2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Her kes yazdı bende yazayım dedim oğluşum 8.5 aylık oturuyor desteksiz..emekliyor..yataktan koltuktan tutup kalkıyor ve tutarak geziyor.Diş yok hala ve konuşmasında anne arada bir söyler ama hiç anlaşılmıyor yani ben bile zor anlıyorum alkış yeni başladı yapmaya.7 ay kontrölünde 8 kiloyu görmemiştikgeçen ayda doktor dedi gelme birde 9 ay kontrölünde getirirsin ondan eminim 9 kilo yok hala fit bir oğlum var

Evet bende emeklemeyisini pek takmiyorum. Ama dişleri yok. Dädä diye bizimkide çok diyor. yok bizimki daha alkisi bilmiyor bay bay daha bilmiyor. Instadan takip ettim. Maşallah çok yakişikli oglun varmış

Evet bende emeklemeyisini pek takmiyorum. Ama dişleri yok. Dädä diye bizimkide çok diyor. yok bizimki daha alkisi bilmiyor bay bay daha bilmiyor. Instadan takip ettim. Maşallah çok yakişikli oglun varmış
Teşekkür ederim canım benim çok memnun oldum takibin için hesabı yeni açtım öyle oyalanıyorum hem ee anılar kaydetmiş oluyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…