5 dir o 5Ay sağolun kızlar ama sancım yok işin garibiyani bu açıklıkla çıkmama izin verirlerse evde bekleyeceğim ya. Kendi doktoruma kadar bekler mi bilmiyorum şehir dışındaymis başka bir doktora daha muayene oldum o da 5 cm yok 3 4 diyor bilemedim vallahi hangisi doğru
Oy maşallah kuzucuğaBen de en başından beri normal doğum düşünüyordum ama şuan kilosu 3.270 doktorum daha fazla kilo alırsa normal yaptıramam dedi biraz da öyle hevesim kırıldıBugüne kadar da hiç sancım olmadı haftaya duruma göre planlama yaparız dedi sanırım bebek haftaya hiç aşağı inmemiş olursa sezaryen tarihi verecek
Haftan kaçtı senin canım yok kız geleceği varmış hiç öyle şeyler düşünme yoksa ne kadar uğraşan oldu aramızda başlatmak için olmuyor biliyorsunİki kez çatı muayenesi olmuş oldum ama yani açıklık var mı diye baktılar. Bence doğacağı yoksa da doğar gibi artık o kadar elleşmeyehiç sancım falan yoktu şimdi biraz başladı çünkü. Ah ah iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum
Ay uyumlu olmuş yerim onuHahah yaa valla ben bile doğurdum dimi kız o kadar dedim uğraştım çıktı sonundao zaman bizi de guncellersin teyzesi seni etiketlemeyi unuttum Alya İkra (ebesi göbek adı benim adım olacak dedi babamız o kadar beğendi ki kimliğe de yazdırdı ) 16.03.2024 sabah 5.13te 3230 Gr 51 cm doğdu
Sorma gece rüyama girdi poşet deniyorum beceremiyorum falanHastane inşallah sizin becerir kuzum ya. Sonda zaten küçük bebiş anlamıyor bile diğer türlü işkence oldu bize poşet
Kuzum kilosunda bişey yokki benim kızda 3370 çıktı en son ultrasonda 3230 doğdu doğum yaptığım gün kanalda değildi hatta çok yukaridaydi bence doktorun kolaya kaçıyor bekle sen kararli olursan oda olurBen de en başından beri normal doğum düşünüyordum ama şuan kilosu 3.270 doktorum daha fazla kilo alırsa normal yaptıramam dedi biraz da öyle hevesim kırıldıBugüne kadar da hiç sancım olmadı haftaya duruma göre planlama yaparız dedi sanırım bebek haftaya hiç aşağı inmemiş olursa sezaryen tarihi verecek
Kız Allah seni kahkaha attımSorma gece rüyama girdi poşet deniyorum beceremiyorum falan
Saol teyzesi valla iki isim hiç istemedigim biseydir sevmem ama o kadar icime sindi ki sanki ben karar vermisim gibiAy uyumlu olmuş yerim onu
Allah kolaylık versin su gibi geçsin inşallah dualarımız seninleAy kızlar geliyor bebek geliyor sancılarım sıklaştı
Sağlıkla gelsin canım benimm yolunu açsın rabbimAy kızlar geliyor bebek geliyor sancılarım sıklaştı
Yok canım ya pazartesi gittik kontrole ne açıklık var ne de bir sancım varAçıklığın varmi canım bende 38im
Aynen ben de bunda da bir hayır vardır diye düşünüyorum kısmet artıkOy maşallah kuzucuğaolsun sizin için öylesi daha hayırlı demek ki . Sağlıkla al yeter ki kucağına
Aynen uyum güzel olmuş istesen olmaz eşimde dünden hazırmış böyle bir şey olsana iki ismmkoysamSaol teyzesi valla iki isim hiç istemedigim biseydir sevmem ama o kadar icime sindi ki sanki ben karar vermisim gibi
Darısı banaAy kızlar geliyor bebek geliyor sancılarım sıklaştı
Rica ederim canım . Ben çantama koyduklarımdan kullandıklarımı yazayım sana :Aynen ben de bunda da bir hayır vardır diye düşünüyorum kısmet artıkİyi dileklerin ve üşenmeden yazdığın için çok ama çok teşekkür ediyorum Hastane çantasında ne almalıyım son olarak hazırladım ama hala sanki bir şeyler eksik gibi geliyor heyecandan
Kaçıncı haftada doğdu peki?Biz şuan 38.haftadayız ne açılma ne de bir sancım var.Doktorum bebeğin hala çok yukarda olduğunu söyledi.Haftaya netleştirmemiz gerek dedi.4kg olursa normal yaptıramam dediKuzum kilosunda bişey yokki benim kızda 3370 çıktı en son ultrasonda 3230 doğdu doğum yaptığım gün kanalda değildi hatta çok yukaridaydi bence doktorun kolaya kaçıyor bekle sen kararli olursan oda olur