2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Ay kızlar bebeğim kilo almıyor ya 100 gram almış sadece 😐 3100 olmuş. Doktor iri bir bebek değil dedi. Ama sıkıntı değil kilosu sadece iri olmayacak dedi ama yine de ben sorun ediyorum ya😐 nstde hiç sancı falan da çıkmadı bu arada bakalım ne zaman gelmek isteyecek
canım benim nişan erken gelince korkudan günde 2 muz 2 bardak kefir bir de ceviz ve bademi artırdım. çorbalarıma yemeklerime de ilik suyu koydum o hafta kontrolde 350 grama yakın almıştı sadece bunları yaparak. kilosu çok güzel hiç sıkma canını ama kafana takılıyorsa bir de bunları deneyebilirsin

• Beğen
Reactions: The
Ayy canım benim yazını okuyunca instda dolanan vıdeo geldı aklıma Hanı kadın dogum yapmıs odaya dolusmus lar tatlı falan yiyolar o vıdeo. Vala lohusa dönemi dıye bısı var bunu insanı cevresi yasatıyo zorla bunalım 😡
Allah'tan benimki doğum yapmadan önceydi🤦🏻‍♀️doğumdan sonra geldim odaya yine girmek istediler eşim öyle bir tepki verdiki kv sustu hatta eşim dedi kv sende git evine nigu utanıyor rahat emzirsin diye gittiler o kadar rahat ettimki eşimle

Gerçekten öyle her şeye bi bahaneleri var bana daral geldi elime alıcam o olcak zaten uykusuzum günlerdir sinirlerim de bozuk lohusa tribine girmek istemiyorum ama ona karşı tam lohusa oldum ne yapsa ne dese batıyo iyi bişey derken bile laf sokar gibi diyo. Pazartesi doktora gittik oğlunu arıyo çocuğu sormak için. Sanki babalar çok anlıyo sarılıktan omdan bundan beni aramıyo. Geri aradım eşim bilmiyorum dedi uyuyorummmu sandın beni neden aramıyorsun dedim he evet diyo
Kız bence aramasın daha iyi be 😂 ben şahsen beni değil eşimi arasın isterim. Ne kadar az muhatap olursak o kadar iyi 😂

Geçiyor elbette hiç merak etme. İnsan o anı yaşarken hiç geçmeyecek sanıyor ama gün geçtikçe kolaylaşıyor canım. Tabiki hiçbir şey hiç çocuk sahibi olmadığımız zamanlarimiz gibi olamaz ama büyük ölçüde insan sosyal yaşantısına dönüyor 🌿
Yahu ağzından bal damlıyor. Hadi inşallah 🌸

Ay kızlar bebeğim kilo almıyor ya 100 gram almış sadece 😐 3100 olmuş. Doktor iri bir bebek değil dedi. Ama sıkıntı değil kilosu sadece iri olmayacak dedi ama yine de ben sorun ediyorum ya😐 nstde hiç sancı falan da çıkmadı bu arada bakalım ne zaman gelmek isteyecek
ya bu haftalar kilo alımları yavaşlıyor galiba. Benim miniş de 2450-2500 arası hala☹️ bu hafta baya günde 2 yumurta, muz falan yedim umarım almıştır kilo

• Beğen
Ben perşembe yaşadığım durumun aynısını pazartesi de yaşamıştım ama 4-5 saat sonra geçmişti. Perşembe günü geçmemişti. Şimdi şöyle oldu benim nefesim kesilince karnıma dokunuyordum sert oluyordu ondan hemen sonra da ağrı başlıyordu. Ağrı geçince karnım da yumuşamaya başlıyordu. Duşa gir bide bugün hunharca seviş 🤣🤣🤣 senin de çok yakın hiçbir şey olmuyorsa rahim kendini hazırlıyor açılman artıyor bence
Hahah kız hunharca olanı en son denedik hem hasta oldum hemde sonuca varamadan bıraktı kocam yapamıyor zaar suyumu patlatacagini düşünüyor 😂😂 şuan kesildi benimde sanırım dediğin gibi kendini hazırlıyor her gün biraz daha şiddetli yokluyor bakalım ne zaman düzene girer yakında girer inşallah 🤲🏻🥹

Hahah kız hunharca olanı en son denedik hem hasta oldum hemde sonuca varamadan bıraktı kocam yapamıyor zaar suyumu patlatacagini düşünüyor 😂😂 şuan kesildi benimde sanırım dediğin gibi kendini hazırlıyor her gün biraz daha şiddetli yokluyor bakalım ne zaman düzene girer yakında girer inşallah 🤲🏻🥹
Benim son 1 hafta kala sık sık kasılmam oluyordu doğumdan da 3 gün önce işte sancı ağrısı çektim. Senin açıklık muayenen yarın mıydı

Kuzum neden kilo alımı yavaşlamış plasenta ve kan akımı normal mi? Allah Allah ben geçen söylediğinde kesin yanlış olcmustur diye düşünmüştüm gerçi kilosu masallah gayet güzel ama senin ilk bebeğin tontis olunca bu zayıf gibi gelir sana

