- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
Aynen kuzum bizde dün başladık probiyotikli damlaya. Ne zamana etkisini görürüz kiProbiyotikli damla ve masaj yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kuzum bizde dün başladık probiyotikli damlaya. Ne zamana etkisini görürüz kiProbiyotikli damla ve masaj yapıyorum
3-4 Güne bize etki oldu kuzuAynen kuzum bizde dün başladık probiyotikli damlaya. Ne zamana etkisini görürüz ki
Canımm Sağlıcakla büyüt bebişini Çok Aminn Okurken gördüm bende Nasipse Nisan annelerindenim birşey sorucam bizde 33. Haftada gittiğimizde doktor korkuttu benii su altt sınırda ama azalmış bitmiş değil dedii bol su iç dedii neyse ben suyuu artırdım bayaa panik oldum hatta doktor sakinleştirmeye çalıştı sanaa kötüü bişey demedim vs dedii bu haftaalar ilerlermi dedim Nasipse tabii ilerler dedii seninde suyun ortalama çıkıp sorun yaşamadan doğum yaptın değilmi bu hafta Nasipse kontrol var bakalım İNŞALLAH iyi haberler alırım tüm hamişlerde bende Çok AminnSeni takip eden doktor daha iyi bilir canım iyi bari o da güzel konuşmuş. Benim 4 yer toplamı 6 cm sabitlendi kaç haftadır o da 60mm yapıyor yani 100ü geçmeyi bırak neredeyse yarısı ve doktorum iyi diyor 50 mm altına düşünce riskli oluyor ki benim düşmüştü yazmıştım buraya da ama bak çok şükür bu haftalara kadar geldik
30cc canım 10 dk başına 10 cc geliyormuş memeden. Ben 5gunlukken 30 cc veriyordum doktor öyle dediKızlar bebeğinizin karnı devamlı gurulduyor mu bu normal mi? Bir de mama verenler bir öğünde kaç cc veriyorsunuz? Benim bebişim 5 günlük ona gore kaç cc vermeliyim
Gerçekten genç kv ama cahil cahil konuşuyorBenimki de bebek ishal olmuş diyor
Anne sütü alan bebeğin dışkısı nasıl olacaksa
İlk günler silikon meme ucu ile emzirdim, gögüs ucum yok diye, şu poşetle emzirme çocuğu diyordu
Anne sütü, meme de nasıl ekşiyor, hey Allahım düşünmeden konuşuyorlar
Baktım şöyle bi mala bakar gibi memedeki sütün nasıl ekşiyeceğini anlatsana dedim. 9dk durmadan emdi 2 dk ağladı diye ekşi süt mü oldu dedim. Sence ekşise 9 dk çürük süt mü içer çocuk dedim. Bişey demedi. Geçen laf soktum deme oyle sütüm ekşidi dedim. Yok arttık ekşimez diyo bide gevşek. Yeni laf sokma şeyimi de buldum süt muhabbeti yaparsa bidaha süt değil bu ben bu memeleri mayaladım yoğurt yiyo çocuk dicemKuzum sende bendensin benimde yumuşadı ya ama stres yapmıyorum anlamadım neden neyse takmıyorum gelirse gelir gelmezse ton bir şey mama veriyorum kafasına girdim emziriyorum boş boş geleceği varsa gelir
Ay senin Kv ne çıktı öyle ya al birini vur ötekine süt ekşir mi memedeki Allah aşkına kulaklarım çık yerinden yani daha neler duyacağız nasıl tepki verdin öyle diyince sabır kalmaz insanda
Ben yapıyorum ama daral geliyo çocuğa bas bas bağırıyor bacaklarına değil kollarına yapıyordum ama bi şekilde cıkarıyo kollarını ve öyle uyumak istiyor. Bide korkuyo yani ama yine de kundak hiçbir şekilde istemedi doğduğu günden beri illa yüzünde olacak o elleri. Karnımda da öyleydi hep yüzünü doğunca gördükKızlar bebeklerinize kundak yapıyor musunuz?
Cnm sende gunde 3-4 kez verıyosun ozaman, bnım gbi...6saatte bir veriyorum ama sarılık 3.9a düşmüş azaltabilirsin günde 2-3 kere dedi doktor. Bi süre daha devam et sonra bırak istersen dedi. Bizim doktorumuz düşene kadar iki kere çağırdı. Bu arada mama 30 cc veriyorum ben öyle dedi doktor
30 cc verıyosun ilkten cnm. Ben 10 gunlukten sonra 40 cc cıkardımKızlar bebeğinizin karnı devamlı gurulduyor mu bu normal mi? Bir de mama verenler bir öğünde kaç cc veriyorsunuz? Benim bebişim 5 günlük ona gore kaç cc vermeliyim
Cnm bnde yapmadım, yaparım dıyordum ama yapmadım, elleri hep yuzunde ve kıpış kıpış oyuzden rahat edemedi cnm.Kızlar bebeklerinize kundak yapıyor musunuz?
