2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kız benim de açıklık 3 cm hiç umursamadı

Cnmm okurken nefesım kesıldı inanki neler yasamışsın böyle rabbim kalp ferahlığı versin, çok şukur kavuştun bebeğineayy ne dıyecegımı bılemıuorum

Canım benim açılmam 3 cm olmuş ben hiçbir şey hissetmiyorum sadece kasıklarımda gereksiz bir ağırlık ve ağrı var
Çok iyi canim boşver hissetme öyle öyle dogurursun inşallah hissetmeden düzenli olduğu için açılma yapmiss , artık takiplersin Dr ile irtibatta , herkesin farklı 40 kadar gidebilir yarinda gelebilir , sağlıcakla gelsin inşallah

Zaten 2 haftadır 1 cmle geziyordum hiç belli olmaz bu işler akgnss haftalarca gezdi 3 cmle

Kızlar nstye girdim de doktorum acil sezeryana gitmiş bende bekleyemedim haftaya geldiğimde gösteririm siz bakiverin hayriniza
Bana bebek hareketi gibi geldi kız ama emin de değilim yani bu nst işlerinden çok anlamıyorum hâlâ

Bende öyle düşünüyorum ,tabi sürekli Dr la iletişimde olarak riskine bağlı annenin ,heleki hastaneye de uzak degilseniz , o ortam akışı bozuyor gibime geliyor , sağlıcakla devam etsin inşallah

Tuşe neydi canım 3 cmle yatmak bence de mantıklı değil. Sancılarım 5 dkya düşene kadar bebek de hareketli ise ben evde beklemeyi düşünüyorum aksi bir şey olmadıkça

Aynen, ben de 37+1 yim ama hic açıklık muayenesi olmadı , geceleri adet agrisi gibi bel ve kasiga hafif vuruyor ama uyuyakalirmisim sabaha yok.
Benim açıklığım olduğu için muayene ediyor sürekli canım yoksa 38 e kadar yapmıyordu doktorum

Tuşe neydi canım 3 cmle yatmak bence de mantıklı değil. Sancılarım 5 dkya düşene kadar bebek de hareketli ise ben evde beklemeyi düşünüyorum aksi bir şey olmadıkça
Tuşe parmakla açıklık ölçümü yapmasına deniyor canım.. hiç sevmiyorum onuda ağrım yok yapmayalım dedim bakıcam başı çok aşağıda dedi ama hiç ağrım yok evdeyim şimdi plates topuna oturdum bekliyorum suyum ya da ağrım sizim olursa gidicem yine evim hastaneye 5 dakika mesafede

Reactions: The
Evin o kadar yakınsa hele hiç sıkıntı olmaz inşallah ya sıklaştiginda gidip doğurup gelirsin. Oğlunu koyacak bir yer ayarladin mi ?

Kaç haftalık siniz , 4 5 cm kadar çok yormayın kendinizi diyorlar doğru mu , sonrasında enerji için , sancı açılma yapar falan diyorlar sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…