- 22 Kasım 2022
- 1.534
- 1.587
- 63
7 yaş varEyvaaaah demeeeee6 buçuk yaş olcak aralarnda nerdeyse senin kaç yaş var kardeşinle aranda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 yaş varEyvaaaah demeeeee6 buçuk yaş olcak aralarnda nerdeyse senin kaç yaş var kardeşinle aranda
Eyvaaaah demeeeee6 buçuk yaş olcak aralarnda nerdeyse senin kaç yaş var kardeşinle aranda
Gök ile başlayan isimlere bayılırımm seçtiklerinin hepsi harika isimlerBen de Gökalp düşünüyorumikiz olacaklarını tahmin etmişim gibi çift isim düşünmüştüm hep. Gökalp ve Gökberk, kızlar Gökçe ve Ceyda
. Bi kız bi erkek olursa Gökalp ve Gökçe kesin
![]()
7.hafta girişinde ben de öyle olmuştum kesinlikle yediklerinden kaynaklanıyodur.ben deneme yanılmayla öğrendim.domates çorbası mercimek çorbası kuru fasulye nohut bunlar çok şişlik yapıyor uzak duruyorum o yüzdenMerhaba arkadaşlar 7.haftaya giriyorum ama aşırı şişim göbeğim sanki 7 haftalık değil de 5 aylık gibi oldu,sanırım kabızlık sorunum da var.Bilen biri varsa hamilelikte şişkinlik için doktorlar ilaç veriyor mu ve aktivia yoğurt filan tüketmek de sakınca var mıdır ?![]()
Yanma ekşime var gurul gurul nadir oluyor. Mide bulantısından daha iyi ama bunun bi ilacı var mı bilmiyorum? Ne zamn geçicek bakalmböyle yanma ekşime gurul gurul bişeyler demii
Magnezyum bende çok işe yaradı doktorum yazmıştı bence bir sorun sizde de işe yarayabilirVallahi öyleyim ya inanılmaz şişim.Bir çözüm bulamadım,her gün tuvalete giden ben iki gündür tuvalete gitmiyorum![]()
Elanatalde de 400 mg folik asit var zaten aynısını alıyoruzBana doktorum elenatal 2 verdi gıda takviyesi kullanan var mı aranızda folik asiti bıraktım buna başladım.folik asitin fazla kullanımı çocuklarda hiperaktivite yapıyor dedi doktorum bu kadarı yeterli dedi sizler ne kullanıyorsunuz
Evet canim ya sorma buz gibiymisAfiyet bal şeker olsun canım mutlu pazarlar diliyorum sonunda bir İstanbullu daha bulabildik kız sanki cocygunluk İzmirli gibi geldievet bugün hava güneşli ama sanki ayaz da var dikkat et kendine çiçeğim
Oyyyy insallah güzeller güzeli sağlıklı bir kizcen olur canım çok amin![]()
Sorma ne ruyalar gordum ne ruyalar yineGünaydın tatlışımmmm
Uykular kesikkk rüyalar ilginççç ah bu hormonlar neler ediyor bize
Bu pazar bizde temizlik var ev dandini durumdaydı, bitsin de cıkıp bi kahve içer hava alırız![]()
Kuşum aslinda 10+4 um ama ultrasona gore 10+5 hala oyle mi bilmiyorum tabi ajdjdjdjsimcim 10+ kaç senin bugün
Ay sorma yaa, akşam biraz atıştık hatta bu isim yüzündenAaaa nie istemiyo ya ben eşime sormadm zaten yaa valla ben taşıyom sıkıntı vıkarırım hajsjdjd isimlere karıştıramamalp cok güzell
kerem le pek uyumlu değil ama bıcırık erkek cock ismi oda
Tamamdır doktora bir gideyim de sorayım inşallah .Magnezyum bende çok işe yaradı doktorum yazmıştı bence bir sorun sizde de işe yarayabilir
Aslında bunları son zamanlarda yemedim hiç ama ben kahvaltı yapıyorum şişiyorum,su içiyorum gene şişiyorum devamlı bu haldeyim.Pantolonlarım kapanmıyor ya,öyle rahatsız edici7.hafta girişinde ben de öyle olmuştum kesinlikle yediklerinden kaynaklanıyodur.ben deneme yanılmayla öğrendim.domates çorbası mercimek çorbası kuru fasulye nohut bunlar çok şişlik yapıyor uzak duruyorum o yüzden
Aynı olcak nerdeyse benmkiyle desene7 yaş var![]()
Siveno(roll on ve deterjanı var) , isana, alterra, otacı gibi markalar temiz içerikli ben otacı kullanıyorum temizleyici, nemlendirici arkonun pirinç özlü serisi var vegan ve paraben sls vs içermiyor. Güneş kremi olarak da soltis diye bi markanın %100 mineralli güneş kremini aldım.Kızlar hamilelikte hangi şampuan kozmetik cilt bakımı vs ürünlerini kullanıyorsunuz acaba? Her şey çok kimyasal![]()
Yaaa bende şimdiden çok sahiplendi habire göbek öpüyoBenimde oğlumla bebisin arası 6bucuk yaş olacak. Oğlumla küçük bir Yengeç neler görecez çok merak ediyorum.
Yaa benimde öyleMerhaba arkadaşlar 7.haftaya giriyorum ama aşırı şişim göbeğim sanki 7 haftalık değil de 5 aylık gibi oldu,sanırım kabızlık sorunum da var.Bilen biri varsa hamilelikte şişkinlik için doktorlar ilaç veriyor mu ve aktivia yoğurt filan tüketmek de sakınca var mıdır ?![]()
Benmde birden karnım şişiverdi giyecek hiçbişi bulamıyorm dha 7. Haftadan hamile pantolonlarına mı geçsem diye düşünmeye başladmAslında bunları son zamanlarda yemedim hiç ama ben kahvaltı yapıyorum şişiyorum,su içiyorum gene şişiyorum devamlı bu haldeyim.Pantolonlarım kapanmıyor ya,öyle rahatsız edici