2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Maalesefki saglık ocagı zorunlu topuk kanı alıyor😔bırazdan gıdecegım, hastane aldı halbukı. Sarılığa saglık ocagı bakmıyor, hastaneler bakıyor, aman allhım o sarılıga bakmak, bebişimin elınden kan aldılar damla damla 😔bileğini büküyolar mosmordu eli halaa mor🤧aglaya aglaya helak oldum hastanede.
Ben de öyle ayak topuğundan aldılar bugün yükselmiş değeri 16.1 18 üstüne çıkarsa ışığa yatıracaklarmış 1 gece nasıl dayanılır ki☹️☹️

Geçen hafta doktor çok aşağıda eli kulağında duruyor daha küçük bir on gun daha dursun yürüme demişti bana da bu kadar aşağıda olmasıda zormuş oğlum bir çıksa 😂😂 benim bebenin ayakları yukarıda ve midemi tekmeliyo bakalım ne zaman gelecek
Benimki o kadar midemi tekmelemiyor ama yanımı yönümü deliyor 🥹

Bugün muayenem vardı tam 37 hafta oldum alttan elle 2 3 cm aciklik var dedi doktor nst iyi çıktı sancı yok muayeneden sonra 3 saat sancım oldu sonra uyudum geçti ama şimdi lavaboya girince kan geldi kızlar nişan mıdır diye korktum açıkçası muayeneden sonra kan gelen oldumu daha önce
Birisi daha önce yazmıstı doktoru catı muayenesinden sonra hafif kan gelmesi normal demişti

Kızlar meliskuş bunakşam taburcu oldu evine geldi çok şükür 🥰🙏🏻🧿
Kan sonuçlarını Ankara’ya göndermişler prematüre anemisi varmış sanırım belli değil ama Allah korusun ilerisi için lösemi falan olmasında detaylı bakılacak çarşamba kontrolde kan sonuçları hakkında bilgi verecekler. Dr bir şey yok iyi dedi. Çarşamba yine bakılacak . Sarılığı 8 e düştü 14 dü. Rengi beyazlamış şükür. Yemesi de daha iyi sarılık 14 ken çok az yiyordu iştahı gitmişti resmen. Kan transferi olmuş 1 serum kadar belgeleri verdiler orada gördük. Çok şükür iyi yemesi falan kendinde rabbim bir daha aratmasın. Doktor sarılık yine artabilir artarsa normal odaya senle beraber yatırır yanında ışık veririz dedi

Kan sonuçlarını Ankara’ya göndermişler prematüre anemisi varmış sanırım belli değil ama Allah korusun ilerisi için lösemi falan olmasında detaylı bakılacak çarşamba kontrolde kan sonuçları hakkında bilgi verecekler. Dr bir şey yok iyi dedi. Çarşamba yine bakılacak . Sarılığı 8 e düştü 14 dü. Rengi beyazlamış şükür. Yemesi de daha iyi sarılık 14 ken çok az yiyordu iştahı gitmişti resmen. Kan transferi olmuş 1 serum kadar belgeleri verdiler orada gördük. Çok şükür iyi yemesi falan kendinde rabbim bir daha aratmasın. Doktor sarılık yine artabilir artarsa normal odaya senle beraber yatırır yanında ışık veririz dedi
Çok şükür. CAnım 🧿🙏🏻😊

Gözün aydın canım ☺️

Çok çok şükür canım🙌🏻☺️

Kızlar bakın benim kız hep memede kalmak emmek istiyor ama abartmıyorum sürekli memede memeden ayrı kaldığı süre yarım saat 40 dakikayı geçmiyor hele bu akşam hiç ayrı kalamıyor uykuya geçmiyor sürekli emiyor neden böyle olur ? Sütüm geliyor var doymuyor desem doyuyor idrarını sık sık yapıyor çiş kaka renkte bir sorun yok napacağım ben böyle ?

• Beğen
Reactions: The
Bugün muayenem vardı tam 37 hafta oldum alttan elle 2 3 cm aciklik var dedi doktor nst iyi çıktı sancı yok muayeneden sonra 3 saat sancım oldu sonra uyudum geçti ama şimdi lavaboya girince kan geldi kızlar nişan mıdır diye korktum açıkçası muayeneden sonra kan gelen oldumu daha önce
Aynısını 38de yaşadım o zamandı benim muayene. İki hafta sonra da doğurdum o yüzden ben gibi bugün yarın diye düşünme 3cmle 2 hafta gezdim 🤣🤣

Kızlar bakın benim kız hep memede kalmak emmek istiyor ama abartmıyorum sürekli memede memeden ayrı kaldığı süre yarım saat 40 dakikayı geçmiyor hele bu akşam hiç ayrı kalamıyor uykuya geçmiyor sürekli emiyor neden böyle olur ? Sütüm geliyor var doymuyor desem doyuyor idrarını sık sık yapıyor çiş kaka renkte bir sorun yok napacağım ben böyle ?
Emzik verip üstünüzden çıkardığınız kıyafeti yanına koyun bakalım ne yapacak

Minik ayaklar iyi geceler diler teyzoşlarıı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    101,9 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar bebek çok hareket ediyor durmadı hiç neredeyse 2 saattir. O hareket ettikçe ben kasılıyorum. Hiç durmuyor. Kanala falan inmeye çalışırken olur mu böyle fazla hareket?

Kızlar bebek çok hareket ediyor durmadı hiç neredeyse 2 saattir. O hareket ettikçe ben kasılıyorum. Hiç durmuyor. Kanala falan inmeye çalışırken olur mu böyle fazla hareket?
Bende de oyle oluyo canım daha 36+4teyım ayagını çıkarıyor resmen karnım deniz gıbı dalgalanıyor sonra pat diye Bı sertleşme toplanma nefesim kesiliyor resmen. Dra soyledıgımde sıklığı önemlı demıstı

Şuan saat 03:31 ve ben hala uyanigim ne zormuş annelik 🥸
Kizlar 2 günlük bebegimin kaka rengi sarı ve sanki pütürlü cekirdek gibi şeyler var gibi normal mi boyle olmasi.

X