- 20 Temmuz 2023
- 213
- 209
- 28
Valla ben de bu haftaya kadar çok iyiydim ama bu hafta iyice ağırlaştıgımı hissediyorum. Gerçi ona rağmen iftar daveti geziyorum sürekliBen çok yoruldum ya artık gelsin istiyorumgeçen gün ağladım artık bunaldım çok fazla kendimi 2 senedir hamile gibi hissediyorum
Ben gaz çıkarmayı beceremedim . Hiç gaz hissi de gelmedi bana . Doktor hemşire gazını çıkardın mı diye sorup durdu. Çıkaramadım rahatsızlık hissi de yoktu gazdan dolayı. Sonra bi sıvı verdiler tebeşir tozlu su gibi onu içip çıkarmamı bekledik o da geç geldi. O içtiğim şeyden hem gaz hem ishal ikisi bir geldi .Onunla da yapamasaydım lavman yapacaklardı. Yani herkesin farklı galiba.Kızlar sezeryandan sonra şu gaz çıkarma Faslı kaç saat kadar sürer? Ailelere sezeryandan x saat kadar sonra gelin demek istiyoruz da tantana bitsin yok gazdı yok emzirmeydi... kaç saat demek lazım?
Brn hastanede de zature tedavısı gördüm ya 10 gun ozmn başladı bu uykusuzlyk muhabbeti cıkmadan son iki gün uyudum sonra eve cıktım yıne uyuyamamaya başladım, halen şikayetlerim var karın ağrısı mide ağrıları ara ara kabızlık baş ağrısı tansıyonum çıkıyor 13-14 lere uykusuzluk, bir sorunu çözüyorum başka sorun cıkıyor birini çözüyorum başka sorun cıkıyor midem ağrımasın diye antibiyotiğimi nasıl içeceğimi şaşırdım, tansıyonum cıkmasın diye ne yıyecegımı sasırdım ama çok şükür dıyorum yıne, su zature muhabetı olmasaydı bu kadar sorun cıkmayacaktıdaİlk gece uyuyamadım sadece sonra uyuyabildim canım ama senin uyuyamaman psikolojik de olabilir bence
Cnm bizim pazartesi gününden beri öyleydi bugün gelmemiş bende korktuydm ama şükür kesilecek sanirm kanaması doktor bana düştükten sonrada o kullanmış olduğumz temizlyeci batıkonla 2 3 silmeye devam et demişti öyle yaptm arada zeytinyağı sürdüm dünden beri bepanthol surdm 2 3 kere sildim daha iyi suanda şükürKızlar benimde bebişin yıne göbegınden kan geldı bugun, zıbınına bulaşmış kurumuş, çok çok az. Doktora goturmedım ama napsamki
Bana o kadar fazla geliyor kuzum taş oluyor kitle oluyor göğüsğm
Bebek susuz kalırsa bezinde pembelikler oluyor. Akrabama Prof. Dr söylemişti. Daha sonra benim oğlumda da oldu. Kendi dr um da aynı şeyi söyledi. Mama vermiyordum üstelik. Ancak mama veren anneler mutlaka çok az da olsa su verin. Doktorlar ikiye bölünüyor bu konuda. İçinize hangisi sinerse artıkDoktoru verdi ama ben sadece 1 kere kullanıyorum günde canım. Bir de şey soracağım bebeğin vajinasından kan geliyor mu sizde de ya doktor 15 gün normal dedi anne karnından geçen hormonlar yapıyormuş ama ben hiç böyle bir şey duymamıştım. Akıntıyı çektirme kurcalama dedi. Ben temizlerken akıntıya değmiyorum o şekilde kapatıyorum ama çok tuhaf
Canım ilk kullandığım öyle kullandım kitle oldu taş oldu hala aslında öyle kullanıyorum günde 2-3 kere ama taşlaşma olmadı bidaha çok korkuyorum sütüm bitecek diyeBana o kadar fazla geliyor kuzum taş oluyor kitle oluyor göğüsğm
