2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Benim dümdüz dikişim kuzum sadece ten rengimden bir tık koyu ona da krem verdi dr rengi açılsın diye ama bu değişik bir durummuş attığın
Benimde öyle kuzum incecik düz bişey, bide illaki üst deri azda olsa üzerine geliyor dikiş yerinin gölge yaptığı için bir tık koyu renk gibi duruyor ama bazen o resimdeki gibi deri tepki veriyormuş

Senin de işin zor canım kiminin varlığı kiminin yokluğu zor
Desene
12. günden göbek güncellemesi totoda gitmeyeydi eyiydi
Kız bu neeee eriyip bitmişsin sen kıskandım bak bende dal gibi olmak istiyoruuum totomu sana göndereyim

Ecowelli ben uygunken aldım kuzum şimdi ne kadar bilmiyorum
Ben e bebekten 290a aldırdım geçen hafta eşime. Her gittiğinde internet fiyatından daha uyguna alıyoruz bi şeyleri. Gümüş kapağı da indirimli aldım sanırım üyeliğim var felan diye

Burun temizlemeye anne sütü damlatiyorlarmiş boyle yapınca hapşırinca çikiyormuş. Denedim hapşırdı ama bişey çıkmadı.
Görünür yerde sümük olmasina ragmen

Ben e bebekten 290a aldırdım geçen hafta eşime. Her gittiğinde internet fiyatından daha uyguna alıyoruz bi şeyleri. Gümüş kapağı da indirimli aldım sanırım üyeliğim var felan diye
E bebek değişik bir yer cidden bi gün pahalıyken diğer gün bambaşka fiyatlar

Bebişim pişik olmuş krem sürüyorum ama faydası yok ıslak mendil bile kullanmıyorum kimler neler yapmış bende yapayım kızartı gecsin

Canım benim doktorunda burun temizliği önermiyor ya, bende daha hiç yapmadım. Ama yapsam mı diyorum
Tek kullanımlık okyanus suyu sıktım emzirmeden önce demin. Yüz üstü çevirip sırtını pat patladım. Hala kararsızım ara ara hırıltı oluyor uykuda dedim daha ilerlemeden sorayım size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…