2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    283
Kızlar yaa bebeğimin gonek kordonu haka düşmedi ama kuruyan dusecek olan bölümün arkasında sarı bı şey var iltihaf gibi duruyor ama anlamadım bugun doktora goturduk acilden baktılar ama doktor hiç güven vermedi bana bağırsak o falan dedi 😂 yarın kontrolu var zaten kendi doktoruna goturucem ama sizinde basınıza geldımı acaba

Kızlar benimde bebişin yıne göbegınden kan geldı bugun, zıbınına bulaşmış kurumuş, çok çok az. Doktora goturmedım ama napsamki

Ben çok yoruldum ya artık gelsin istiyorum 😁 geçen gün ağladım artık bunaldım çok fazla kendimi 2 senedir hamile gibi hissediyorum
Valla ben de bu haftaya kadar çok iyiydim ama bu hafta iyice ağırlaştıgımı hissediyorum. Gerçi ona rağmen iftar daveti geziyorum sürekli 😂 evde yemek hazırlamak daha zor geliyor 😅 son gunler daha yavaş geçiyor benim de gerçekten. 40a yaklaştıkça hem heyecan hem yorgunluk arttı 🥲

Resmen beni emme süresi 2 ya da 3 dakikaya düştü direk uyuyor mama verince daha çok uyanık kalıyor etrafı izliyor 60cc verdim 2 saat cin gibi uyanıktı etrafı izledi ağlamadı . Benim sütüm yaramıyor mu anlamadım üzüldüm ilk bebeğimde böyle olmamıştı

Kızlar sezeryandan sonra şu gaz çıkarma Faslı kaç saat kadar sürer? Ailelere sezeryandan x saat kadar sonra gelin demek istiyoruz da tantana bitsin yok gazdı yok emzirmeydi... kaç saat demek lazım?
Ben gaz çıkarmayı beceremedim . Hiç gaz hissi de gelmedi bana . Doktor hemşire gazını çıkardın mı diye sorup durdu. Çıkaramadım rahatsızlık hissi de yoktu gazdan dolayı. Sonra bi sıvı verdiler tebeşir tozlu su gibi onu içip çıkarmamı bekledik o da geç geldi. O içtiğim şeyden hem gaz hem ishal ikisi bir geldi .Onunla da yapamasaydım lavman yapacaklardı. Yani herkesin farklı galiba.

İlk gece uyuyamadım sadece sonra uyuyabildim canım ama senin uyuyamaman psikolojik de olabilir bence
Brn hastanede de zature tedavısı gördüm ya 10 gun ozmn başladı bu uykusuzlyk muhabbeti cıkmadan son iki gün uyudum sonra eve cıktım yıne uyuyamamaya başladım, halen şikayetlerim var karın ağrısı mide ağrıları ara ara kabızlık baş ağrısı tansıyonum çıkıyor 13-14 lere uykusuzluk, bir sorunu çözüyorum başka sorun cıkıyor birini çözüyorum başka sorun cıkıyor midem ağrımasın diye antibiyotiğimi nasıl içeceğimi şaşırdım, tansıyonum cıkmasın diye ne yıyecegımı sasırdım ama çok şükür dıyorum yıne, su zature muhabetı olmasaydı bu kadar sorun cıkmayacaktıda 😭

Kızlar benimde bebişin yıne göbegınden kan geldı bugun, zıbınına bulaşmış kurumuş, çok çok az. Doktora goturmedım ama napsamki
Cnm bizim pazartesi gününden beri öyleydi bugün gelmemiş bende korktuydm ama şükür kesilecek sanirm kanaması doktor bana düştükten sonrada o kullanmış olduğumz temizlyeci batıkonla 2 3 silmeye devam et demişti öyle yaptm arada zeytinyağı sürdüm dünden beri bepanthol surdm 2 3 kere sildim daha iyi suanda şükür

Doktoru verdi ama ben sadece 1 kere kullanıyorum günde canım. Bir de şey soracağım bebeğin vajinasından kan geliyor mu sizde de ya doktor 15 gün normal dedi anne karnından geçen hormonlar yapıyormuş ama ben hiç böyle bir şey duymamıştım. Akıntıyı çektirme kurcalama dedi. Ben temizlerken akıntıya değmiyorum o şekilde kapatıyorum ama çok tuhaf
Bebek susuz kalırsa bezinde pembelikler oluyor. Akrabama Prof. Dr söylemişti. Daha sonra benim oğlumda da oldu. Kendi dr um da aynı şeyi söyledi. Mama vermiyordum üstelik. Ancak mama veren anneler mutlaka çok az da olsa su verin. Doktorlar ikiye bölünüyor bu konuda. İçinize hangisi sinerse artık 🤷‍♀️ asla diyene de güvenmiyorum. Kesin diyene de. Sonucta covid zamanı gördük koskoca profesörler aşı diye tutturdu. Şimdi geri adım attılar. O yüzden arastırın ☺️