Korkmaz mı insan ya valla bende senden duydum 10 günlük oldu bebeğim olur mu acaba bu saatten sonra kanamaÇekme onu dedi bana doktor bazen kızlık zarı da dışarıda olabiliyormuş ben de çekmedim zamanla kendi kendine aktı arkasından da kırmızı akıntıya dönüştü normalmiş de insan ilk gördüğünde bir korkuyor ben çok korkmuştum hala da nasıl normal olabilir modundayım ama araştırdığım kadarıyla gerçekten normalmiş
Yapmadığına emin misin canımKızlar ya Alya sabah 5 ten beri çiş yapmadı normal mi her emzirmeden sonra mamada veriyorum sütüm damla damla geliyor diye
Cnm bn hiçbışy kullanmadım göbeğine, acaba bısey sürsem mi ki? Ayy mıkrop kaparsa dıye korkuyorumCnm bizim pazartesi gününden beri öyleydi bugün gelmemiş bende korktuydm ama şükür kesilecek sanirm kanaması doktor bana düştükten sonrada o kullanmış olduğumz temizlyeci batıkonla 2 3 silmeye devam et demişti öyle yaptm arada zeytinyağı sürdüm dünden beri bepanthol surdm 2 3 kere sildim daha iyi suanda şükür
Cnm mamada içiyor aslında yapması grekıyor, mesaj attınmı doktorunaKızlar ya Alya sabah 5 ten beri çiş yapmadı normal mi her emzirmeden sonra mamada veriyorum sütüm damla damla geliyor diye
Canım demiştim ya 5 gündür sütüm gelmiyor şeffaf su geliyor diye bugün emzirirken sıktım mememi şükür beyaz süt gelmeye başladı yani kesilse de bir şekilde vücut üretiyor neden duruyor anlamadım ama zamanla arta şuan yine çok gelmiyor ama beyaz kısım gelmeye başladı şükür yani kesilse de yine gelir emzirmeye devam etmeliyiz demek ki. Ama ben artık sağım yapmayacağım pişman oldum sanırım. Evet sağım çok güzel süt arttırıyor inanılmaz hemde ama düzenli 2 saatte bir yapmak gerekiyor yapmazsan mastit yapıp sütü kesiyor ya da azaltıyor denge şaşıyor bence bana öyle oldu artık sapım yapmayacağım emzirecepşm vücut zaten 2 bebeğe yeteni üretir herhaldeCanım ilk kullandığım öyle kullandım kitle oldu taş oldu hala aslında öyle kullanıyorum günde 2-3 kere ama taşlaşma olmadı bidaha çok korkuyorum sütüm bitecek diye
Yok kız dogurmadimkasilmam bile yok. 38+4 bugün işte doktorum bir hafta yok, haftaya pzt kadar dursun benim kız . Pzt gelebilir
Sarılık için hastanede kaldık biz evdeyiz şimdi ama ufaktan devam ediyor sanki yarın muayenemiz var bakalım ne olacakBezıne mi geliyor canım benim ilk dogdufunda oluyordu ama o zaman sarılıktı bıde emebildiğibi sanıyordum meğersem ac kalıyormus o yuzden oluyor demişti doktor hem sarılık hemde aclık yuzundendi aklında bulunsun
Ya çok zor bir sorumluluk o kadar ağır geliyor ki yanlış bir şey yapacağım diye ödüm kopuyor yarın komtrolu var doktoruna soracağım tekrardanBebek susuz kalırsa bezinde pembelikler oluyor. Akrabama Prof. Dr söylemişti. Daha sonra benim oğlumda da oldu. Kendi dr um da aynı şeyi söyledi. Mama vermiyordum üstelik. Ancak mama veren anneler mutlaka çok az da olsa su verin. Doktorlar ikiye bölünüyor bu konuda. İçinize hangisi sinerse artıkasla diyene de güvenmiyorum. Kesin diyene de. Sonucta covid zamanı gördük koskoca profesörler aşı diye tutturdu. Şimdi geri adım attılar. O yüzden arastırın
Sanmam olsa olurdu herhalde. Bütün tuhaflıklar bende kuzum her yaşadığım şey çok zorlu benimKorkmaz mı insan ya valla bende senden duydum 10 günlük oldu bebeğim olur mu acaba bu saatten sonra kanama