2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Sözde uyusturdu evet. Yani ben o kısmı çok detaylı anlatmadım ama benim için doğumdan öte dikiş ve iç temizleme yaptığı kısım zordu. Dikişleri dikerken hissettim, acıdan bögürdum resmen 😒 ama doktor ısrarla iki defa uyuşturdum dedi.
Oy kuzum ya ciddi misin 😔 ben gram hissetmedim diktiğini çok şükür 🤲🏻

• Üzgünüm
Reactions: The
Kızlar biz dün kayranın 1 aylık aşısını yaptık bugünde kalça çıkığı randevumuz vardı çok şükür herşey yolunda 🙏
Kızlar aslında o kadar çok sorum varki giripte yazacak fırsatım yok kayramın gaz problemi var damlamızı değiştik yine aynı uykusundan çığlık çığlığa uyanıyor kendini çok kadıyor kıp kırmızı oluyor anca memede yatışıyor aşamadık bunu bi türlü 🥹
Kuzum bak ben bunun ekran görüntüsünü almışım yıllar önce belki işine yarar ☺️ inşallah gazlarınız geçsin 🤗

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-26-18-47-40-215_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2024-03-26-18-47-40-215_com.google.android.apps.photos.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 33
Valla bende dikişlerin atıldığında uyuşturdular hiç hissetmedim ama doğum yapalı 14gün oldu doktorada gittim ama hiç düşme yok iyileşmiyor mu anlamadım gitti çok sıkıldım hele kabızlık olunca daha çok hissediliyor

• Üzgünüm
Ya bana da öyle dedi ama benim kız o kadar uzun uyanık kalamiyor ya 🥲 henüz 6 günlük ama yine de kalmalı sanırım. Tek memede uyuyakaliyor zaten. Diğerini zar zor birkaç fırt anca çektirebiliyorum
bence de çok küçük canım ama bana mama takviyesi verdiler sütüm kilo aldırmadı :KK43: 20 dakika bir meme sonra diğer meme sonra mama dedi doktorum bakalım bugün de gideceğiz ne diyecek :KK43: bana 10 günlükken söylendi

• Beğen
10 gibi suyum geldi biraz kanamam oldu evden yürüyerek hastaneye geldim 11 de 2 cm açıklık vardı sonra 4 oldu 5 oldu 8 oldu tam açıklığa ulaştım nevrim döndü ama acıdan çığlık kıyamet kendi sancımla dikişli bir sekilde 13:59 da doğurdum 🙏
tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun 🙏

Yarın çekeyim kuzum şuan uyumaya çalışıyorlar 🙏🏻🤣 ay bu gece uyuyacak gibi değiller delirttiler beni sabır diyorum sabırrrr
canım ergopouch kundak-uyku tulumu aldım denedim dün gece baya derin uyudu 4 saate yakın ancak benim bebeğime elleri önden birleşince daha kolay uyuyor ona dikkat ederek aldım yarın da sever mi bilemiyorum:) ama kundak işe yaradı gibi bir de ben yorganla o ince battaniye ile uyuyordu kendimi kötü hissediyordum :)

Kızlar bana küçük tekerlekli hafif travel sistem bı bebek arabası hangi model önerirsiniz? Çok uçuk fiyatlı olmasin ama 😂 benim kıza puset almıştım ya joie i gemm 2 hayvan gibi bişey ya oğlanın kabin boy bebek arabasına da büyük geliyor letgodan almıştım tekrar sattım ordan yarın alcaklar. Bebek arabasida hem tek yönlü hemde yazın kız 3-4 aylık olacak oturamaz o yüzden onu da satıyorum yeni araba almam lazım..

Oy kuzum ya ciddi misin 😔 ben gram hissetmedim diktiğini çok şükür 🤲🏻
İlk doğumumda ben de hiç hissetmemiştim. Olması gereken bu zaten. Valla doktoru şikayet etsem yeri yani böyle bir şey olamaz düşündükçe çok saçma geliyor. Bu kadar kolay doğum yapıp alt tarafı iki dikiş için bunca acı çekmek resmen şaka gibi ya 😵‍💫

İlk doğumumda ben de hiç hissetmemiştim. Olması gereken bu zaten. Valla doktoru şikayet etsem yeri yani böyle bir şey olamaz düşündükçe çok saçma geliyor. Bu kadar kolay doğum yapıp alt tarafı iki dikiş için bunca acı çekmek resmen şaka gibi ya 😵‍💫
Allah Allah neden öyle oldu ki ya iki dikiş çokta değil geçmiş olsun kuzucum 😔

• Beğen
bence de çok küçük canım ama bana mama takviyesi verdiler sütüm kilo aldırmadı :KK43: 20 dakika bir meme sonra diğer meme sonra mama dedi doktorum bakalım bugün de gideceğiz ne diyecek :KK43: bana 10 günlükken söylendi
Bize doktor mama takviyesi onermedi ama işte dediğim gibi iki memeyi de çok uzun emmesini istedi. Artık iki memeyi emziriyorum ama yine de 20 ser dk olmuyor. Max 10 -15 dk emiyordur birini 🥲

Allah Allah neden öyle oldu ki ya iki dikiş çokta değil geçmiş olsun kuzucum 😔
Valla bilmiyorum kuzum eğer böyle devam ederse başka bir doktora daha goruneyim diyorum. acaba dikişler güzel tutmadı da söylemiyor veya kabul mi etmiyor kendince bilemedim ki. Kesi yeri gerçekten çok küçük ama çok acıyor halâ. İşin tuhafı da ilk 3 günden sonra acımaya başlaması

Valla bilmiyorum kuzum eğer böyle devam ederse başka bir doktora daha goruneyim diyorum. acaba dikişler güzel tutmadı da söylemiyor veya kabul mi etmiyor kendince bilemedim ki. Kesi yeri gerçekten çok küçük ama çok acıyor halâ. İşin tuhafı da ilk 3 günden sonra acımaya başlaması
Krem falan verdi mi peki canım? Benimde 4 tane var şuan bir tanesi düştü sadece sinirimi bozuyorlar çekip koparasim geliyor 😂

• Beğen
Kaç haftalık doğdu sizin hiffa?Suni sancı normal sancıdan daha mı zor oluyor yani hiçbir şey bilmiyorum😵‍💫
41+3 doğdu, suni sancı için ilk aldığım gün iyiydi ama dozunu arttırınca dayanılmaz hal aldı, ve zaten sağlıklı değilmiş benek tehlile altına girdi

Krem falan verdi mi peki canım? Benimde 4 tane var şuan bir tanesi düştü sadece sinirimi bozuyorlar çekip koparasim geliyor 😂
Yok canım sadece batikon kullan dedi. Ama ben ilk doğumumda doktor madecassol vermişti onu da kullandim. Kantaron falan da sürüyorum. Bence ters giden bir şeyler var diye düşünüyorum çünkü gerçekten iyi baktım da aynı zamanda yani

Yok canım sadece batikon kullan dedi. Ama ben ilk doğumumda doktor madecassol vermişti onu da kullandim. Kantaron falan da sürüyorum. Bence ters giden bir şeyler var diye düşünüyorum çünkü gerçekten iyi baktım da aynı zamanda yani
Ay inşallah bı sıkıntı yoktur kuzum ya yoksa yeniden dikiyorlar dimi 🥴 bende demin baktım bir dikişimin düğümü cozulmus ama bı yeri tutuyor hala iplik up uzun sarkıyor ayy çok sinirimi bozuyor ya koparmak istiyorum 🥴

X