2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Girdiği anı hissediyorum ama çok şiddetli değil sırt üstü yatınca hiç olmuyor bende sola veya sağa dönünce adet sancısı gibi giriyor yüzlerin üstüne çıkmasına rağmen bence çok hafif inşallah öyle olur normalde de
Benimde bugece dmesela adet agrsii gibi yine girdi çıktı aynen sağ sola döndükçe hissettim daha çok, inşallah çok hissetmeden doguruverirriz 😅🙏🥰

Kızlar Sude Nil doğdu 💕🥰🧿 çok ağrım oldu sezeryandan dolayı anca yazabiliyorum. 3.475 kg doğdu. 51 cm. 39+1'de doğmuş oldu. Boğazına iki tur sarılan kordonuyla. 😅 minnoş henüz emmiyor doğru dürüst. Umarım yarın alır memeyi. Karnı doyuyor hemşirenin memeden sıktıkları ile sanırım ama kendisi ememiyor henüz. B Buddy x bizi de günceller misin cansucum🥰 öğrenir di mi emmeyi, sütüm de daha fazla olur di mi 🙏🏻
Gözün aydın canım, analı babalı büyüsün minik kuş inşallah🧿

Kızlar 5 cm açıklığım varmış ama hiçbir şey hissetmiyorum 😂 şaka gibi.
Ah ne güzel, inşallah çok ağrı sızı olmadan doğumun da kolaycacık olur. 🤗
Seninle günümüz aynı, ben de pazartesi gitmiştim kontrole 0 açıklık, nst de sancı yok 😬 gelmeye niyeti yok henüz bizimkinin galiba. Cuma tekrar kontrol bakalım ne çıkacak.

• Beğen
Reactions: The
Ah ne güzel, inşallah çok ağrı sızı olmadan doğumun da kolaycacık olur. 🤗
Seninle günümüz aynı, ben de pazartesi gitmiştim kontrole 0 açıklık, nst de sancı yok 😬 gelmeye niyeti yok henüz bizimkinin galiba. Cuma tekrar kontrol bakalım ne çıkacak.
Canım geçen çarşamba benim de hiçbir şeyim yoktu, öylesine bu doktora göründüm bugün ve şaşırdım:)

Ne olacak şimdi nst nasıl sancın var mı

Ayy ya gerçekten çok kolay bir doğum olsun inşallah canım 🤲 doktorum pazartesi gelecek demiştin bebiş beklemeyecek galiba☺️

Kız doğur artık Aslı bile doğurdu 40 a mı gidicen evde iki ıkın mıkın bir şeyler yap gelsin artık minnoş 🥰🤣
Ay sağolun kızlar ama sancım yok işin garibi 😂 yani bu açıklıkla çıkmama izin verirlerse evde bekleyeceğim ya. Kendi doktoruma kadar bekler mi bilmiyorum şehir dışındaymis 😐 başka bir doktora daha muayene oldum o da 5 cm yok 3 4 diyor bilemedim vallahi hangisi doğru

Ay sağolun kızlar ama sancım yok işin garibi 😂 yani bu açıklıkla çıkmama izin verirlerse evde bekleyeceğim ya. Kendi doktoruma kadar bekler mi bilmiyorum şehir dışındaymis 😐 başka bir doktora daha muayene oldum o da 5 cm yok 3 4 diyor bilemedim vallahi hangisi doğru
Vazgeçtim var sanırım 😂 akgnss akgnss B Buddy x

Eklentiler

• IMG_20240320_103854.jpg
    IMG_20240320_103854.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 68
Ben de yapamazsam epidurale kayarım demiştim. Senin hibi düşünüyordum. Sonra Doktoruma detaylı sordum. Bana dedi ki. Asıl ilk sancı başladıgında takarım epidurali, 8 cm kadar olunca yani sonlara yaklaştıkça dozunu indiririm, hem ıkınma hissin gitmez, tamamen kesersek acını, ıkınmayı yapman zorlaşır. dedi. Asıl sebebi de başlarda yasadıgımız sancılar anneyi yoruyormuş. Yıpratıyormuş. Güç kalmıyormus annede. Doğum anında ıkınmayı güçlü şekilde yapabilmek için epidurali baştan takmak gerekiyor dedi.
Benimki de tam tersi belli bir açılmadan sonra epidural takabilirim ıkınma hissi için dedi🙄Kafam karıştı şimdi daha da herkes farklı uygulama mı yapıyor😵‍💫