• Beğen
Yav o suyu nasıl patlatsın tövbe bismillah gsjshsjshshsh pislescem şimdi ay sinirlerim bozuldu shshshshshdhjsd uykusuzluktan ölüyom zaten valla sinirim yıprandı. Bide benim suyumu ebe patlattı resmen cetvel boyunda çubuk sokup sonra da elini içeri daldırıp avucladı anılarım canlandı yine. Ben atlatabilcek miyim bu doğum şeyini ya aklıma geldikçe kötü oluyorum

ben de susturamıyorum çok zor 🤯1 saat hiç durmadan ağlayabilir nefes bile almadan 😅🥹😵‍💫gündüz daha iyi gece 12 den sonra çok zor çoook
Kızlar bizde susmuyoduk probiyotik başladık geceler mis gibi ye yat 2 saat kesintisiz uyku deneyin doktorunuza sorun . Önce gaz damlasımı başlasak dedik ama doktor istemedi probiyotik de ısrar etti çok mutluyuz calla

Benim son 1 hafta kala sık sık kasılmam oluyordu doğumdan da 3 gün önce işte sancı ağrısı çektim. Senin açıklık muayenen yarın mıydı
Bide ne kadar ilginç hep gece oluyor doğum mahremiyet severmiş derler ya ona inandım.. evet kuzum yarın bakacak doktorum inşallah çok güvenemiyorum da heran vazgeçer diye illa 40a kadar ellemiycem seni dedi zor ikna ettim baksın diye 😂

Bide ne kadar ilginç hep gece oluyor doğum mahremiyet severmiş derler ya ona inandım.. evet kuzum yarın bakacak doktorum inşallah çok güvenemiyorum da heran vazgeçer diye illa 40a kadar ellemiycem seni dedi zor ikna ettim baksın diye 😂
Benimde gece başladıydı valla ikisinde de hepte 12den sonraydı 🤣🤣 aslıcım bence sen 1 haftayı bulmaz doğurursun 40a 1 kala doğurdum ben şuan sen kaç haftalıksın

Canım benim bu bebişte ne yaptıysam kilo almadı, minikte doğdu en minik bebeğim, altını eşim değiştiriyor, 3500 doğmuştu ikinci çocuğum, şimdi bu baya minik bana, ultrason ölçümünde de az çıktı, ama doktor korkma çok güçlü bu dedi, kısa sürede toparlar dedi, inşallah öyle olur, yine de şükür küvöze girmedi, haftasıda küçük olmasına rağmen, yavaş yavaş toparlayacağız inşallah
Görsen o kadar komik ki, kıyafetleri hepsi kocaman 😂 dün diyorum ki eşime şu kıyafetlerini doldurduğunu bir görsem😇

Kuzum neden kilo alımı yavaşlamış plasenta ve kan akımı normal mi? Allah Allah ben geçen söylediğinde kesin yanlış olcmustur diye düşünmüştüm gerçi kilosu masallah gayet güzel ama senin ilk bebeğin tontis olunca bu zayıf gibi gelir sana
Ya bilmiyorum ki kuzum yani anlamadım baya tombişti haftasına göre hep. Kan akımında falan sorun yok normal deyip geçiyor doktor hiç takmıyor kilosunu. Tabi zayıf gelir 4 kg nerde 3 nerde yani epey farkedilir tahminen 🥲

ya bu haftalar kilo alımları yavaşlıyor galiba. Benim miniş de 2450-2500 arası hala☹️ bu hafta baya günde 2 yumurta, muz falan yedim umarım almıştır kilo
Bilmiyorum ki canım ya yani ilkinde böyle bir yavaşlama falan yaşamamıştım, bu da sonradan yavaşladı zaten öyle minyon bir bebek değildi 😐 inşallah seninki almıştır

Canım benim bu bebişte ne yaptıysam kilo almadı, minikte doğdu en minik bebeğim, altını eşim değiştiriyor, 3500 doğmuştu ikinci çocuğum, şimdi bu baya minik bana, ultrason ölçümünde de az çıktı, ama doktor korkma çok güçlü bu dedi, kısa sürede toparlar dedi, inşallah öyle olur, yine de şükür küvöze girmedi, haftasıda küçük olmasına rağmen, yavaş yavaş toparlayacağız inşallah
Görsen o kadar komik ki, kıyafetleri hepsi kocaman 😂 dün diyorum ki eşime şu kıyafetlerini doldurduğunu bir görsem😇
Bana da minicik gelecek muhtemelen canım. Hâlbuki tombiş olacağını düşünüyordum a sağlık olsun napalim 😅 dediğin gibi sonradan toparlar inşallah

canım benim nişan erken gelince korkudan günde 2 muz 2 bardak kefir bir de ceviz ve bademi artırdım. çorbalarıma yemeklerime de ilik suyu koydum o hafta kontrolde 350 grama yakın almıştı sadece bunları yaparak. kilosu çok güzel hiç sıkma canını ama kafana takılıyorsa bir de bunları deneyebilirsin
Deneyeceğim canım bakalım bu hafta da dediğin gibi deneyeyim inşallah sağolasın ☺️

Yav o suyu nasıl patlatsın tövbe bismillah gsjshsjshshsh pislescem şimdi ay sinirlerim bozuldu shshshshshdhjsd uykusuzluktan ölüyom zaten valla sinirim yıprandı. Bide benim suyumu ebe patlattı resmen cetvel boyunda çubuk sokup sonra da elini içeri daldırıp avucladı anılarım canlandı yine. Ben atlatabilcek miyim bu doğum şeyini ya aklıma geldikçe kötü oluyorum
Kiz sorma kamil ya bianda göbeğin göbeğin diye panikliyor sıkışıyor kalk çocuk iyi mi suyun gelirse ayyy yok yapmam daha iyi 😂😂 hahah kuzum malesef doğumdan sonra oluyor o durum bı müddet sürekli o doğum anını yaşamaya devam ediyorsun 😅

X