Bir tanesi bir kez oldu o da bez değişimi yaparken poposunu havalndırmadım ağlıyor diye hemen altını kapattım üstüme işiyordu
ondan pişik olma aşamasına geçti yani popsunda kabarcık kızarık çıktı 2-3 tane hemen üstlerine bepanthol sürdüm bezi öyle kapattım 1 günde geçti bir daha da olmadı ıslak mendil kullanıyorum izotonik sulu molfix in memnunum bez olarak da prima veya molfix karışık ilerliyorum elime ne gelirse benimkilerin bez değişimi yaparken poposunu havalandırırsam pişik olmuyor rahat ediyorlar öyle gözlemledim kuzum.
Sağım 2 saatte bir yapıyordum artık vaktim iki bebekle çok olmuyor sağıma aradanuyuyup ev işi yaptığım için keşke şarjlı giyilebilir alsaydım diyorum şimdi mecbur 5-6 saatte bir sağıyorum eşim eve gelince sağıyorum bebeklere o bakarken hallediyorum.
Sma comfort mama veriyorum aynı zamanda anne sütü vereceksem Sma nın anne sütü zenginleştirici protein tozundan kullanıyorum
Prima marketlerde bazen indirimli 175 tl oluyor öyle bulunca prima alıyorum e-bebekte çok pahalı, molfix bir de memnunum benimkilere ikisi iyi geldi ama artık 0 numaralar elimde bitti zaten kilo da aldılar 1 numara deneyeceğim molfixin çünkü 0 çok küçük geliyor molfixte ama prima 0 numara hala oluyor popolarına boyut farkı var yani baya.
Banyo lifi süngeri aşırı gereksiz neden aldım bilmiyorum zaten 5 dk sürüyor banyoları elimle köpürtüp elimle ovalıyorum zaten anlamsız benim içni lif ve sünger bir de banyo su ölçer gereksiz bilemem bozuldu dirseğimle suyu kontrol ediyorum sıcaklığını çünkü vaktim yok iki bebekle o ölçsene kadar yıllar geçiyor hemen dirseğimle anlıyorum zaten bir de biberon temizleyici boşa almışım evde temiz sünger açtım bulaşık süngeri onunla yıkıyorum sünger aynı görevi görüyor zaten , mustela pişik kremi boşa almışım bepanthol daha iyi kıvam olarak, mustela yağ boşa almışım kullanmıyorum losyon kullanıyorum losotnu da boşa stoklamışım zaten minicikler Sürekli kullanmıyorum da kuru olmadığı saman cilt kullanmak önerilmiyor ee kullansam da mercimek tanesi kadar yetiyor stok gerek yokmuş, şampuan da stok gerek yokmuş yine Minicik sıkıp elimle köpürtüyorum zaten doktor 1 hafta da bir kez şampuan izin veriyor diğer yıkamalar duru suyla olacak diyor yani çok şampuan kullanmıyorum, banyo havlusu da gereksiz almışım zaten msğlin örtüye sarıp hemen kurulayıp giydiriyorum çünkü üşümemeleri için saatlerce üstlerinde havlu kalmıyor bizim gibi değil yani hemen kurulayıp giydirdiğim için havlu gereksiz müslin daha pratik hem kulaklarını da mğslinle daha rahat temizliyorum kulak çubuğu kullanmıyorum şuna aklına gelen benim gereksizlerim bunlar canım
Gümüş kapak sadece takıyorum mis he bir de lansinohh göğüs ucu kremi boşa almışım gümüş kapak kullanıyorum sadece o da sürekli değil yara olacak gibiyse acımaya başlıyorsa lansinoh boş boş Duruyor nerde bilmiyorum bile