Kız doğur artık Aslı bile doğurdu 40 a mı gidicen evde iki ıkın mıkın bir şeyler yap gelsin artık minnoş 🥰🤣
Hahah yaa valla ben bile doğurdum dimi kız o kadar dedim uğraştım çıktı sonunda 😂 o zaman bizi de guncellersin teyzesi seni etiketlemeyi unuttum Alya İkra (ebesi göbek adı benim adım olacak dedi babamız o kadar beğendi ki kimliğe de yazdırdı 😂) 16.03.2024 sabah 5.13te 3230 Gr 51 cm doğdu ❤️

Ayy masallahh kiaazz doguruyorsun 😍 yatışın yapıldı miii sancı var mı
Kuzum ben bi devlet hastanesine goruneyim demiştim kendi doktorum yok diye. Orda sancı da var dedi açıklık da işte ve hatta yatış verdi bugün doğurursun dedi 😵‍💫 tabi ben şok. Hemen kaçtım ordan 🤣 kendi doğum yapacağım hastaneye geldim bakalım burda tekrar nst girdim ne diyecekler bilmiyorum. Kendi doktorum izinli biliyorsun. Hiç tanımadığım biri olacak eğer dogurursam 😐

İki kez çatı muayenesi olmuş oldum ama yani açıklık var mı diye baktılar. Bence doğacağı yoksa da doğar gibi artık o kadar elleşmeye 🥲 hiç sancım falan yoktu şimdi biraz başladı çünkü. Ah ah iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum 🥲

Kuzum ben bi devlet hastanesine goruneyim demiştim kendi doktorum yok diye. Orda sancı da var dedi açıklık da işte ve hatta yatış verdi bugün doğurursun dedi 😵‍💫 tabi ben şok. Hemen kaçtım ordan 🤣 kendi doğum yapacağım hastaneye geldim bakalım burda tekrar nst girdim ne diyecekler bilmiyorum. Kendi doktorum izinli biliyorsun. Hiç tanımadığım biri olacak eğer dogurursam 😐
Kuzum bencede bugün doğum olur hatta sen 5 cme bu şekilde geldiysen ben sana diyim iki üç saate doğurursun 😅 bence hiç takma kafana neden biliyor musun beni neredeyse ebe dogurtuyordu doktorum başı çıkmaya yakın geldi bişey fark etmiyor yani 😂

İki kez çatı muayenesi olmuş oldum ama yani açıklık var mı diye baktılar. Bence doğacağı yoksa da doğar gibi artık o kadar elleşmeye 🥲 hiç sancım falan yoktu şimdi biraz başladı çünkü. Ah ah iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum 🥲
Çok iyi yapmışsın kuzum beni de hep çatı muayenesi tetikledi hastaneye gittim 2 cmdi nstden çıkana kadar yarım saat içinde 5 cm oldum ve sancım sıklaştı senin daha dönüşün yok bugün geliyor kızın 😍

• Muhteşem
Reactions: The
Yaaa güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 💕 Valla benim doktorum da normal doğum yolların kapandı gibi görünüyor 1 aydır sancın olmasına rağmen açılman hiç yok üstelik bebek de kanala girmedi demişti , bunu dedikten 1 gün sonra doğum yaptım :KK70: yani bebişlere hiç belli olmuyor gerçekten :) benim kızçem minik. 2740 kilo doğdu canım 😇 gerçekten uykularını kaçırmana değmeyecek .. kendini ne kadar rahatlatırsan o kadar kolay bi doğum olur inan bana . Ben hamile kaldığım ilk günden beri kendime hep eğer bebek ve benim için olumsuz bir durum olmazsa normal doğum yapıcam ve çok da zorlanmycam demiştim çok şükür öyle de oldu . Acının psikolojiyle birebir bağlantısı olduğuna inanıyorum :) beynini kandır yeter ki .
Ben de en başından beri normal doğum düşünüyordum ama şuan kilosu 3.270 doktorum daha fazla kilo alırsa normal yaptıramam dedi biraz da öyle hevesim kırıldı😏Bugüne kadar da hiç sancım olmadı haftaya duruma göre planlama yaparız dedi sanırım bebek haftaya hiç aşağı inmemiş olursa sezaryen tarihi verecek🫣

X