- 10 Haziran 2024
- 258
- 125
- 18
- 26
- Konu Sahibi annabelica
normal canım yaşandıKasıklarda batma normal mi? Ama sağ özellikleve Progestana rağmen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal canım yaşandıKasıklarda batma normal mi? Ama sağ özellikleve Progestana rağmen
normalde kese görünmesi lazımSelam kızlar bende hamile olduğumu öğrendim bugün beta baktiracam tekrar adet günüme göre 5. haftadayim yarına doktora randevu aldim kese görür muyum acaba
Benim de düşüğüm olmuştu Ekim'de bn de senin gibi temkinli ilerliyorum o süreç yordu beni şuan 5+3oldum 6 da gideyim dedim burdaki yorumlardan 6 da bebeği görenler var ama 7 de mi gitsem diye hala düşünmüyo değilimBenimde daha 4+6 gitmedim daha iki düşükten sonra tecrübe oldu. bu hafta gel keseyi görelim on gün sonra bebeği görelim on güne kalbi duyalım derken çok ultrason ışını almak istemedim göremese bile zaten bekletiyorlar 7-8 haftaya o yüzden 7. Hafta için randevu aldım. Daha çok stres yaşamak istemiyorum
Ama şikayetlerim hepsi senin gibi bide ben kan sulandırıcı kullanıyorum tabi. Bakalım bi büyüsünde biraz
Canım benim Rabbim bu defa sağlıkla nasip etsin inşallahBenim de düşüğüm olmuştu Ekim'de bn de senin gibi temkinli ilerliyorum o süreç yordu beni şuan 5+3oldum 6 da gideyim dedim burdaki yorumlardan 6 da bebeği görenler var ama 7 de mi gitsem diye hala düşünmüyo değilim
Rahatlattın canım benim teşekkür ederimnormal canım yaşandı![]()
hiç tedirgin olma benim ilk belirtim sağ kasık batmasıydı ve bu rahmin büyüdüğü anlamıma geliyor bebeğin yerleşiyor hiç merak etmeRahatlattın canım benim teşekkür ederimhep sağla ilgili olumsuz şeyler okudum galiba tedirgin ediyor bazen
Canım çok teşekkür ediyorum bu bilgi benim için çok kıymetli geç gitmek en mantıklısı o zaman bnm için aynen dediğin gibiCanım benim Rabbim bu defa sağlıkla nasip etsin inşallahçok araştırdım ultrasonda kalp atışını duymak için verilen ısı da iyi değilmiş hatta bazı ülkeler 10. Haftaya kadar kalp atışını dinlemiyormuş bu yüzden bende o yüzden geç gideyim dedim Allah korusun bişey olunca bile zaten 8-9 a kadar bekletiyorlar
Hurafe biliyorum ama oğluşunuz olabilir. Hamileliğin başında kahverengi lekelenmesi olan tüm tanıdıklarımın oğlu oldu +benim :) kontrole gidin mutlaka kanama kese etrafında mı dışarda bi yerde mi ona baktırsanız iyi olurKızlar merhaba 6+5 benim kahverengi kanamam çok oluyor geçmek bilmedi bir türlü çok yoğun regl gibi ama kahverengi benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba
Beta kaç olduğunda görünüyor onu biliyor musunuznormalde kese görünmesi lazım![]()
beta 1000-1500 de artık görülmesi lazım canımBeta kaç olduğunda görünüyor onu biliyor musunuz
Anladım cuma günü kontrolüm vardı her hangi bir kanama alanı yoktu olsa söylerdi sanırım doktor şuan ikiz gözüküyor benim kesenin biri küçük devam etmeyebilir dedi 4 gün sonra kalp atışı duymaya gideceğiz fakat bu kahverengi kanama beni çok endişelendiriyorHurafe biliyorum ama oğluşunuz olabilir. Hamileliğin başında kahverengi lekelenmesi olan tüm tanıdıklarımın oğlu oldu +benim :) kontrole gidin mutlaka kanama kese etrafında mı dışarda bi yerde mi ona baktırsanız iyi olur
Olsa muhakkak söylerdi endişelenmeyin bazen keseyle hiç alakası olmayan bir yerde olabiliyor. Benim başıma geldiğinde doktorum böyle kanamalar olabilir normal demişti, yaklaşık 2 gün sürdüAnladım cuma günü kontrolüm vardı her hangi bir kanama alanı yoktu olsa söylerdi sanırım doktor şuan ikiz gözüküyor benim kesenin biri küçük devam etmeyebilir dedi 4 gün sonra kalp atışı duymaya gideceğiz fakat bu kahverengi kanama beni çok endişelendiriyor
Anladım benim uzun zamandır devam ediyor son 3 gündür çok yoğun inşallah kalp atışını da duyarızOlsa muhakkak söylerdi endişelenmeyin bazen keseyle hiç alakası olmayan bir yerde olabiliyor. Benim başıma geldiğinde doktorum böyle kanamalar olabilir normal demişti, yaklaşık 2 gün sürdü
Teskkur ederim iki gün önce 1900 lerdeydi inşallah gorebilirimbeta 1000-1500 de artık görülmesi lazım canım
nedemek görürsen haber et mutlakaTeskkur ederim iki gün önce 1900 lerdeydi inşallah gorebilirim
yarın randevun var haberlerini bekliyoruz canımbenim doktorum da 14 nisana randevu verdi. Kese muayenesi filan yapılmadı hiç ilk defa gideceğim. İnşallah güzel haberler alırız ikimizde. Güzel bir hamilelik geçiririz umarım![]()
Ayy evet canım çok teşekkür ederimyarın randevun var haberlerini bekliyoruz canım![]()