2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Kuzum 39+5 te yatisim yapildi sabahı doğdu 39+6 oluyor yani benim de 38 haftada 3250 çıkmıştı ultrasonda bir haftada 4 kg olacak kadar kilo alamaz zaten bebek bence sen hiç endişe etme ama doktorundan sezaryene yönlendiriyor seni bilinçli olarak diye hissediyorsan devam etme derim yada onu ikna et

Ay ekran görüntüsü at biz açarız
Hahah tamam atıyorum benim sosyal medyam yok annemden çektim resimleri ayy şu story kaybolmadan izleyin dogurdugum gün nasıl sancı cekereken göbek atıyorum çok komikk

Eklentiler

• IMG_20240320_111727.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_20240320_111710.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 120
Allah kolaylık versin kuzum
Kızlar 5 cm açıklığım varmış ama hiçbir şey hissetmiyorum şaka gibi.
Maşallah canım geliyor mu gelmekte olan
Ooo sancılar sancılar, kolaylıkla sağlıkla hayırla gelsin, bugün olursa balık, yarın doğarsa koç tam Araf
Maşallah kuzum çok güzel
Oğlumun kimliği için daha bugün başvurdu eşim e tabi çocuk bir hafta isimsizdi
Allah iyilerle karşılaştırsın canım, iki oğlumu da takipli olduğum doktorda doğurmak nasip olmadı, ama doğum yaptıran doktorlarda çok iyiydi, stres yapma, sizin için hayırlısı ne ise o olsun, belki de doktoru bekleyecek, hiç belli olmaz

Saol kuzucum Hahah ne diyorsun kız cocuguum isimsiz mi gezdi bir hafta ne karar verdiniz

Hahah tamam atıyorum benim sosyal medyam yok annemden çektim resimleri ayy şu story kaybolmadan izleyin dogurdugum gün nasıl sancı cekereken göbek atıyorum çok komikk
Maşallah canım sana
2 3 dkda bir 100 geliyordu nstde anneme geldim şimdi yemek yedim. Duş alıp yatisimi yaptıracağım hastaneye. Çok sıklaşti şu an 2 dkya falan düştü evde
Aaa, o zaman geliyor
Hadi hayırlısı canım sağlıkla kolaylıkla olsun

Kizlar saat 02.50 gibi sancılar nisanim geldi.başladı hiç yatmadım hep ayakta geçirdim. 4 gibi banyoya girdim sonra hafif kanama geldi.saat 5.30 a kadar evde sancıları yaşadım. 5.45 hastane yattığımda açılmam tamdı. 06.18 de bebeğimin ağlamasını duydum. Boynunda iki kordon dolanması vardı ona rağmen normal doğum yaptım. Kesi yapıldı. Dikisim var. Ama şuan saat 11.20 ve ağrım yok. Ayağa kalkıp gezebiliyorum. Bebeğimi iki tür emzirdim. Normal düşünen annelere güç olur inşaallah doğumum.

Ay masallahh çok güzel bir doğum olmuş kuzum gözünüz aydın olsun rabbim size bağışlasın

Masallah cnm gozun aydın, çok guzel bır doğum

Ay
Kızlar doulam doğum hikayemi paylasmis burdan insta linki vermek yasakti dimiii size de göndermek istiyordum
Ay biraz rahatladım sanırım acele etmemeliyim.Panik yaptım biraz açıkçası öyle konuşunca.Elbette normal olmaz derse korkarım yapamam ama şartlar elverirse kesinlikle normal yapmak istiyorum

İyi akşamlar kızlar sezeryan doğumda hastahanede 1 gün mü kalınıyor 2 gün mü?

cok tatlısın canım ınsallah bu rahatlık bızde de olur ebe tutmanın bır faydası oluyor mu gercekten bu surecte ? ben de ona göre anlasacagım aklımda bırısı var .

Kız aynı gün doğuruyoruz sanki seninle konuşmuştuk 39+0 dimi bugün

2 3 dkda bir 100 geliyordu nstde anneme geldim şimdi yemek yedim. Duş alıp yatisimi yaptıracağım hastaneye. Çok sıklaşti şu an 2 dkya falan düştü evde
Ay hadi hayırlısı umarım çok sağlıklı bir doğumun olurSancı nasıl bir şey oluyor ya biraz betimleyebilir misin rica etsem

cok tatlısın canım ınsallah bu rahatlık bızde de olur ebe tutmanın bır faydası oluyor mu gercekten bu surecte ? ben de ona göre anlasacagım aklımda bırısı var .
Çok saol kuzucum aminn inşallah hemde nasıl faydası oldu anlatamam ben doğurmadim o dogurttu beni ben sadece sanciyi karşıladım geldiği anda abla sancı geldi dedim hareketler yapıp bası noktalarına agrimi karsilamama bebegi yönlendirmeye yardım etti. Bır saniye yanımdan ayrılmadı biliyorsun normal şartlarda odada tek olursun belli aralikta ebe uğrar ben çok çok memnun kaldım o yanımda olmasa sezaryen olurdum dayanamazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…