- 25 Temmuz 2022
- 1.121
- 2.560
- 63
Aaaa ben izmirde doğdum ama babamlar trabzonlıOyyyyy ona da bayilirim bir karadenizli olarakyarasin sana da bebisine de insallah sifa olsun
![]()

Amin canm hepimizee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa ben izmirde doğdum ama babamlar trabzonlıOyyyyy ona da bayilirim bir karadenizli olarakyarasin sana da bebisine de insallah sifa olsun
![]()
Ben suan 2 içiyorum iyi geliyor ama 1 gafta öncesi 4 e kadar cıktım. 2 gece yatmadan 1 sabah 1 çğlen diye. Yinede geçmemişti bulantım. Suan yavas yavas azaldıGunde 3 tane prilam içiyorum yine de bulantim var. Yemek asla konuşamıyorum. Yemek videolari beni instagramdan soğuttu. Su yavas yavas arttırdım ama yine de iştah yok krater bisküvi ile 2 kilo vermişim.
Ben de Gökalp düşünüyorumBenimde belliikız olursa İlkin, erkek olursa Alp
![]()
Bende bugun 11.haftaya girdim. Azalır belki umuduyla öğlen içmedim. BekliyorumBen suan 2 içiyorum iyi geliyor ama 1 gafta öncesi 4 e kadar cıktım. 2 gece yatmadan 1 sabah 1 çğlen diye. Yinede geçmemişti bulantım. Suan yavas yavas azaldıben 1 kilo vermişim oeynir ekmek yiye yiye
![]()
Ben de hic gidip gormedim ama rahmetli dedem giresunluymusAaaa ben izmirde doğdum ama babamlar trabzonlıazck bende karadenizli sayılırım shsndn
Amin canm hepimizee![]()
Hahshshshsjd ben gezmeye falan gittimde asıl anamın memleketi sivasta okudum iniversite falan. Banada sorunca insanlar otomatikten sivaslıyım diyesm geliyl zhsndjn orayı daha cok benimsedm sanirimBen de hic gidip gormedim ama rahmetli dedem giresunluymuskaradenizli diyorum kendime sjdjdjdj
Aiiy saplıkla gelsinler ama bi kız bi erkek olsa mükemmel yaBen de Gökalp düşünüyorumikiz olacaklarını tahmin etmişim gibi çift isim düşünmüştüm hep. Gökalp ve Gökberk, kızlar Gökçe ve Ceyda
. Bi kız bi erkek olursa Gökalp ve Gökçe kesin
![]()
Kuşum vlla ben az sonra doğurcakmısım gibiyimMerhaba arkadaşlar 7.haftaya giriyorum ama aşırı şişim göbeğim sanki 7 haftalık değil de 5 aylık gibi oldu,sanırım kabızlık sorunum da var.Bilen biri varsa hamilelikte şişkinlik için doktorlar ilaç veriyor mu ve aktivia yoğurt filan tüketmek de sakınca var mıdır ?![]()
Vallahi öyleyim ya inanılmaz şişim.Bir çözüm bulamadım,her gün tuvalete giden ben iki gündür tuvalete gitmiyorumKuşum vlla ben az sonra doğurcakmısım gibiyimbi
Çözümünüde bulamadm malesef.
Ay evet inşallah ben de öyle olsun çok isterimAiiy saplıkla gelsinler ama bi kız bi erkek olsa mükemmel yaiki cinsiyettende var hem kız evlat hem erkek mütişş
![]()
Çok geçmiş olsun canım. Duphalac verdi doktorum işe yarıyor bende. Bir de incir zeytinyağı kürü yaptım bazen aç karna sabah bi kaşık ondan atıyorum duphalac da akşam yatmadan aşırı kabız hissettiğimde içiyorum. Tuvalette de klozet olduğu için ayaklarımın altına yüksek bişey koyuyorum (klozet taburesi) ıkınmamaya çalışıyorum.Merhaba arkadaşlar 7.haftaya giriyorum ama aşırı şişim göbeğim sanki 7 haftalık değil de 5 aylık gibi oldu,sanırım kabızlık sorunum da var.Bilen biri varsa hamilelikte şişkinlik için doktorlar ilaç veriyor mu ve aktivia yoğurt filan tüketmek de sakınca var mıdır ?![]()
Seninkinin yükseleni neBenim eşim de kova. Mükemmel bir burç olduğunu görüyorum yaşayarak. Ama gerçekten çok ince ayrıntılara önem veren, detaycı , balığın duygusallığını, başağın titizliğini sollayan bir burç. Seviyorum yaa![]()
Afiyet bal şeker olsun canım mutlu pazarlar diliyorum sonunda bir İstanbullu daha bulabildik kız sanki cocygunluk İzmirli gibi geldiCanim gebeler iyi pazarlar diliyorum herkese
10.hafta guncellemesi gece uykularim cok bolunur oldu ki top patlasa uyanmaz, kesintisiz 10-11 saat uyurdum gebeligin basindan berio kadar bolununce de 11 den once kalkamadim. Uyanip bulantim hafifleyince de pisi diye sayiklamaya basladim sjdjjffjjf sasirmadik bence. Simdi yoldayiz acil pişi yemeye gidiyoruz
cikmisken azicik da gezeriz gunler sonra istanbulda gunesi gorduk
Herkese cicek gibi agrisiz sancisiz bulantisiz bir pazar diliyorum![]()
Oyyyy insallah güzeller güzeli sağlıklı bir kizcen olur canım çok aminBenimde belliikız olursa İlkin, erkek olursa Alp
![]()
simcim 10+ kaç senin bugünCanim gebeler iyi pazarlar diliyorum herkese
10.hafta guncellemesi gece uykularim cok bolunur oldu ki top patlasa uyanmaz, kesintisiz 10-11 saat uyurdum gebeligin basindan berio kadar bolununce de 11 den once kalkamadim. Uyanip bulantim hafifleyince de pisi diye sayiklamaya basladim sjdjjffjjf sasirmadik bence. Simdi yoldayiz acil pişi yemeye gidiyoruz
Ayyy ağzından bal damliirrrr bbsmmAfiyet bal şeker olsun canım mutlu pazarlar diliyorum sonunda bir İstanbullu daha bulabildik kız sanki cocygunluk İzmirli gibi geldievet bugün hava güneşli ama sanki ayaz da var dikkat et kendine çiçeğim
Oyyyy insallah güzeller güzeli sağlıklı bir kizcen olur canım çok amin![]()
Olsun ilk trimesterda zaten kandaki vitaminlerden besleniyor bebek. İkincide iştahımız düzelir bulantımız geçer güzel güzel besleriz bebişleriBen yarın gidip idrar vericem bi bakalım ne çıkacak.
yok canım enfeksiyona dair hiçbir belirti yok, fakat bulantım hiç azalmıyor geçmiyor. Dün çubuk kraker, çizi sürekli paketli krakerlerle migdemi basmaya çalışıyorum, çokta üzülüyorum saçma sapan yiyeceklerle duruyorum diye. Su bile aaaanca 1 lt o da belki![]()
O gün kaç haftalık olmuş oluyorsun bende 1 mayısta gideceğim 12 haftayı geçmiş oliyorumAyyy ağzından bal damliirrrr bbsmmaminnn sağlıkla kavusalm hepimizzz
ben 19 unda gidicem kontrole bakalm heyecanlymm
![]()
Günaydın tatlışımmmmCanim gebeler iyi pazarlar diliyorum herkese