- 30 Eylül 2022
- 2.409
- 3.288
Allah razı olsun inşallah çok teşekkür ederimAllah kolaylık versın cnminşallh zamanında guzel bir dogumun olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun inşallah çok teşekkür ederimAllah kolaylık versın cnminşallh zamanında guzel bir dogumun olur
Ben de öyle ayak topuğundan aldılar bugün yükselmiş değeri 16.1 18 üstüne çıkarsa ışığa yatıracaklarmış 1 gece nasıl dayanılır kiMaalesefki saglık ocagı zorunlu topuk kanı alıyorbırazdan gıdecegım, hastane aldı halbukı. Sarılığa saglık ocagı bakmıyor, hastaneler bakıyor, aman allhım o sarılıga bakmak, bebişimin elınden kan aldılar damla damla bileğini büküyolar mosmordu eli halaa moraglaya aglaya helak oldum hastanede.
Hahaha di mi kız gözümün önüne resmen doğum yaparken ben bir daha doğurmam dediğim anlar geliyorHahah kız bende aynı senin gibi hissediyorum özellikle aşağıya kuvvetli vurunca b.ku yedin aslı diyorum
Benimki o kadar midemi tekmelemiyor ama yanımı yönümü deliyorGeçen hafta doktor çok aşağıda eli kulağında duruyor daha küçük bir on gun daha dursun yürüme demişti bana da bu kadar aşağıda olmasıda zormuş oğlum bir çıksa benim bebenin ayakları yukarıda ve midemi tekmeliyo bakalım ne zaman gelecek
Birisi daha önce yazmıstı doktoru catı muayenesinden sonra hafif kan gelmesi normal demiştiBugün muayenem vardı tam 37 hafta oldum alttan elle 2 3 cm aciklik var dedi doktor nst iyi çıktı sancı yok muayeneden sonra 3 saat sancım oldu sonra uyudum geçti ama şimdi lavaboya girince kan geldi kızlar nişan mıdır diye korktum açıkçası muayeneden sonra kan gelen oldumu daha önce
Hahah Allah yardımcımız olsunHahaha di mi kız gözümün önüne resmen doğum yaparken ben bir daha doğurmam dediğim anlar geliyor
Amin kuzum cümlemizinHahah Allah yardımcımız olsun
Küçük ayaklarını hissetmek çok güzel çok şükür poposu ve ayaklarını hissediyorum sadece ama eriyorum bendeBenimki o kadar midemi tekmelemiyor ama yanımı yönümü deliyor
Babada kğvezdenhemşreler demiştiAaa öyle mi oluyormuş bende zorlanmasın diye düşünmüştüm mantıklı ama söylediğin bak. Öğreneceğiz işte böyle böyle
Çok şükür. CAnımKızlar meliskuş bunakşam taburcu oldu evine geldi çok şükür
Kan sonuçlarını Ankara’ya göndermişler prematüre anemisi varmış sanırım belli değil ama Allah korusun ilerisi için lösemi falan olmasında detaylı bakılacak çarşamba kontrolde kan sonuçları hakkında bilgi verecekler. Dr bir şey yok iyi dedi. Çarşamba yine bakılacak . Sarılığı 8 e düştü 14 dü. Rengi beyazlamış şükür. Yemesi de daha iyi sarılık 14 ken çok az yiyordu iştahı gitmişti resmen. Kan transferi olmuş 1 serum kadar belgeleri verdiler orada gördük. Çok şükür iyi yemesi falan kendinde rabbim bir daha aratmasın. Doktor sarılık yine artabilir artarsa normal odaya senle beraber yatırır yanında ışık veririz dedi
Gözün aydın canımKızlar meliskuş bunakşam taburcu oldu evine geldi çok şükür
Kan sonuçlarını Ankara’ya göndermişler prematüre anemisi varmış sanırım belli değil ama Allah korusun ilerisi için lösemi falan olmasında detaylı bakılacak çarşamba kontrolde kan sonuçları hakkında bilgi verecekler. Dr bir şey yok iyi dedi. Çarşamba yine bakılacak . Sarılığı 8 e düştü 14 dü. Rengi beyazlamış şükür. Yemesi de daha iyi sarılık 14 ken çok az yiyordu iştahı gitmişti resmen. Kan transferi olmuş 1 serum kadar belgeleri verdiler orada gördük. Çok şükür iyi yemesi falan kendinde rabbim bir daha aratmasın. Doktor sarılık yine artabilir artarsa normal odaya senle beraber yatırır yanında ışık veririz dedi
Çok çok şükür canımKızlar meliskuş bunakşam taburcu oldu evine geldi çok şükür
Aynısını 38de yaşadım o zamandı benim muayene. İki hafta sonra da doğurdum o yüzden ben gibi bugün yarın diye düşünme 3cmle 2 hafta gezdimBugün muayenem vardı tam 37 hafta oldum alttan elle 2 3 cm aciklik var dedi doktor nst iyi çıktı sancı yok muayeneden sonra 3 saat sancım oldu sonra uyudum geçti ama şimdi lavaboya girince kan geldi kızlar nişan mıdır diye korktum açıkçası muayeneden sonra kan gelen oldumu daha önce
Emzik verip üstünüzden çıkardığınız kıyafeti yanına koyun bakalım ne yapacakKızlar bakın benim kız hep memede kalmak emmek istiyor ama abartmıyorum sürekli memede memeden ayrı kaldığı süre yarım saat 40 dakikayı geçmiyor hele bu akşam hiç ayrı kalamıyor uykuya geçmiyor sürekli emiyor neden böyle olur ? Sütüm geliyor var doymuyor desem doyuyor idrarını sık sık yapıyor çiş kaka renkte bir sorun yok napacağım ben böyle ?
Bende de oyle oluyo canım daha 36+4teyım ayagını çıkarıyor resmen karnım deniz gıbı dalgalanıyor sonra pat diye Bı sertleşme toplanma nefesim kesiliyor resmen. Dra soyledıgımde sıklığı önemlı demıstıKızlar bebek çok hareket ediyor durmadı hiç neredeyse 2 saattir. O hareket ettikçe ben kasılıyorum. Hiç durmuyor. Kanala falan inmeye çalışırken olur mu böyle fazla hareket?