beş tane d vitamin takviyesi yeterli bence şahsi fikrim
Bir de hem probiyotik hem gaz damlası gerek yok birini deneyimle hangisi iyi gelirse onu kullan bence fazlası bağırskaları çok çalıştırır ishal olur bir de bağırsak tembelliği yapar o kadar çok gaz ürünü yükleme yeteri kadar versen yeter kendi de biraz kendi gazını çıkarmalı bebek bağırsak hareketlerini kendi kontrol etsin ishal olmasın yani bu takviyelerle
Cnm bn ilk 1 hafta falan duru su ile siliyordum poposunu annemden çekindiğim için bi neviBebişim pişik olmuş krem sürüyorum ama faydası yok ıslak mendil bile kullanmıyorum kimler neler yapmış bende yapayım kızartı gecsin
Kuzum sancı dönemi başlayınca alıştı . Babynestte falan maksimum 10 dk duruyo ağlıyo hemenCnm biraz zor olacak ama sabırla yatağına koyup pişpiş yapmalısın başka türlü olmaz. Odasına alıştırılan çocuguda uzmanlar sabırla odasında yatağında yatsın dıyorlar, hatta anne çocugun odasında uyutup bırakıyor onu osekılde alışıyor. Yatağına alışmalı..
Ben açıkçası ağlamadığı surece hiç kucaga almıyorum hep baby nest'te yatıyor. Genelde onun içinde heppoposuna pış pış yapıyorum hatta onu bıle yapmıyordum, yatırınca kndı uyuyordu. Mıkırdanınca yapmaya basladım, smdıde ninniye basladım oğlumu çok sallamıştım ayagımda ve beşikte ayy o cok zor sakın alıştırmayın. Çok şukur bunu hiç sallamadım
Sab simplex canım ama bıraktım nbl kullanıyorum bide ocean d3Gaz damlası hangisiydi ?. Benimkinin kakası daha cıvık dünden beri .sırtına kadar çıktı dün bile. Hangi damla yaptı bunu anlamadım bile.
Yok canım 2 günden bir şey olmaz da bence ya sadece gaz damlası + sadece d vitamini verPişman oldum ben de canım 2 gün verdiğime keşke bugün vermeseydim . Az önce yine cıvık kaka yaptı gazla beraber. 2 gün kullanmaya bişey olmaz heralde değil mi ?
Bence hiç karışma bende karışmıyorum, bebeği rahatsız eden birşey yok sonuçtaHiç burnundan bugune kdr bısey çıkmadı, hırıltıda yok
Ahh keşkeSaol kuzum ayy keşke bende de olsa
Hamileliğin son dönemlerinde şişer normal . Doğum belirtisi değil .Kızlar bugün ayaklarım bileklerim balon gibi şişmiş baya 39 +1 deyim normal mi bu yoksa doğum belirtisimi
Canım ben ıslak mendil kullanıyorum ama pişik olmadılar Şükğr ben her bez değişiminde popoyu 1-2 dk açık bırakıp havalandırıyorum ama senin erkek bebek kazalara neden olabilir dikkatBebişim pişik olmuş krem sürüyorum ama faydası yok ıslak mendil bile kullanmıyorum kimler neler yapmış bende yapayım kızartı gecsin
Bende aynen popoyu nemli bırakmadığım halde kızarıklık olmuştu bir bepantol bir kaç kez Sudocrem sürmüştüm bir günde düzeldi , bence Sudocrem daha etkili gibi geldi , bebek cildine göre de değişir belki CanımBebişim pişik olmuş krem sürüyorum ama faydası yok ıslak mendil bile kullanmıyorum kimler neler yapmış bende yapayım kızartı gecsin