Cnm bu sezeryan dikişimi. Bnım dikişim boyle değil hiç, oğlumdada değildı, hatta eski dikişim bnım tamamen kaybolmuştu.Canım böyle dışarı doğru et oluyor resimdeki gibi ihmal etme kuzum onu çok iyi bir krem
Benimde öyle kuzum incecik düz bişey, bide illaki üst deri azda olsa üzerine geliyor dikiş yerinin gölge yaptığı için bir tık koyu renk gibi duruyor ama bazen o resimdeki gibi deri tepki veriyormuşBenim dümdüz dikişim kuzum sadece ten rengimden bir tık koyu ona da krem verdi dr rengi açılsın diye ama bu değişik bir durummuş attığın
Kuzum bu derinin tepki verdiği bir sezaryen dikişi yani anormal iyileşmiş. İkinci sezaryeni aynı yerden yapıyorlar dimi canim? Eski dikişi nasıl yok ediyorlarCnm bu sezeryan dikişimi. Bnım dikişim boyle değil hiç, oğlumdada değildı, hatta eski dikişim bnım tamamen kaybolmuştu.
Yaaa kuzum iyiki doktor degistirmissin. Şimdi içince 2 güne etki eder. benim doktorum izin almış ertelendi kontrolüm.Kızlar dikişlerim enfekte olmak uzereymis ondan böyle olmuşum. Azcik dikişin var iyileşmek de üzere ama enfekte olmak üzere dedi, antibiyotik kullanacağım @mihra78 M meraklianne39
Benimde öyle canım, benim kilomda gitmedi ya, süt olsun diye sürekli yiyorumEvet canım. Kesik yeri çizgisi var işte, altında ve üstünde hafif bombeler. 16 gün oldu. Çok kötü gözüküyor gözüme
Senin de işin zor canım kiminin varlığı kiminin yokluğu zorCnm yaa kıyamam
Sen boyle anlattıkça kndi annemi düşünüyorum ve saçma gelecek biliyorum ama bazen keşke annemde bıraz kndi hayatına baksa, kndını düşünse, bişyler yapsa kndi için dıyorum. Çunku evini, kocasını bırakıp evlatları için heryere koşuyor 70 yaşında kadın. Evlatlarına torunlarına aşırı bagımlı boyle olması bnı bazen rahtsz edıyor cunku busefer çok mudahale edıyor çatışıyoruz. Kndını bu kdr evlatlarına adaması..
Ekonomik durumumuza, ne alıp ne verdıgımıze, fitremi bile kime vereceğime, yaptgımız birikimin bıle onda durmasını istıyordaha nicesii tabii.. Her attıgımız adıma, her nefes alışımıza hakim olmk istıyor, bnde eşimle busefer çatışıyorum çunku annem cok etkılıyor bni. Eşimle aram açılıyor bi nevi
Kız bu neeee eriyip bitmişsin sen kıskandım bak bende dal gibi olmak istiyoruuum totomu sana göndereyim12. günden göbek güncellemesi totoda gitmeyeydi eyiydi
Bende öyleyim kuzum 80 ile doğuma girdim, şuan 71 kiloyum. Süt olsun diye yiyip duruyorumCnm bnımde bu kdr göbeğim ama kilo veremedım ben yaaa millet başladıgı kiloya döndü bn halaa 5 kilo verdım sen kuzum?
Ben e bebekten 290a aldırdım geçen hafta eşime. Her gittiğinde internet fiyatından daha uyguna alıyoruz bi şeyleri. Gümüş kapağı da indirimli aldım sanırım üyeliğim var felan diyeEcowelli ben uygunken aldım kuzum şimdi ne kadar bilmiyorum
Canım benim doktorunda burun temizliği önermiyor ya, bende daha hiç yapmadım. Ama yapsam mı diyorumBazı doktor öneriyor bazısı zararlı diyor kafayı yiyeceğimburnu bir şekilde açmak gerekiyor. Annelerimiz ne yapıyordu acaba biz bebekken
E bebek değişik bir yer ciddenBen e bebekten 290a aldırdım geçen hafta eşime. Her gittiğinde internet fiyatından daha uyguna alıyoruz bi şeyleri. Gümüş kapağı da indirimli aldım sanırım üyeliğim var felan diye
Şampuanı 380 olmuşEcowelli ben uygunken aldım kuzum şimdi ne kadar bilmiyorum
canım her memeden sonra mama veriyorum :) kilo aldı toparlandı çok şükürCanım benimde göğüslerim dolu değil ama sıkınca süt geliyor bende anlamadım, bestlak bende kullanıyorum canım, solgara bakayım kuzum. Mama günde kaç kez veriyorsun canım
benim doktorum elleme dediBazı doktor öneriyor bazısı zararlı diyor kafayı yiyeceğimburnu bir şekilde açmak gerekiyor. Annelerimiz ne yapıyordu acaba biz bebekken
canım aç havalandır en hızlı öyle gecer bir de ne yazık ki prima premium diğer bezler yapıyorBebişim pişik olmuş krem sürüyorum ama faydası yok ıslak mendil bile kullanmıyorum kimler neler yapmış bende yapayım kızartı gecsin
yok canım bence temizleme bir sorun yoksa kurcalamamak lazımCnm bısey sorcam bn daha hiç burnunu temızlemedım hrkes temızlıyor, bnce tıkanıklık yok olsa ememez zaten, yınede temızleyim mi ki
Tek kullanımlık okyanus suyu sıktım emzirmeden önce demin. Yüz üstü çevirip sırtını pat patladım. Hala kararsızımCanım benim doktorunda burun temizliği önermiyor ya, bende daha hiç yapmadım. Ama yapsam mı diyorum
Bende sadece tek kullanımlık okyanus suyu ile gidicem şimdilik canımbenim doktorum elleme dedi
benim doktorum hırıltı olabilir normal merak etme dediTek kullanımlık okyanus suyu sıktım emzirmeden önce demin. Yüz üstü çevirip sırtını pat patladım. Hala kararsızımara ara hırıltı oluyor uykuda dedim daha ilerlemeden sorayım size de