Cnm emzirme ödeneği doğum parasıyla aynı zamanlarda yatıyor, çalışan annelere. Süt parası dıye gecıyor,emzirme ödeneği herkese mi yatıyor canım ilk bebek hiç bilmiyorum bunları. bir de doğum sonrası yapılıyor başvuru e devletten değil mi
Evet az azdan sık sık yapiyor benimkideBzım kakamız da oyle sarı ve çekırdeklihep bezı kakalı, saat başı kaka.
Bende haftada bir olur diodum canım, 2hafta sonrasına çağırdı ya , rahatsız olmayınca da çok geleyim mi demedim vallaDoktorun muayene aralığını kisaltmadi mi canım? Artık haftada bir gitsen daha iyi gibi
Anladim açılma vs var mı pekiBeni her hafta çağırdı doktor bu aralar belime değil de akşam adet sancısı gibi oluyor sabah geçiyor
22 Mart 2017 doğumlu oğlum, kızımın doğumu da 22 Mart olacak gibi, tam 7 sene aralarıHahaha ben de balık olsun istemiyorum, o yüzden şimdi kızıma diyorum 8 gün daha diren diyesenin ilk çocuğun kaç yaşında canım?
Spinaldi benim, normalde migreni olan biriyim ama doğumdan sonra baş ağrım hiç olmadı, dikiş bölgem de hiç ağrımadı ilk gün dışında, 2.gün normale dönmüştüm, inşallah bu sefer de çabuk toparlanırım.Ben de böyle normal hayatıma devam ediyorum yani. Sadece yataktan kalkarken panda gibi yuvarlanarak kalkıyorum. Bunun dışında bir değişiklik yok hayatımda neredeysesizin sezaryen süreciniz kolay geçti mi? Operasyondan sonra uzun süreli ağrılarınız ya da şikayetleriniz oldu mu?
tamam canım öyle yapayım çok teşekkür ederimCnm emzirme ödeneği doğum parasıyla aynı zamanlarda yatıyor, çalışan annelere. Süt parası dıye gecıyor,
Her anneye 300-500 arası kndın gdip aile sosyal hiz müd basvuru yap, pttye yatıyor
BenKizlar hepinize merhaba,doğum yapan anneleri tebrik ediyorum.bol sütlü,az depresyonlu günler dilerim.
38. Hafta kontrolumden çıktım şimdi hiç sancım yok. 15 günde 800 Gr almış dedi doktorumuz halbuki hastayim ve hiç iyi beslenemedim. Ceviz muz kefir yoğurt tükettim sadece kilo aldırmak isteyen annelere fikir olsun.
Normal doğum istiyorum benim gibi 38 olup sancısiz kaç kişiyiz acaba?
Hayır canım beklemedim doktoru eve geldim ben bir daha ki kontrol de gösteririm boşver kim gidecekGösterdin mi doktora canım
Valla sorma bugün yarın diye diye iki hafta gezdim ve doğurmam dediğim gün doğurdum düşün çantayı felan da almadan kontrole diye gittim o kadar umudum yoktu
Nst mi yorumla kızValla sorma bugün yarın diye diye iki hafta gezdim ve doğurmam dediğim gün doğurdum düşün çantayı felan da almadan kontrole diye gittim o kadar umudum yoktu
Normal canım benim de böyleydi hepKızlar nstye girdim de doktorum acil sezeryana gitmiş bende bekleyemedim haftaya geldiğimde gösteririm siz bakiverin hayriniza
Baktım baktım yorumladımNst mi yorumla kız
Ağzından bal damlıyor yaşasın yaşasın yaşasın sancı mi çocuk hareketi mi diye şüpheye düştüm deNormal canım benim de böyleydi hepdoğururken baktığımda nstye yükseliyordu ve 100e dayanıyordu her seferinde bunları kale almıyorlar. Ama sancıların başlamış senin de çok zamanın yok bence
Hiç ummadığın anda oluyor cnm yaaValla sorma bugün yarın diye diye iki hafta gezdim ve doğurmam dediğim gün doğurdum düşün çantayı felan da almadan kontrole diye gittim o kadar umudum yoktu
37 .haftadayim canım benim de yok sancı , aynen katılıyorum onların kilo yaptırdığına kendim de gördümKizlar hepinize merhaba,doğum yapan anneleri tebrik ediyorum.bol sütlü,az depresyonlu günler dilerim.
38. Hafta kontrolumden çıktım şimdi hiç sancım yok. 15 günde 800 Gr almış dedi doktorumuz halbuki hastayim ve hiç iyi beslenemedim. Ceviz muz kefir yoğurt tükettim sadece kilo aldırmak isteyen annelere fikir olsun.
Ben 38+1 tık yokKizlar hepinize merhaba,doğum yapan anneleri tebrik ediyorum.bol sütlü,az depresyonlu günler dilerim.
Yol canım açılma falan hatta bebek kanala girmemiş haftaya gün verdi sezeryan içinAnladim açılma vs var mı peki
Sanırım bebek hareketleri kuzum bu çıkanlar sancinin belli bir süre o yükseldiği noktada kalması gerekiyormuşKızlar nstye girdim de doktorum acil sezeryana gitmiş bende bekleyemedim haftaya geldiğimde gösteririm siz bakiverin hayriniza