Yaa ben de bir o kadar rahatım maşallahKız hemde honkure honkure ağladım nasıl korkarak emzirdim dün anlatamam nefesini falan kontrol ettim sürekli çok haklısın kuzucum ne biliyim çok hassasım bu sıpada
evet canım 1 togg aldım ama riskli her bebek sevmeyebilirŞu mu canım
Valla ben yapıyorum ya çok rahatıma geliyor. Doğar doğmaz alıştırdim yoksa alismiyorlar gerçektenZaten iki bebeğe almakama benimk ineklerine dokunmama izin vermiyor kundak yaptırmıyor ki bunu giysin
17 gün oldu hafif varSezeryan göbeği kaldı mı sizde kızlar
Benimde bebegime bogazina kaçiyor. Hatta geçen gün morardi resmen nefes alamadı sonra düzeldi. Her emzirmemde kaçiyor öksürüyor. Emzirmekten korkar oldum.Kızlar sizinde emzirirken bebelerinizin boğazına süt kaçıyor mu? Benim kanallar açıldı artık süt çok tazyikli geliyor çocuğum sürekli öksürüyor sinirimi bozuyor artık ya
Kizlar bende spinal taktırmak istiyorum doktorum 6 hafta sonra takarız demişti doğumda. Yarın doğum sonrası kontrolüm var bakalım neler olmuş dikiserim nasıl?Banada canım hatta kola takılan varmış 40 kontrolüne gittiğimde detaylı konuşacağım bende
Bebekler deri değiştirecek korumalı deri gelmesi gerekiyo hatta doktor soyulsun daha iyi dedi bize baya deri döküldü bizimAnladım canım. Benim kızın da bugün tüm vücudu hafiften soyulmaya başladı ama ben banyodan sonra oldu diye düşünmüştüm acaba incia mi yaptı ki şimdi sen öyle diyince bilemedim
Biz kullanıyoruz herhangi bir huzursuzluk yapmadınsabah 9 gibi veriyorumOcean d vitamini kullanan var mı aranizda ? Ya ben bir kaç kere kullandım öğlen saat 12 den önce kullanmaya çalıştım ama o gün çok huzursuzdu bende bıraktım kullanmayı.
evet her çocuğa göre değil riskli pahalı olmasa neyse deBi göğsümde onu yaşıyorum bende genelde onda öksürük tutuyo
Ben bunu alsam çocuğu içine koysam sinir krizi geçirir herhalde ne yaptıysam o elleri yüzünden indiremiyorum direkt uyanıyo doğduğundan beri kundaktan nefret ediyo. Karnımda da hep öyleydi yüzünü görememiştik elleri yüzünden
Benim oglumda daha hastandeyken. Kustu ki burnundan hem agzindan geldi çok fazla gelmişti gerçekten çok korkutucuKızlar doktora gittik çıkmadan alyayi emzirmistim orda meme istemesin doye 40 CC de mama verdim geldik eve ama arabada baya arandı ağladı acıktı diye düşündüm bir memeyi emdi yine ağladı arandı öteki memeyide verdim biraz emdi baktım kusacak gibi yan çevirdim bir küstü size anlatamam bir su bardagi dolusu belki daha fazla kustugu gibide uyudu ara ara uyanır gibi olduğunda bir iki öksürüyor off aklim çıktı ya çok kötü hissediyorum kendimi arabada da çalkalandı yavrumun midesi ben de anlamadım hayvan gibi emzirdim yavrum nasıl kustu
Valla canım düne kadar kv vardı yanımda yani hiç yalnız kalmadım. Bu hafta sonuna kadar da eşim hala evde. O yüzden bilemiyorum yalnız kalınca nasıl olacakbenim de henüz dikişlerim düşmedi bugün 6. gün. Hatta ilk 3 gün dikişlerim daha iyi durumda gibiydi acimiyordu. Üç gündür acıyor da. Doktora göründüm tekrar, hiçbir sorun yok dedi ama neden acıyor anlamadım, belki de ipler kuruyor ve batıyor bilmiyorum. Düşse rahatlayacagim. Onun dışında dikişler tamamen iyileştiginde Allah'ın izniyle üstesinden gelirim diye düşünüyorum ya bakalım
Ay ne güzel kız totonu kaşı arayı çok acmamanin avantajlariYaa ben de bir o kadar rahatım maşallahyani sanırım iki doğum arası yakın olduğundan olabilir. Tadını çıkarmaya çalışıyorum oğlumda ne kadar sendromluymusum yaaa
Ped kullanıyorum evet canım sen ne kullanıyorsun? Benim 1 hafta 10 gün içinde düsmeye başlar demişti canım bakalım ne zaman düşecekThe ped kullanıyorsan o tarih yaptığı icin aciyo olabilir.birde ben koltukta ya da hafif sert zeminde örn sandalye de oturunca çok acıyor ve yanma yapıyor.
İkimizde aynı gün normal doğum yaptik ya da 1 gün var aramızda. Benim dikişlerde daha dökülme yok. 20 gün sürer demişti doktorum
evet evet muhtemelen. Arayı açmamak lazım ilk bebeği olanlara duyurulurAy ne güzel kız totonu kaşı arayı çok acmamanin avantajlari
Bende çok stresli emziriyorum o yüzden yaBenimde bebegime bogazina kaçiyor. Hatta geçen gün morardi resmen nefes alamadı sonra düzeldi. Her emzirmemde kaçiyor öksürüyor. Emzirmekten korkar oldum.
Oyy kuzum benim bidaha olmasın inşallahBenim oglumda daha hastandeyken. Kustu ki burnundan hem agzindan geldi çok fazla gelmişti gerçekten çok korkutucu
Emin ol şuan kimse çocuk yapmayi dusunmuyordurevet evet muhtemelen. Arayı açmamak lazım ilk bebeği olanlara duyurulur
Teşekkür ederim CansuCanım idrar da koku normal yani nasıl onu ayırt edeceğiz ki?
Geçmiş olsun bu Aradanasıl bir tedavi uyguladılar? Başımıza gelirse aklımızda olsun
Hurmayla ananasa devam ediyorum ağrı başlamadı daha bende sıcak suyu yapınca haber verirsin o zamanYol onu deneyemedim ya yarın denicem ama ağrılar düzensiz şekilde devam edıyor hala