2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Allah Allah bir anda neden oldu acaba kuzum ya. Bir şeye falan mı sıktın canını?
Şu solgarin bir takviyesi var kullanmak istersen baya ise yaradığını söyleyen görmüşüm. Yine de ara ara dene bence gelebilir tekrardan.

Bilmiyorum ki hiç de stres yapmıyorum anlamadım normalde bir meneden 15 dk da sağımla 100 cc çıkıyordu şimdi hiç bir sağımda 120-180-150 cc süt çıkarıyordum minimum 90 cc çıkıyordu hep bölüp veriyordum anlamadım 5 günde ne oldu. Zamanım çok yok sağımı bıraktım biraz ondan mı oldu anlamadım sürekli priz başında oturup sağım yapamıyorum şarjlı alsam ya gelmezse sütüm boşa almış olucam diyorum bilemedim

Reactions: The
Bio natural bitince eşimde bulamadı gitmiş natural almış yeşilden bu da bitiyor dedim git bio al ama 2 numara..sanki çok sıkıyor 1 numarq
Bez büyük gelmiş de olabilir canım bezi takmadan önce iyice kenar kanatalarını genişlet elinle aç bezi o zaman lastik izi yapıp sıkmaz

Cnm kızımın 5.gün düştü şaşırdım daha gec bklıyordum, oğlumun 10. Gun düşmüştü. Telaşa grek yok, 15 gune kdr normal, bısey surmuyosun dımı
Yok sürmüyorum annem kv yıkayalım deyip durdu yıkatmadım bile çocuğu. Düşmesini bekliyorum

Kuzum üzülme bende süt olsa bile ama yetmiyor doymuyor belkide azalmış ama ben uyumuyorum hiç mesela annem hasta olmuş odadan dedim çıkma tek başıma bakıyorum geceleri uyumuyor sabahta ev işleri bitmiyor ramazanda olduğu için hiç dinlenemiyorum..

Bez büyük gelmiş de olabilir canım bezi takmadan önce iyice kenar kanatalarını genişlet elinle aç bezi o zaman lastik izi yapıp sıkmaz
Yok kuzum şimdiki 1 numara çok sıktı hatta diyorum ya sanki çok sıkıyor..genişletiyorum iyice ama kesinlikle güvenim kalmadı çocuğu öyle görünce ağlıyasım vardı 2 saat bile gecmemişti yeni değişmiştim bezini birde

Üzülmemeye çalışıyorum annen maske taksın bence öyle yardım etsin eşimde hasta benimde boğazlarım acıyor maske takıyoruz bebeklerle ilgilenirken

O zaman bir büyüğüne geçmek mantıklıymış zaten en son elimdekileri bitirilen diyordun sanki

Üzülmemeye çalışıyorum annen maske taksın bence öyle yardım etsin eşimde hasta benimde boğazlarım acıyor maske takıyoruz bebeklerle ilgilenirken
Yok onada izin vermedim annem grip olunca gözler burun fena oluyor birde oruçlu olduğu için dedim dinlenki hızlı iyileş..bende maske takıyorum.

Canım süt için en önemlisi stres sen dusundukçe psikolojik olarak daha Da gidiyor. Bir ay emmıiler o sarı sutü içmişler canım buna D şukur sen mamayla devam et kendini kötü hissetme esimin dedigi gıbı belkı nasıplerı o kadardır

Anladım canım progestan ben tedaviyle gebelik yaşadım rahim ağzıı içinn veriyor doktor bu gidişimde sorucam bakalım belki bıraktırır artık 34+ lar 35. Hafta içinde oluuor sanırım anladım o halde normal bu şekilde İNŞALLAH isteyen herkes sağlıkla kavuşsun bebişine

Takmamaya çalışacağım boş sağıma düzenli devam edeyim belki biraz olsa açar kanalları da gelir

Canım, nasipleri o kadar diye düşünme, oğlum 2 aylıkken banyoda birden su yutup boğuluyor gibi olmuştu, o kadar korktum ki sütüm birden bire gitti ve 2-3 gün boyunca dediğin gibi sağsam da gelmedi ama emzirmeye devam ettim, lactamil içtim marul yedim bolca, bulgur pilavının çok artırdığını duymuştum ondan yedim, en önemlisi bitmediğine, yeniden geleceğine inandım ve geldi, emzirmeye devam et sen bebişleri, gelecektir inşallah

Canım iyi ki görüşmüşsün doktorunla, çok geçmiş olsun
Canımmm çok çok mutlu oldum inan, çok şükür istediğin gibi bir normal doğum nasip oldu gece emzirmeye kalkarken senin için dua ettim, sağlıkla kızına kavuş diye, çok şükür canım çok şükür
Geçmiş olsun sana, Alya kuzusunu sağlıkla hayırla mutlulukla büyüt
Koç daha mı iyi ya merak ediyorum? Balık duygusal olur merhametli olur diye düşünmüştüm bence evden cıkmazsan yormazsan kendini bekler kızın
Beb balık burcuyum, bebem de balık oldu, bence çok ince düşünüyorum bazı şeyleri ama fena da değilim, diğer oğlumda, yengeç eşim aslan büyük oğlum boğa abooo bizim evde her çeşit var
Sağol canım. İnşallah çarşambaya kadar olacak. Sezaryen mecburen. Kordon iki kat dolanmış.
Sağlıkla gelsin canım bu mart bebeleri kordonla pek haşır neşir hareketleri nasıl peki
Canım boş emselerde sen yine de meme de tut, incir yiyor musun, 5 inciri kaynat önce suyunu sonra incirleri ye, inşallah sütün gelsin yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…