Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Gunde 3 tane prilam içiyorum yine de bulantim var. Yemek asla konuşamıyorum. Yemek videolari beni instagramdan soğuttu. Su yavas yavas arttırdım ama yine de iştah yok krater bisküvi ile 2 kilo vermişim.
Ben suan 2 içiyorum iyi geliyor ama 1 gafta öncesi 4 e kadar cıktım. 2 gece yatmadan 1 sabah 1 çğlen diye. Yinede geçmemişti bulantım. Suan yavas yavas azaldı🥲 ben 1 kilo vermişim oeynir ekmek yiye yiye🥲🥲🥲

Ben suan 2 içiyorum iyi geliyor ama 1 gafta öncesi 4 e kadar cıktım. 2 gece yatmadan 1 sabah 1 çğlen diye. Yinede geçmemişti bulantım. Suan yavas yavas azaldı🥲 ben 1 kilo vermişim oeynir ekmek yiye yiye🥲🥲🥲
Bende bugun 11.haftaya girdim. Azalır belki umuduyla öğlen içmedim. Bekliyorum

Merhaba arkadaşlar 7.haftaya giriyorum ama aşırı şişim göbeğim sanki 7 haftalık değil de 5 aylık gibi oldu,sanırım kabızlık sorunum da var.Bilen biri varsa hamilelikte şişkinlik için doktorlar ilaç veriyor mu ve aktivia yoğurt filan tüketmek de sakınca var mıdır ? 😣

Ben de Gökalp düşünüyorum 😍 ikiz olacaklarını tahmin etmişim gibi çift isim düşünmüştüm hep. Gökalp ve Gökberk, kızlar Gökçe ve Ceyda 🤣🤣🤣. Bi kız bi erkek olursa Gökalp ve Gökçe kesin 🤣🤣
Aiiy saplıkla gelsinler ama bi kız bi erkek olsa mükemmel ya 🥹🥹 iki cinsiyettende var hem kız evlat hem erkek mütişş🥹

Merhaba arkadaşlar 7.haftaya giriyorum ama aşırı şişim göbeğim sanki 7 haftalık değil de 5 aylık gibi oldu,sanırım kabızlık sorunum da var.Bilen biri varsa hamilelikte şişkinlik için doktorlar ilaç veriyor mu ve aktivia yoğurt filan tüketmek de sakınca var mıdır ? 😣
Kuşum vlla ben az sonra doğurcakmısım gibiyim🥲🥲🥲🥲🥲 bi
Çözümünüde bulamadm malesef.

Çok geçmiş olsun canım. Duphalac verdi doktorum işe yarıyor bende. Bir de incir zeytinyağı kürü yaptım bazen aç karna sabah bi kaşık ondan atıyorum duphalac da akşam yatmadan aşırı kabız hissettiğimde içiyorum. Tuvalette de klozet olduğu için ayaklarımın altına yüksek bişey koyuyorum (klozet taburesi) ıkınmamaya çalışıyorum.

Benim eşim de kova. Mükemmel bir burç olduğunu görüyorum yaşayarak. Ama gerçekten çok ince ayrıntılara önem veren, detaycı , balığın duygusallığını, başağın titizliğini sollayan bir burç. Seviyorum yaa🥰
Seninkinin yükseleni ne

7. Haftada hamilelik beni çarpmaya başladı sanırım. Enerjim, keyfim yok. Öylece yatasım geliyo. Forumda biriken sayfaları bile 2 günde anca bitirdim. Full enerji bir insan olarak çok zorlanıcam gibi duruyor:(((

Canim gebeler iyi pazarlar diliyorum herkese🌸
10.hafta guncellemesi gece uykularim cok bolunur oldu ki top patlasa uyanmaz, kesintisiz 10-11 saat uyurdum gebeligin basindan beri 🥹 o kadar bolununce de 11 den once kalkamadim. Uyanip bulantim hafifleyince de pisi diye sayiklamaya basladim sjdjjffjjf sasirmadik bence. Simdi yoldayiz acil pişi yemeye gidiyoruz🤣 cikmisken azicik da gezeriz gunler sonra istanbulda gunesi gorduk 🩷
Herkese cicek gibi agrisiz sancisiz bulantisiz bir pazar diliyorum🙏🏼
Afiyet bal şeker olsun canım mutlu pazarlar diliyorum sonunda bir İstanbullu daha bulabildik kız sanki cocygunluk İzmirli gibi geldi 😂evet bugün hava güneşli ama sanki ayaz da var dikkat et kendine çiçeğim
Benimde bellii🥰♥️🥹 kız olursa İlkin, erkek olursa Alp 🥹
Oyyyy insallah güzeller güzeli sağlıklı bir kizcen olur canım çok amin 😍🤩

10.hafta guncellemesi gece uykularim cok bolunur oldu ki top patlasa uyanmaz, kesintisiz 10-11 saat uyurdum gebeligin basindan beri 🥹 o kadar bolununce de 11 den once kalkamadim. Uyanip bulantim hafifleyince de pisi diye sayiklamaya basladim sjdjjffjjf sasirmadik bence. Simdi yoldayiz acil pişi yemeye gidiyoruz🤣 cikmisken azicik da gezeriz gunler sonra istanbulda gunesi gorduk 🩷
simcim 10+ kaç senin bugün

Afiyet bal şeker olsun canım mutlu pazarlar diliyorum sonunda bir İstanbullu daha bulabildik kız sanki cocygunluk İzmirli gibi geldi 😂evet bugün hava güneşli ama sanki ayaz da var dikkat et kendine çiçeğim

Oyyyy insallah güzeller güzeli sağlıklı bir kizcen olur canım çok amin 😍🤩
Ayyy ağzından bal damliirrrr bbsmm🥰♥️ aminnn sağlıkla kavusalm hepimizzz♥️♥️♥️ ben 19 unda gidicem kontrole bakalm heyecanlymm🥹

Ben yarın gidip idrar vericem bi bakalım ne çıkacak.

yok canım enfeksiyona dair hiçbir belirti yok, fakat bulantım hiç azalmıyor geçmiyor. Dün çubuk kraker, çizi sürekli paketli krakerlerle migdemi basmaya çalışıyorum, çokta üzülüyorum saçma sapan yiyeceklerle duruyorum diye. Su bile aaaanca 1 lt o da belki🥹🥹
Olsun ilk trimesterda zaten kandaki vitaminlerden besleniyor bebek. İkincide iştahımız düzelir bulantımız geçer güzel güzel besleriz bebişleri 🥰🙏
Su meselesi beni de çok zorluyor iğrenerek içiyorum resmen 🤦🏽‍♀️

Ayyy ağzından bal damliirrrr bbsmm🥰♥️ aminnn sağlıkla kavusalm hepimizzz♥️♥️♥️ ben 19 unda gidicem kontrole bakalm heyecanlymm🥹
O gün kaç haftalık olmuş oluyorsun bende 1 mayısta gideceğim 12 haftayı geçmiş oliyorum

Günaydın tatlışımmmm 🌺
Uykular kesikkk rüyalar ilginççç ah bu hormonlar neler ediyor bize 🥹😁😍
Bu pazar bizde temizlik var ev dandini durumdaydı, bitsin de cıkıp bi kahve içer hava alırız 💕

Back
X