2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Belki de öyle bilmiyorum ki keşke 3200 olsa yeter daha fazla çıkarmak zor olur zaten
Aynen yeter zaten. Ama benimkinin boyu da çok uzundu, hem de 3 kg doğarsa iyice dal gibi olur incecik
Ben bu hafta biraz dikkat ettim yediklerime. O yüzden merak ediyorum kilo aldı mı almadı mi. Biraz daha alsın istiyorum bakalım hayırlısı

Evin o kadar yakınsa hele hiç sıkıntı olmaz inşallah ya sıklaştiginda gidip doğurup gelirsin. Oğlunu koyacak bir yer ayarladin mi ?
Ya annem yanımda şimdi son haftalarım olduğu için onun içi rahat etmiyor beni yalnız bırakmıyor oğlumla o ilgileniyor zaten ama doğurunca çok kalamaz babamdan dolayı.. hele bir sağlıkla doğsun da halledicez inşallah bir şekilde eşimle .. babalık izni de sadece 5 gün oluyormuş özel sektörde napcaz bilmiyorum

Bizimki uzun doğmaz ya anne baba çok uzun değil normal standartlarda doğar senin kontrolün ne zaman en son kaç kg di

Kaç haftalık siniz , 4 5 cm kadar çok yormayın kendinizi diyorlar doğru mu , sonrasında enerji için , sancı açılma yapar falan diyorlar sizce?
Benim 2. Doğumum olacağı için hızlı ilerler diyorlar ama bence belli olmaz tabiki o yüzden bırakmak istemediler ama mesela hiç ağrım sancım yok hissetmiyorum

Ah doğru annem var demiştin unutmuşum. Evet ya babalık izni çok az gerçekten biz de onu düşünüyoruz kara kara. Keşke bu kadar kısa olmasa yani gerçekten 5 gün falan neye yeter ki

Ağrılarınız mi ? Yenilerde olmaya başladı, belime özellikle gündüzleri de ağrı giriyot çıkıyor, 10gun sonra kontrolüm de baaklim ozmaana ne olur biiyorum
Doktorun muayene aralığını kisaltmadi mi canım? Artık haftada bir gitsen daha iyi gibi

Yarın işte kuzum. 3 kgdi en son. Ama ondan önceki hafta da 3 kg dediği için üzülmüştüm ben de
Almıştır inşallah bazen pozisyondan ötürü yanlış ölçüm oluyor güzel haberlerini verirsin bize

Reactions: The
Ağrılarınız mi ? Yenilerde olmaya başladı, belime özellikle gündüzleri de ağrı giriyot çıkıyor, 10gun sonra kontrolüm de baaklim ozmaana ne olur biiyorum
Beni her hafta çağırdı doktor bu aralar belime değil de akşam adet sancısı gibi oluyor sabah geçiyor

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah cnm
Çok geçmiş olsn cnm Allah şifa versin bi an önce iyileşirsinz çok zor zamanlar yaşamışsınz inşallah bi an önce toparlarsn

Sevgili anneler size tanışmak istediğim bir konu var. bugün 40+4'üm kontrolüm vardı. Her şey yolunda fakat henüz hiç açılma yokmuş çatı muayenesi yaptı doktor. Nst'de sancım sadece bir tane 60 çıktı, bundan önce hiç yoktu. 41'den sonra binde bir de olsa doğum riske giriyor. Hiç açılma yokken suni verirsem de zor dedi.
Böyle bir şey yaşayan ya da birden bu haftalarda açılması olan oldu mu normal konusunda ısrarcıyım biraz daha beklemek istiyorum. Görüşlerinizi merak ediyorum.

Reactions: The
Valla defnedersin'i okuyunca hiç ısrar etmemeye karar verdim Bebek normal gelecek olsa gelirdi ben olsam sezeryan olurdum 41'e girince gelmediyse.

Benimde son birkaç haftamda başladı önce sol elimdeyi sonra sağ elimde de başladı ilk üç parmağın uyuşuk benim özellikle işaret parmaklarım doğum yapalı iki hafta geçti hala uyuşukluk devam ediyor umarım geçer yoksa bir doktora gideceğim çünkü bebeği emzirirken ekstra uyuşuyor bir şeyler tutmakta zorlanıyorum

Cnm normal dogumunda sezeryanında hayırlısı, rabbım kararlıyor, çok normal dogum dıye bekleyenler sezeryana dönebılıyor, tabıkı tercıh senın ama sezeryandan korkmayın, rabbım trawmatik vajınal dogumlarda yasatmasın. Defne duymuş spinaldeki konusulanları, buyuzden genel dıye ısrar ettım bn, herseyın hayırlısı

Pofff bilemedim evet

Oğlumda ben 41. haftada sezeryan oldum, sancım 5lerdeydi, karnım hiç inmemişti, açılmaya dair hiçbir şey yoktu, doktorum 2 kez suni sancı versek de normal olmaz, seni yıpratmış oluruz dedi, ben de hiç riske atmadım. Önemli olan sağ salim kavuşabilmek, doğum şeklinin çok bir önemi kalmıyor bir noktadan sonra. Rabbim hepimize hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…