Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Ben de doktora gidip ilaç yazdırayım olmazsa böyle baş edemiyorum ya ne gaz var ne tuvaletim var,sadece şişkinim yani .

Merhaba arkadaşlar 7.haftaya giriyorum ama aşırı şişim göbeğim sanki 7 haftalık değil de 5 aylık gibi oldu,sanırım kabızlık sorunum da var.Bilen biri varsa hamilelikte şişkinlik için doktorlar ilaç veriyor mu ve aktivia yoğurt filan tüketmek de sakınca var mıdır ? 😣
7.hafta girişinde ben de öyle olmuştum kesinlikle yediklerinden kaynaklanıyodur.ben deneme yanılmayla öğrendim.domates çorbası mercimek çorbası kuru fasulye nohut bunlar çok şişlik yapıyor uzak duruyorum o yüzden

Bana doktorum elenatal 2 verdi gıda takviyesi kullanan var mı aranızda folik asiti bıraktım buna başladım.folik asitin fazla kullanımı çocuklarda hiperaktivite yapıyor dedi doktorum bu kadarı yeterli dedi sizler ne kullanıyorsunuz

Bana doktorum elenatal 2 verdi gıda takviyesi kullanan var mı aranızda folik asiti bıraktım buna başladım.folik asitin fazla kullanımı çocuklarda hiperaktivite yapıyor dedi doktorum bu kadarı yeterli dedi sizler ne kullanıyorsunuz
Elanatalde de 400 mg folik asit var zaten aynısını alıyoruz

Afiyet bal şeker olsun canım mutlu pazarlar diliyorum sonunda bir İstanbullu daha bulabildik kız sanki cocygunluk İzmirli gibi geldi 😂evet bugün hava güneşli ama sanki ayaz da var dikkat et kendine çiçeğim

Oyyyy insallah güzeller güzeli sağlıklı bir kizcen olur canım çok amin 😍🤩
Evet canim ya sorma buz gibiymis🙈ama modu yukseltmeye yetti gunesi gormek bile🌸 kapali havada modum direkt dusuyor benim

Günaydın tatlışımmmm 🌺
Uykular kesikkk rüyalar ilginççç ah bu hormonlar neler ediyor bize 🥹😁😍
Bu pazar bizde temizlik var ev dandini durumdaydı, bitsin de cıkıp bi kahve içer hava alırız 💕
Sorma ne ruyalar gordum ne ruyalar yine🤣🤣 artik alistim hatirlamaya bile zorlamiyorum zihnimi sjdjdjjf
Oh pazar temizligi evin cicek gibi olur yeni haftaya hazirlik 🌸 ustune de kahveni ictin mi daha ne 💅🏼💅🏼

Aaaa nie istemiyo ya ben eşime sormadm zaten yaa valla ben taşıyom sıkıntı vıkarırım hajsjdjd isimlere karıştıramam🤣 alp cok güzell 🥹 kerem le pek uyumlu değil ama bıcırık erkek cock ismi oda
Ay sorma yaa, akşam biraz atıştık hatta bu isim yüzünden 🤣🤣 ben uyumaya gidiyorum dedi. Daha cinsiyet belli değil ama bizim evin halleri 🤣🤣 bence de Alp çok hoş bir isim, neyse en son damardan girerim ya yapacak bir şey yok 🥴😬

7.hafta girişinde ben de öyle olmuştum kesinlikle yediklerinden kaynaklanıyodur.ben deneme yanılmayla öğrendim.domates çorbası mercimek çorbası kuru fasulye nohut bunlar çok şişlik yapıyor uzak duruyorum o yüzden
Aslında bunları son zamanlarda yemedim hiç ama ben kahvaltı yapıyorum şişiyorum,su içiyorum gene şişiyorum devamlı bu haldeyim.Pantolonlarım kapanmıyor ya,öyle rahatsız edici

Kızlar hamilelikte hangi şampuan kozmetik cilt bakımı vs ürünlerini kullanıyorsunuz acaba? Her şey çok kimyasal 😔
Siveno(roll on ve deterjanı var) , isana, alterra, otacı gibi markalar temiz içerikli ben otacı kullanıyorum temizleyici, nemlendirici arkonun pirinç özlü serisi var vegan ve paraben sls vs içermiyor. Güneş kremi olarak da soltis diye bi markanın %100 mineralli güneş kremini aldım.

Merhaba arkadaşlar 7.haftaya giriyorum ama aşırı şişim göbeğim sanki 7 haftalık değil de 5 aylık gibi oldu,sanırım kabızlık sorunum da var.Bilen biri varsa hamilelikte şişkinlik için doktorlar ilaç veriyor mu ve aktivia yoğurt filan tüketmek de sakınca var mıdır ? 😣
Yaa benimde öyle 😳

Aslında bunları son zamanlarda yemedim hiç ama ben kahvaltı yapıyorum şişiyorum,su içiyorum gene şişiyorum devamlı bu haldeyim.Pantolonlarım kapanmıyor ya,öyle rahatsız edici
Benmde birden karnım şişiverdi giyecek hiçbişi bulamıyorm dha 7. Haftadan hamile pantolonlarına mı geçsem diye düşünmeye başladm

Back
X