2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Cnm gözün aydın inşallah sonuçlarınız tertemiz güzel gelir dualarımız sizinle

Hayırlı geceler kızlar doğum yaptım saat 20:15 kızımız 3200 49 cm dünyaya geldi şuan durumu onun iyi çok şükür benim ağrılarım çok miyomda alındı atlaticaz inşallah 14.00 da yatisim yapıldı sancılarım yüksek düzenli ama doktorumuz kan durdurucu ilaç istedi ekstra o olmadan başlamayalim ameliyata diye rahimimde alınabilir dendi imzaladik saat 19.45 de girdim kızım 20.15 de doğdu 21.35 de ben çıktım Rabb'im kimseyi bu yolda bırakmasın inşallah emmemiz şükür var kakamizi yaptık

Hayırlı olsun canım Rabbim sana güç kuvvet versin bir an önce ağrılarını dindirsin inşallah

Kızlar yazanlara tek tek cevap veremedim. Bebeğim 15.40'ta doğdu ama acil sezeryanla. Suni sancıyı bebeğim kaldıramadı sancılarım çok şiddetlendi belim kasıklarım ayrıldı resmen çok kötüydüm ama dayanıyordum sonra nst bağlandı. O sırada doz bir tık artırıldı ve sancılarım şiddetli gelmeye başladı derken bebeğimin kalbi 90-80-70 derken birden cihaz alarm vermeye başladı ve bebeğimin kalbi 20ye düştü ben nasıl bağırıyorum çağırıyorum kesin alın diye. Çok ağladım hemen suni durduruldu başka bir serum verdiler o ne bilmiyorum ama bebeğin nabzı tekrar yükselmeye başladı ama eskisi kadar yükselmedi 110a kadar gelebildi doktorum hemen ultrasonla baktı ve Kordon boynuna dolanmış sancı geldikçe aşağı doğru itildiği için boğuluyordu çocuğum. Hala titriyorum yazarken etkisinden çıkamadım o nst nin alarmı sürekli kulağımda. Beni acele ameliyathaneye indirdiler tabii benim hala sancılarım geliyor şiddetli bir şekilde damarlarımda hala suni sancı gezdigi için ben kıvranıyorum ama ben kıvrandıkça çaktırmıyorlar ama ben telaşlarını hissettim her şeyi hızlı hızlı yapıyorlar spinal yaptılar ben zaten sezeryandan çok korkuyorum ama bir an önce bebeğimin iyi olduğunu duymak istediğim için sessiz sessiz içime içime ağladım. Sonra sesleri duyuyorum ama önümde önlük göremiyorum ve benim canım çok acıdı çekiştirerek bir şeyler yapıyorlar sonra doktorum yanındaki kişiye çıkmıyor çocuk dedi o esnada hareketler sertleşti ve bebeğim doğdu ağlamaya başladı onun sesini duyunca hüngür hüngür ağladım. Bebeğimi bana o an göstermediler ve doktorumun sesini tekrar duydum kanama durmuyor dediklerini ve o an beni uyuttular ne oldu orada bilmiyorum ama gözümü tekrar açtım ameliyathanede ben her şey daha yeni oldu sanıyorum tabii. Ailem çok merak etmiş bebeğim 15.40ta doğdu ama ben odaya geldiğimde 7yi geçiyordu. Beni odaya geçtiğim zaman gördüm bebeğimi. Altın saçlı altın kaşlı gamzeli güzel mi güzel bir bebişim olmuş maşallah. Ama kucağıma bile alamadım ağrıdan. Uyuşukluk geçtikten sonra ilk yürüyüşümde maalesef tansiyon düşmesi yaşadım beni oturttular ve orada bana bir şeyler oluyor dedim ve pat gittim bayılmışım uyandım kustum kustukça dikişlerim ağrıdı acıdan kıvrandım ağladım. Tekrar ağrı kesici yapıldı ve bir zaman sonra kalkıp yürüdüm daha iyiyim şimdi ama gaz çıkaramadım henüz. Ama bebeğim çok şükür yanımda ya her şey geçer çok ağladım hala aklıma geldikçe ağlıyorum ama şükrediyorum hep. O ağlıyor ya ben konuşunca sesimi duyunca susup beni dinliyor eriyorum. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Çok şükür rabbime biz kurtulduk. Inşallah sizlerin çok güzel hikayeleri olur
AdChoices
ADVERTISING​

