2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
İşte hiç bilmiyordum uğraştırıyormuş..bende ilk gün şiringayla verdim.
Yelek evde giydiriyorum boğazı açık kalmasın diye

Bugün kontrolümüz vardı 37+4 nst iyiydi ama kızım bu hafta hiç kilo almamış 2850gr., suyu da bir miktar azalmış, Pazartesi günü sezeryan oluyorum nasipse, karın çevresinde gerilik var, inşallah sağ salim kucağıma alırım kızımı. İkinci çocuğum ama çok endişeliyim ve korkuyorum.

Kız hunharca spor yapsam onun yerine

Hahah bugün dogurursam kader arkadasi oluyoruz

Kızlar bu arada benim bebe çok gazliymis doğumdan sonra tecrübeli anneler etinizden sütünüzden faydalanicam
Ben bir ara roman da oynuyordum onu da dene hayırlısıyla vaktinde gelsin kuzun inşallah gününü bekliyor oda. Benim bebe de gazlı en az 2 saat ağlıyor ve öyle uyuyor sonra zaten ben geri uyandırıyorum ve iki hafta gaz damlası vermiyo doktor ne yapsak çıkmıyor çok zor yapıyor kakasını yapınca da fışkırtıyo

Ben de 37+5 teyim, kontrolüm yarın. Tarih de yarın netleşecek ,artık geceleri korku ve heyecandan uyuyamıyorum. Spinal mi tercih edeceksiniz siz

Birazdan tüm tuşlara basmaya basliycam evet canim öyle tabi sağlıkla gelsinde kuzucugum yaa öyle mi benim doktorumda kilosunu bile ölçerken gazdan şiş olabilir dedi çok güvenmiyorum yani söylediği kiloya kız ben dogurana kadar çözüm bulun bana da söyleyin

Kizlar merhaba biz 5 günlük olduk bile hala hastanedeyiz yarin taburcuyuz inşallah. Bebegim 2 gündür gece 2 de uyaniyor sabah 6 ya kadar uyumuyor. Gündüz çogunlugunu uyuyarak geçiryor. Aslinda aglak bir bebek degil ama geceyle gündüzünü şaşiriyor gecenin en güzel uyku saatini uyanik geçiriyorum. Acaba ne yapilabilir akşama dogru uyanikmi tutsam acaba gece uyumasi için.

Geri çekilmeye hiç ve hiç güvenme benimkide bunu teklif etti hayatta ona güvenemem
Kızz ben 12 yıl boyunca geri çekilme ile korundum yeni evliykende 2 yıl geri çekılme ıle korunduk. Sonra bi saldık pat dıye hamiş kaldım,
Geri çekılmede iş kocada bıtıyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…