Yok anam sen doğuramıcan dhdhdjfhgfdHahahahkız bu saatten sonra hiç dokunmaz
Kız aklına gelirse doğurunca etiketle beniKiaaaz var varrr 1.5 cmçatı muayenesi oldum hemiidee dogumhanede ilkten Çarşamba tekrar muayeneye gel dedi çatı muayenesi yaparken çatın yumos yumos doğurursun sen çarşambaya kalmazsın dedi
Hadi inşallahKiaaaz var varrr 1.5 cmçatı muayenesi oldum hemiidee dogumhanede ilkten Çarşamba tekrar muayeneye gel dedi çatı muayenesi yaparken çatın yumos yumos doğurursun sen çarşambaya kalmazsın dedi
Aslı o değil de ben gibi muayene günü doğurman yok muKiaaaz var varrr 1.5 cmçatı muayenesi oldum hemiidee dogumhanede ilkten Çarşamba tekrar muayeneye gel dedi çatı muayenesi yaparken çatın yumos yumos doğurursun sen çarşambaya kalmazsın dedi
İşte hiç bilmiyordum uğraştırıyormuş..bende ilk gün şiringayla verdim.Kaşık biberon çok uğrastırıyor cnm bn almadım, ilk 2-3 gün şırınga ile verdım mamayı ama baktım dökülüyor, sıkınca bırden foş dıye dökülüyor en ıyısı gttım bıberon aldım en az akışlısından.
Evet bnım evımde ateş gbı havalarda guzel oyuzden yelek bıle gydrmıyorum
Tabiki sadece ona güvenemem canım prezervatif ile birlikte olursa belki diye demiştimGeri çekilmeye hiç ve hiç güvenme benimkide bunu teklif etti hayatta ona güvenemem
Kız hunharca spor yapsam onun yerineYok anam sen doğuramıcan dhdhdjfhgfd
Hahah tamam asko yaparım ayipsinKız aklına gelirse doğurunca etiketle beni
Hahah bugün dogurursam kader arkadasi oluyoruzAslı o değil de ben gibi muayene günü doğurman yok mu
Amin kuzum Allah razı olsunHadi inşallahgönlünce olsun canım
Kız bende istiyorum artık doğurmak hala pirtlatamadimayyy ne güzel çatır çatır dığuruyorsunuzbende istiyorum
Kız hunharca spor yapsam onun yerine
Hahah bugün dogurursam kader arkadasi oluyoruz
Ben bir ara roman da oynuyordum onu da deneKızlar bu arada benim bebe çok gazliymis doğumdan sonra tecrübeli anneler etinizden sütünüzden faydalanicam
Ben de 37+5 teyim, kontrolüm yarın. Tarih de yarın netleşecek ,artık geceleri korku ve heyecandan uyuyamıyorum. Spinal mi tercih edeceksiniz sizBugün kontrolümüz vardı 37+4 nst iyiydi ama kızım bu hafta hiç kilo almamış 2850gr., suyu da bir miktar azalmış, Pazartesi günü sezeryan oluyorum nasipse, karın çevresinde gerilik var, inşallah sağ salim kucağıma alırım kızımı. İkinci çocuğum ama çok endişeliyim ve korkuyorum.
Birazdan tüm tuşlara basmaya basliycamBen bir ara roman da oynuyordum onu da denehayırlısıyla vaktinde gelsin kuzun inşallah gününü bekliyor oda. Benim bebe de gazlı en az 2 saat ağlıyor ve öyle uyuyor sonra zaten ben geri uyandırıyorum ve iki hafta gaz damlası vermiyo doktor ne yapsak çıkmıyor çok zor yapıyor kakasını yapınca da fışkırtıyo
Spinal olucam canımBen de 37+5 teyim, kontrolüm yarın. Tarih de yarın netleşecek ,artık geceleri korku ve heyecandan uyuyamıyorum. Spinal mi tercih edeceksiniz siz
Kızz ben 12 yıl boyunca geri çekilme ile korundumGeri çekilmeye hiç ve hiç güvenme benimkide bunu teklif etti hayatta ona güvenemem