2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
gözünüz aydın olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun

az kalmışı canım hiç korkma yasam haftasıda cok güzel gecmiş az kaldı

Geçmiş olsun canım büyük tehlike atlatmışsın çok sevindim iyi olmanıza

canım lohusayım birde ağlaya ağlaya zor okudum sağ salim kavuştunuz şükür Allah evladınızı seni bağışlamış bundan sonra tadını çıkar inşallah canım

bambizeytin Nissalovely kızlar gözünüz aydın sağlıkla güzelliklerle büyütün bebişlerinizi
womi canım çok zor şeyler yasamissin neyse ki ikiniz de sagliklisiniz bebeğin kucağında çok şükür Allah analı babalı büyütsün
Bekleyen bizlere de nasip olsun

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı buyutsün. Ağrıların olması çok normal hepsı gececek

Nasıl okudum gözlerım dola dola annelıgın butun zorluklarını yaşamışsın en basta. İnş çektiğin skntılar budur bundan sonra hersey bebişin ve senin için guzel olur. Evladına kavusmussun çok sukur sen altın saclı gamzeli deyınce gozum de canlandı maşallah canım Allah analı babalı buyutsün

Şuan saat 03:31 ve ben hala uyanigim ne zormuş annelik
Kizlar 2 günlük bebegimin kaka rengi sarı ve sanki pütürlü cekirdek gibi şeyler var gibi normal mi boyle olmasi.
Bzım kakamız da oyle sarı ve çekırdekli hep bezı kakalı, saat başı kaka.

Cnm kavuştun yavrunagule gule buyut

Kızlar nstye girdim de doktorum acil sezeryana gitmiş bende bekleyemedim haftaya geldiğimde gösteririm siz bakiverin hayriniza

Eklentiler

• IMG_20240312_115944.jpg
    174,1 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar hastaneye gittim hiç ağrı hissetmiyorum nst de az az çıktı ağrılar doktor tuşe yaptı 3 cm dedi yatırmak istediler ağrım olmadığı kabul etmedim imza attım çıktım eğer ağrım olursa su gelirse gelirim dedim doktor bırakmak istemedi ama ben orda boş boş yatmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…