2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kuzum Perşembe günü kontrolüm çatı muayenesi yapicak buyuk ihtimalle inşallah açılma vardır uyandığımdan beri öyle dünkü gibi henüz kasilmalarim olmadı aralari açık oluyor düzensiz sanırım rahim kendini hazırlamaya başladı olsun oda biseydir ilerleme var en azından (kendimi motive ederken ben 😂)
🤣🤣 kaç haftalıksın sen benim ki kırka 1 kala geldi 🤣🤣

Anladım canım, tekrar hayırlı olsun 🤍
Çamaşırlarını yıkamış mıydın kız 🤣 dün çamaşır soruyordun 🤣
Çamaşirlar zatn yikamistim elde. Makinede de yikansa oluyormuş. Sonrakileri yikamak için sorduydum. 😄

• Komik
Reactions: The
Kızlar şu analık ne farklıymış gerçekten. Lohusalığın da etkisiyle ilk 3-4 gün yaptığım şeyi anlatayım size az gülün :))

İlayın poposu pişik olmasın diye pamuğu suyla ıslayıp sileyim, ıslak mendil kullanmayayım dedim. Buraya kadar her şey iyi güzel hoş. Kullandığım suyu hazır sudan kullandım hep :KK70: :KK70: eşim o kadar çok dalga geçti ki size anlatamam :KK70: ilayın poposu kireçlenmesin aman diyo mnyak :KK70: neyse sonra hastaneye gidince sordum ‘yok Çeşme suyuyla silin’ dedi doktor güldü 😂 eşim de eve gelince anneme diyor ki ‘az daha hastaneye yatıracaklardı zor engelledim’ 😒😒😂

Kuzum Perşembe günü kontrolüm çatı muayenesi yapicak buyuk ihtimalle inşallah açılma vardır uyandığımdan beri öyle dünkü gibi henüz kasilmalarim olmadı aralari açık oluyor düzensiz sanırım rahim kendini hazırlamaya başladı olsun oda biseydir ilerleme var en azından (kendimi motive ederken ben 😂)
Bende yarın kontrole gidicem ve aynı senin gibi düşünüp kendime morel vermeye çalıyorum. Normal doğum istiyorum 39+2 oldu bakalım ne diyecek sizin kaç şuan?

Kızlar doğum yapan herkesi tebrik ediyorum, bebeğini bekleyenlere de güzel doğunlar diliyorum 😌 benim kızım geçen hafta dünyaya geldi, sorum yeni doğum yapan annelere, hastanede yapılan rutin işitme taramasında iki kulaktan da kaldı kızım. Kulakta su olabileceği, zamanla geçeceğini söyledi odyolog ama benim hiç içime sinmedi :/ benzer bir sey yaşayanınız var mı? Sese tepki vermiyor, irkilmiyor çok endişeleniyorum ya açılmazsa, geçemezse testi yine diye

X