Aynısını 38de yaşadım o zamandı benim muayene. İki hafta sonra da doğurdum o yüzden ben gibi bugün yarın diye düşünme 3cmle 2 hafta gezdim
Ben çok zorlanıyorum biran önce dogursam keşke çatı kemiklerim morarmış gibi ağrıyor bacaklarımı zor hareket ettiriyorum inşallah haftaya kadar doğururm senin gibi olmam

Ah canım benim neler yaşamışsın öyle doktorun ihmalkârlığından mı oldu bı anlık dikkatsizlik mi. Çok şükür güzel kızın yanındaymış Rabbim sana dayanma gücü versin inşallah bir an önce de ağrılarını dindirsin yavrunla sağlıkla sıhhatle evinize dönün

Yüreğim ağzımda okudum resmen kuzum benim neler yasamissin ya Allah'ım sizi birbirinize bagislamis resmen... Ameliyattan sonra bilgi verdiler mi neden kanama kesilmemiş? Bebek çok aşağıdaydi o yüzden mi zor çıkardılar ay Allah'ım gerçekten çok korkulu geçmiş okurken bile aşırı etkilendim Allah'ım sana güç kuvvet versin inşallah hemen toparlan sağlıkla büyüt yavrunu bu travmayi hemen atlatmani diliyorum kuzum benim anneliğin mübarek olsun bal kızın hosgeldi dünyaya

Canım benim ne zor bir doğum yaşamışsın kim bilir neler hissettin neler geçti aklından. Ama çok şükür ki ikinizde iyisiniz rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı olsun bebişin

Kuzum çok şükür bebeğin iyi ve yanında, çok zor bi doğum yapmışsın okurken resmen yaşadım ve senin yerine koydum kendimi. Suni sancıyı bazı bebekler kaldıramıyor gerçekten kalp atışları yavaşlıyor çok şükür ki bebeğini sana bağışlamış Rabbim. İnşallah çabuk toparlanırsınız ikiniz de

Canım benim neler yaşamışsin gerçekten çok üzüldüm. Böyle bir doğum deneyimi yaşamak istemezdin elbette ama imtihan olmuş sana işte neyse ki çok şükür bebeğine hiçbir şey olmadan sağlıkla kucağına alabilmişsin. En önemlisi elbette buydu. Rabb'im bundan sonrasını çok kolaylaştırsın, ağrıların acilarin bir an önce dinsin inşallah

womi canım çok zor olmuş haklısın çok şükür ki bebeğin de sende sağlıklısın berabersiniz en önemlisi bu inşallah çabucak toparlarsınız dualarım sizlerle rabbim güç kuvvet versin .

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etmiş ya en güzeli bu zor bir süreç olmuş ama sonu cok güzel

Gözümden yaşlar inerek okudum yüreğim ağzımda okudum… çok şükür ikinizde iyisiniz şükürler olsun rabbime ikinizde sağsınız. Şimdi yaşadıklarını unutup altın kızını büyütme vaktin hayırlı olsun canım şükür kavuşturana

Canım benim bebeğim üçüncü de geçmişti testi inşallah seninki de öyle olur hiç bir sorunu yok şuan

Kuzum ben 1.5 senedir hamişim hem çok yoruldum hemde bir kere kucagim bos kalinca inanki o ağlama sesi bizim için en güzel müzik gibi
Ben de senin gibi düşünüyorum beş kez gebelik yaşadım bir sağ var yeterki kucağıma alayım beni uykusuz bıraksın zor olsun ama sağlıkla gelsin üç haftam kaldı heyecandan ne uyuyabiliyorum ne başka bir şeye konsantre olabiliyorum

Allah sizi birbirinize bağışlamış canım çok çok geçmiş olsun kolay değil gerçekten.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün bende de önceki miyom ameliyatından dolayı idrar kesesinde yapışıklık varmış doktor söyledi.

Canım sonunda birbirinize kavuşmuşsunuz ya önemli olan bu, Allah güzel mutlu ve uzun bir ömür versin inşallah güzel yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…