Benim 20. Gün çatlamam oldu sanırım ondanBen ilk gebeliğimde bat günü vermiştim 500 küsür çıkmıştı ama benim yumurtlamam 10. Günde oluyor adetten sonra. Erken döllenme yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 20. Gün çatlamam oldu sanırım ondanBen ilk gebeliğimde bat günü vermiştim 500 küsür çıkmıştı ama benim yumurtlamam 10. Günde oluyor adetten sonra. Erken döllenme yani
Kadın doğum değil kbb gibi branş doktoruna gitmelisiniz ama gebe olduğunuzu belirtin. Ona göre ilaç yazar doktor, kadın doğum doktorunuza da ilaçları gösterin onay verirse kullanın.Kızlar çok feci hasta oldum sanırım. Kemiklerim, başım ve boğazlarım ağrıyor. İlaç da içemiyoruz malum. Kadın doğum aciline gitsem mi ?
Zaten değer ikiye katlanarak gidiyor. Yarın 200 küsürlerde olur diğer gün 400-500 civarı. Bence gayet normal. Şüpheleniyorsanız iki gün sonra tekrar kan verip artışa bakın isterseniz.Benim 20. Gün çatlamam oldu sanırım ondan
Kaset test doğru sonuç vermeyebilir şu aşamada. Bence biraz daha dişinizi sıkıp ayın 3’ünü geçirdikten sonra yapın testi.Arkadaşlar normal kaset test yaptım. Hiç çizgi yoktu. Bat 2 -3 Nisan. Benim gibi olup sonra pozitif gören varmı?
Sonradan baktım biraz silik bir çizgi gösteriyorKaset test doğru sonuç vermeyebilir şu aşamada. Bence biraz daha dişinizi sıkıp ayın 3’ünü geçirdikten sonra yapın testi.
Yani bence pozitif ama yine de kan testi de verin bence emin olmak içinSonradan baktım biraz silik bir çizgi gösteriyor Eki Görüntüle 3569562
Ben pozitif olduğunu öğrendikten sonra ilk doktor randevumu 14 nisana verdi doktorumHamileliği pozitif olup kadın doğumda ultrasonda kese gören var mı henüz
Hayırlı olsunBen pozitif olduğunu öğrendikten sonra ilk doktor randevumu 14 nisana verdi doktorumben de heyecanla doktor muayenesini bekliyorum.
Yani sizde de oluyor mu sanki hamile değil gibiyim hiçbir şey hissetmiyorum hiçbir belirtim kalmadı. Sadece çok uyuyorum, çabuk yoruluyorum. Bugün tam 5 haftalık oldu son reglime göre.Hayırlı olsungeçmek bilmez şimdi bu günler
Evet bende de var unutuyorum hamile oldugumu çoğu zamanYani sizde de oluyor mu sanki hamile değil gibiyim hiçbir şey hissetmiyorum hiçbir belirtim kalmadı. Sadece çok uyuyorum, çabuk yoruluyorum. Bugün tam 5 haftalık oldu son reglime göre.
Ben de dışarı çıktığımda özellikle tamamen unutuyorum. Aminn inşallah bekleyen, isteyen herkese nasip etsin.Evet bende de var unutuyorum hamile oldugumu çoğu zamanAllah isteyen herkese nasip etsin
![]()
Tebrik ederim hayırlı olsunkızlar bende aranıza katıldım![]()
Profil ayarlarından hesap ayarlarına basınca orda bebeğin tahmini doğum tarihi var. Tarihi girince otomatik olarak yansıyornerden doğumumun tarihini ekliyebiliyorum buraya![]()
teşekkür ederim iki gün önce pozitif sonuç aldım ve dünde kadın doktoru hamile olduğumu söylediTebrik ederim hayırlı olsunne zaman pozitif sonuç aldınız ?
Hayırlı olsun tekrardaniki gün önce pozitif sonuç aldım ve dünde kadın doktoru hamile olduğumu söyledi![]()
teşekkür ederimHayırlı olsun tekrardan![]()