Benim de Salı sabah, aynı şekilde çok stresli ve heyecanlıyım. Allah sağlıkla ve kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahKızlar doğum yapanların gözü aydın ben de inşallah hayırlısıyla yarın sabah sezaryen olacağım ikinci olmasına rağmen stresli ve heyecanlıyım kızım nasıl tepki verecek acaba merak ediyorum
Evet doğurdum çok şükür ama bebeği küvöze aldılar solunum için bir hafta kadar kalacak 2200 gram doğdu
Peki kaç aya kadar yarım kundak yapmalıyız? Bencede uyku kalitesini arttırıyor ya diğer türlü kendini uyandırıyorBence yapın kundak. Gerçekten uyku kalitesini artırıyor bebeklerde. Zaten yarım kundak yapacaksın canım, ayakları falan serbest olacak. Diğer türlü çok sıçrıyorlar
İlk bebeğimi 32 haftada doğurmuştum grip oldum ve fazla oksurmekten suyum patlamıştı.İnşallah canım bekliyorum bakalım ben de. Sancin, kasılman falan oluyor mu ? ilki kaçta doğmuştu
Evet canımKızlar bebek doğduktan sonra ilk hafta kontrolde kilo alımına falan bakılıyor dimi.
Bi takip et canım bi bak bakalım şimdi daha yeni doğdu ya sabaha bi gözlemleKızlar ya Alya sabah 5 ten beri çiş yapmadı normal mi her emzirmeden sonra mamada veriyorum sütüm damla damla geliyor diye
Ben sağım yapmıyorum çıkan sütü görüp etkilenmemek için. Ağzından akıyor bebeğin onu görmek yetiyo bana. Ama benim bebeğim daha iki kere kustu acaba yetmiyo mu diyorum ama kusmaması da normalmişCanım demiştim ya 5 gündür sütüm gelmiyor şeffaf su geliyor diye bugün emzirirken sıktım mememi şükür beyaz süt gelmeye başladı yani kesilse de bir şekilde vücut üretiyor neden duruyor anlamadım ama zamanla arta şuan yine çok gelmiyor ama beyaz kısım gelmeye başladı şükür yani kesilse de yine gelir emzirmeye devam etmeliyiz demek ki. Ama ben artık sağım yapmayacağım pişman oldum sanırım. Evet sağım çok güzel süt arttırıyor inanılmaz hemde ama düzenli 2 saatte bir yapmak gerekiyor yapmazsan mastit yapıp sütü kesiyor ya da azaltıyor denge şaşıyor bence bana öyle oldu artık sapım yapmayacağım emzirecepşm vücut zaten 2 bebeğe yeteni üretir herhaldeyani sende kesilir endişe etme emzirmeye devam et Bestlak kullan onun sayesşnde bol da su içiyoruz
İlk zamanlar Züleyha da çiş yapmıyordu canım sadece kaka yapıyordu bence normal. Hatta idrarı turuncu gibi gelip sonradan normalede döndü bizimkinin. Şuan 10 günlük anca anca bezi çiş doluyoKızlar ya Alya sabah 5 ten beri çiş yapmadı normal mi her emzirmeden sonra mamada veriyorum sütüm damla damla geliyor diye
İmtihan yavrum hepsi göğüsleyeceksin yapacak bişey yok pozitif düşünmeye çalış yaşadıklarını unutman lazım çok zor biliyorum ama çözüm bu. Baştan kötü şeyler yaşamamış olsaydın şuan bu kadar her konuda panik yapmazdınSanmam olsa olurdu herhalde. Bütün tuhaflıklar bende kuzum her yaşadığım şey çok zorlu benim
Benim doktorum 42ye kadar yolu var demişti hiç stres yapma kendini bebekte sende bi sıkıntı olmadığı sürece beklenirlütfen biri çıkıp bana 40+4 haftanın üstünde normal doğum için beklemenin sonucunun güzel olacağını söylesin
Çok şükür yok, bugün de kontrole gittim, sezaryen istemiyorum son ana kadar normal için şansımı deneyeceğim. O yüzden hala bekliyoruz bakalım. Doktor en son çarşamba günü suni ile biz başlatırız doğumu o ana kadar kendi gelmezse dediBenim doktorum 42ye kadar yolu var demişti hiç stres yapma kendini bebekte sende bi sıkıntı olmadığı sürece beklenir
Kız bu neHastane çıkışımzdan bir parça
Biz 5.gun gittik kilosuna sarılığına baktı sonra 7.gun gittik bidaha kilosuna sarılığına baktı bir daha 1 ay sonra çağırdı. Ama yarın sağlık ocağında kontrolü var onlar kilo takibi yapacakmış 11.gunKızlar bebek doğduktan sonra ilk hafta kontrolde kilo alımına falan bakılıyor dimi.
İnşallah gelir bol bol egzersiz yap korunmasız ilişkiye gir mümkünseÇok şükür yok, bugün de kontrole gittim, sezaryen istemiyorum son ana kadar normal için şansımı deneyeceğim. O yüzden hala bekliyoruz bakalım. Doktor en son çarşamba günü suni ile biz başlatırız doğumu o ana kadar kendi gelmezse dedi
Böyle şey de mi varmış ya, ben de burnum çok tıkalı diye temizlerken kendimi çok sıkıyorum bunun da tehlikesi olur mu acabaİlk bebeğimi 32 haftada doğurmuştum grip oldum ve fazla oksurmekten suyum patlamıştı.
Hiç ne sancı ne kasılma hicbirsey yok nst de en fazla 27 çıkıyor sancı ama vanijam çok acıyor kemiklerim kuturduyor. Kafası yola girmiş demişti doktor herhalde kemiklerimi acıyor
Perşembe tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek.