ya süpermıs ben de konusayım haftaya gıdınce ya, iyiymiş faydası cıddenÇok saol kuzucum aminn inşallahhemde nasıl faydası oldu anlatamam ben doğurmadim o dogurttu beni ben sadece sanciyi karşıladım geldiği anda abla sancı geldi dedim hareketler yapıp bası noktalarına agrimi karsilamama bebegi yönlendirmeye yardım etti. Bır saniye yanımdan ayrılmadı biliyorsun normal şartlarda odada tek olursun belli aralikta ebe uğrar ben çok çok memnun kaldım o yanımda olmasa sezaryen olurdum dayanamazdim
Aynası izledim nasıl göbeğini oynatıyorsun ya o ağırlığaHahah tamam atıyorumbenim sosyal medyam yok annemden çektim resimleri ayy şu story kaybolmadan izleyin dogurdugum gün nasıl sancı cekereken göbek atıyorum çok komikk
kızzzz şaka mıKızlar 5 cm açıklığım varmış ama hiçbir şey hissetmiyorumşaka gibi.
Benim kız doktor yokken gelmesin diye yatmıştım sürekli benKuzum ben bi devlet hastanesine goruneyim demiştim kendi doktorum yok diye. Orda sancı da var dedi açıklık da işte ve hatta yatış verdi bugün doğurursun deditabi ben şok. Hemen kaçtım ordan kendi doğum yapacağım hastaneye geldim bakalım burda tekrar nst girdim ne diyecekler bilmiyorum. Kendi doktorum izinli biliyorsun. Hiç tanımadığım biri olacak eğer dogurursam
Ya bunu ben de merak ediyorummmcok tatlısın canım ınsallah bu rahatlık bızde de olurebe tutmanın bır faydası oluyor mu gercekten bu surecte ? ben de ona göre anlasacagım aklımda bırısı var .
Nerde yaptınız doğumu acaba?Çok tebrik ederimÇok saol kuzucum aminn inşallahhemde nasıl faydası oldu anlatamam ben doğurmadim o dogurttu beni ben sadece sanciyi karşıladım geldiği anda abla sancı geldi dedim hareketler yapıp bası noktalarına agrimi karsilamama bebegi yönlendirmeye yardım etti. Bır saniye yanımdan ayrılmadı biliyorsun normal şartlarda odada tek olursun belli aralikta ebe uğrar ben çok çok memnun kaldım o yanımda olmasa sezaryen olurdum dayanamazdim
Ay doğum böyle bir rahatlıksa kesinlikle normal yapacağım diye direteceğim ben dekızzzz şaka mıaz daha doğueuyoemussun
Maşallah ne kadar güzel olmuş Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok tebrik ederimKizlar saat 02.50 gibi sancılar nisanim geldi.başladı hiç yatmadım hep ayakta geçirdim. 4 gibi banyoya girdim sonra hafif kanama geldi.saat 5.30 a kadar evde sancıları yaşadım. 5.45 hastane yattığımda açılmam tamdı. 06.18 de bebeğimin ağlamasını duydum. Boynunda iki kordon dolanması vardı ona rağmen normal doğum yaptım. Kesi yapıldı. Dikisim var. Ama şuan saat 11.20 ve ağrım yok. Ayağa kalkıp gezebiliyorum. Bebeğimi iki tür emzirdim. Normal düşünen annelere güç olur inşaallah doğumum.
Hahah kız bide onun üzerine horon teptim payduşka oynadımAynası izledim nasıl göbeğini oynatıyorsun ya o ağırlığa
Çok teşekkür ederim kuzumNerde yaptınız doğumu acaba?Çok tebrik ederimDoula konusunda karar veremiyorum ben nerden buldunuz siz?
Üyelik iptali falan yapılmış başka hesapla gelirlerse olabilir ama diğer türlü zor en az 4 kişiyi banlanmis gördüm benAy aşırı merak ettim ya geri gelseler bari
Demekki.. ben ilkinde de epidural yaptım doğumu. Anestezi uzmanı hemen gelmediği için son 10 dakika iğne yaptılar ama ozamana kadar çok acı çektim boştan yere Yordular beni. Doğuma aldıklarında üçüncü ıkınmamda çocuk çıktı ama doktor acayip kesmiş alt bölgemi. Bence ben ıkınamadım o direk kestiği için bebek kolay çıktı gibi geldi bana tabi sonrası çok acı çektim dikişten dolayı. Bu arada ıkınma hissi geldiğini hiç hatırlamıyorum ne başta ne sonda.Benimki de tam tersi belli bir açılmadan sonra epidural takabilirim ıkınma hissi için dediKafam karıştı şimdi daha da herkes farklı uygulama mı yapıyor
Bizde çok uğraşmıştık kız bebek için çok zor gerçekten ilk defa yapacak olanlar için baya uğraşmak gerekiyor hemşireler aşina olunca açıklama gereği bile duymuyor çoğu konudaYani koskoca hastanede bunu becerebilen olmadı poşetleri verip evde yapın dediler erkek bebek kolay kız zor dediler biz de beceremedik doğal olarak ya beze aktı ya da çiş deliğini kapatmışız poşeti çıkardığımız gibi üstümüze işedş yani o bir hafta hastaneye git gel perişsn olduk madem sondayla oluyor niye söylemediniz dedim dr en sonunda ya da keşke senin gibi bi akıl verselerdi canım daha kolay olurdu
Evet tam bir hafta isimsiz gezdiSaol kuzucumHahah ne diyorsun kız cocuguum isimsiz mi gezdi bir hafta ne karar verdiniz
Maşallah ne güzel bir doğumKizlar saat 02.50 gibi sancılar nisanim geldi.başladı hiç yatmadım hep ayakta geçirdim. 4 gibi banyoya girdim sonra hafif kanama geldi.saat 5.30 a kadar evde sancıları yaşadım. 5.45 hastane yattığımda açılmam tamdı. 06.18 de bebeğimin ağlamasını duydum. Boynunda iki kordon dolanması vardı ona rağmen normal doğum yaptım. Kesi yapıldı. Dikisim var. Ama şuan saat 11.20 ve ağrım yok. Ayağa kalkıp gezebiliyorum. Bebeğimi iki tür emzirdim. Normal düşünen annelere güç olur inşaallah doğumum.
Evet tatlım. Haha hayırlı kolay doğumların olsunKız aynı gün doğuruyoruzsanki seninle konuşmuştuk 39+0 dimi bugün
Hahah oyun havalarında dugunlerde aranan isimim
Oyy kuzum benim adıyla büyüsün inşallah çok güzel isim secmissinizEvet tam bir hafta isimsiz gezdi
Kaybettiğim bebelerden sonra ne ben ne eşim önceden isim belirlemedik, bebek doğsun yüzüne bakıp koyalım dedik
Yusuf Ali koyduk ismini
Hamileyken çok dinledik Yusuf suresini, dua ederken de hep Yusuf yüzlü, Yusuf ahlaklı olsun dedim, Ali'yi de eşim koydu
Maşallah ne güzel bir doğum
Sağlıkla büyüsün