Gelin bir sarılalım yoldaşlarım40+2 mii ben 37+5 daha40+2 den hepinize selam canlarım
Erken doğum korkusuyla aylar geçirdim, şimdi doğrulamıyor olmam peki
37+5 gururla sunarGünler geçmek bilmiyor sona doğru yaHahah 38+3 bugün canım. Sen?
Ben de koç istiyorum bilakis zaten doktorum da yok ayın 25ine kadar beklemesi lazım kızımın o da 39+5 oluyor. Bakalım neler olacak. Gerçi yalancı sancım bile yok, durur gibi
Serum fizyolojik hangi marka kullanıyorsunuz? Ben araştıramadım da henüz.Benimki de öyle canım. Emerken falan da hırıltılı emiyor. Serum fizyolojik kullandım azönce
canım biz seninle aynı günüz benim de yumuşak az vs demediler doktor da sorun yok dedi hemsire de sen canını sıkma kesilme vs olmayacak sen sağma yapıyor musunTamam canım sagolasın beslakı da günde 4 kez 20 damla kullanıyorum ama benim sütüm az baya göğüslerim çok yumuşak 3 saat emmediğinde de sertleşme olmuyor herhalde kesilcek bu kadar sinir strese şaşırmam zaten. Sen gördün mü kv bana acaba sütün mü ekşidi bile dedi bebek meme de ağlıyor diye
Kaç haftalıksınız?Biz 37+5Ben de doğurmadım
Tecrübesiz ana var olur muYa herkes doğurmuş nerdeyse ben şokBurda sayfanın ucunu bir kaybettim bir daha da yakalayamadım yaÇok tebrik ederimDoğumun nasıl geçti?Hoşgeldin gaz sancıları neler yapıyoruz tecrübeli analar . Yine yeniden help
Canım kiwi baby şarjlı çok uygun giyatlı ve öok güzel kullanımı alanilirsinBilmiyorum ki hiç de stres yapmıyorum anlamadım normalde bir meneden 15 dk da sağımla 100 cc çıkıyordu şimdi hiç bir sağımda 120-180-150 cc süt çıkarıyordum minimum 90 cc çıkıyordu hep bölüp veriyordum anlamadım 5 günde ne oldu. Zamanım çok yok sağımı bıraktım biraz ondan mı oldu anlamadım sürekli priz başında oturup sağım yapamıyorum şarjlı alsam ya gelmezse sütüm boşa almış olucam diyorum bilemedim
3.ay 3 . Haftasında dedi doktorum benim telefonum artık alarm olarak kullanılıyor . Bu arada ben de kiwi babay şarjlı sağma var ve çok memnunum sütün tekrar gelir canım sağmaya devam et eğer için rahat edecekse. Ama bebeklerin tok ise kendine yüklenme illa anne sütü veya mama diyeBu 2 saatte bir uyanmalar ne zaman geçecek bende bunu düşünüyorum 3. Ayda mı doktora da sormadım
Yaa çok şükür benim doğumum gayet güzeldi. Sadece kesi olduğu için 6-7 dikiş atıldı onun dışında güzel bir doğum hikayemle geldim darısı başına inşallahTecrübesiz ana var olur muYa herkes doğurmuş nerdeyse ben şokBurda sayfanın ucunu bir kaybettim bir daha da yakalayamadım yaÇok tebrik ederimDoğumun nasıl geçti?
Samila baby diye bir marka. Eczaneye gittiğimizde direkt bunu vermişti belki daha iyiler de vardırSerum fizyolojik hangi marka kullanıyorsunuz? Ben araştıramadım da henüz.
Bende fizyolojik serum kullanıyorum acaba dedim bir tek benim bebişmi ağzı açık bazen uyuyorBenimki de öyle canım. Emerken falan da hırıltılı emiyor. Serum fizyolojik kullandım azönce
Masajı benimki kesinlikle sevmiyor ondan pek bir şey yapamıyorum damla veriyorum bu kadarHoşgeldin gaz sancıları neler yapıyoruz tecrübeli analar . Yine yeniden help
Havuç suyu için . Bebeğin suyunu artırıyorCanımm Sağlıcakla büyüt bebişini Çok Aminn Okurken gördüm bende Nasipse Nisan annelerindenim birşey sorucam bizde 33. Haftada gittiğimizde doktor korkuttu benii su altt sınırda ama azalmış bitmiş değil dedii bol su iç dedii neyse ben suyuu artırdım bayaa panik oldum hatta doktor sakinleştirmeye çalıştı sanaa kötüü bişey demedim vs dedii bu haftaalar ilerlermi dedim Nasipse tabii ilerler dedii seninde suyun ortalama çıkıp sorun yaşamadan doğum yaptın değilmi bu hafta Nasipse kontrol var bakalım İNŞALLAH iyi haberler alırım tüm hamişlerde bende Çok Aminn