Bana o kadar fazla geliyor kuzum taş oluyor kitle oluyor göğüsğm
Canım ilk kullandığım öyle kullandım kitle oldu taş oldu hala aslında öyle kullanıyorum günde 2-3 kere ama taşlaşma olmadı bidaha çok korkuyorum sütüm bitecek diye

Çekme onu dedi bana doktor bazen kızlık zarı da dışarıda olabiliyormuş ben de çekmedim zamanla kendi kendine aktı arkasından da kırmızı akıntıya dönüştü normalmiş de insan ilk gördüğünde bir korkuyor ben çok korkmuştum hala da nasıl normal olabilir modundayım ama araştırdığım kadarıyla gerçekten normalmiş
Korkmaz mı insan ya valla bende senden duydum 10 günlük oldu bebeğim olur mu acaba bu saatten sonra kanama

Cnm bizim pazartesi gününden beri öyleydi bugün gelmemiş bende korktuydm ama şükür kesilecek sanirm kanaması doktor bana düştükten sonrada o kullanmış olduğumz temizlyeci batıkonla 2 3 silmeye devam et demişti öyle yaptm arada zeytinyağı sürdüm dünden beri bepanthol surdm 2 3 kere sildim daha iyi suanda şükür
Cnm bn hiçbışy kullanmadım göbeğine, acaba bısey sürsem mi ki? Ayy mıkrop kaparsa dıye korkuyorum

Canım ilk kullandığım öyle kullandım kitle oldu taş oldu hala aslında öyle kullanıyorum günde 2-3 kere ama taşlaşma olmadı bidaha çok korkuyorum sütüm bitecek diye
Canım demiştim ya 5 gündür sütüm gelmiyor şeffaf su geliyor diye bugün emzirirken sıktım mememi şükür beyaz süt gelmeye başladı yani kesilse de bir şekilde vücut üretiyor neden duruyor anlamadım ama zamanla arta şuan yine çok gelmiyor ama beyaz kısım gelmeye başladı şükür yani kesilse de yine gelir emzirmeye devam etmeliyiz demek ki. Ama ben artık sağım yapmayacağım pişman oldum sanırım. Evet sağım çok güzel süt arttırıyor inanılmaz hemde ama düzenli 2 saatte bir yapmak gerekiyor yapmazsan mastit yapıp sütü kesiyor ya da azaltıyor denge şaşıyor bence bana öyle oldu artık sapım yapmayacağım emzirecepşm vücut zaten 2 bebeğe yeteni üretir herhalde 🙏🏻 yani sende kesilir endişe etme emzirmeye devam et Bestlak kullan onun sayesşnde bol da su içiyoruz

• Beğen
Reactions: The
Bezıne mi geliyor canım benim ilk dogdufunda oluyordu ama o zaman sarılıktı bıde emebildiğibi sanıyordum meğersem ac kalıyormus o yuzden oluyor demişti doktor hem sarılık hemde aclık yuzundendi aklında bulunsun
Sarılık için hastanede kaldık biz evdeyiz şimdi ama ufaktan devam ediyor sanki yarın muayenemiz var bakalım ne olacak

Bebek susuz kalırsa bezinde pembelikler oluyor. Akrabama Prof. Dr söylemişti. Daha sonra benim oğlumda da oldu. Kendi dr um da aynı şeyi söyledi. Mama vermiyordum üstelik. Ancak mama veren anneler mutlaka çok az da olsa su verin. Doktorlar ikiye bölünüyor bu konuda. İçinize hangisi sinerse artık 🤷‍♀️ asla diyene de güvenmiyorum. Kesin diyene de. Sonucta covid zamanı gördük koskoca profesörler aşı diye tutturdu. Şimdi geri adım attılar. O yüzden arastırın ☺️
Ya çok zor bir sorumluluk o kadar ağır geliyor ki yanlış bir şey yapacağım diye ödüm kopuyor yarın komtrolu var doktoruna soracağım tekrardan

X