2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Yarın sezeryan olacak kızlar hazır mısınız ay valla bende doğururum belki gelen giden yok ama siz doğurunca sırası gelen benim sanırım ileri hafta bir ben kaldım ben normal beklediğim için geriliyorum galiba sağlıkla gelsin belirsizlik zor ya

Kuzum bende varım haftalarımız sanırım aynı, benim perşembe günü ama geceden beri benim sancım var sanki anlamadım sıklaşırsa doktora yazacağım, doktorum senin suyun gelir dedi dün bana, perşembeye dayanmayabilirde dedi

womi canım sen ne durumdasın perşembe doktora gidecektin bakamadım yazılanlara
Canım perşembe günü gittiğimde bebeğin suyu azaldığı için doktorum pazartesi suni ile doğumu başlatalım dedi biz de tamam dedik. Dün eşimle gezerken hastaneye de gidelim yatış için bilgi alalım vs dedik aklımda sormayı unuttuğum sorular vardı doktora onları sorayım dedim. Doktor da gelmişken bir bakalım dedi suyu daha iyi olunca istersen perşembe gününü bekleyelim dedi ben de normal sancımın gelmesini istediğim için ılımlı yaklaştım ama yine de pazartesi yani yarın tekrar kontrol edelim açılma varsa başlatırız da dedi ay yılan hikayesine döndü doğumum yani yarın doğuracak mıyım doğurmayacak mıyım bilmiyorum hahaha

Evet aynıyız biz hayırlısı sağlıklı ne ise o olsun bende dün doktordaydım beklicez kendi ne zaman gelirse dedi . Sancılanman iyi bence inşallah düzenli gelir kolaylıkla doğumun olur
Bence de kendi sancı daha iyi diyorlar bekletirlerse bekle olmazsa .. ay hepimiz kendi sancılarımızla sağlıkla bir çırpıda doğuruverelim inşallah çok amin

İlk defa böyle olunca tedirgin oldum. Bakalım doktor ne diy

Gözün aydın canım

Hazır mıyım değil miyim hiç bir fikrim yok Hem heyecan hem stres var. Su gibi geçsin doğumlarımız

Merhaba kizlar. Ben dün ani sezeryana alindim. Yogun bakımda kaldim. Simdi odaya gecirdiler. Bebegimde yanimda 3 kilo dogdu. Dune gore daha iyi agrilar bebegimi gorunce dahada iyi oldum. Bebegim emiyor sutumde var emdikten sonra goguslerim yumşadi.

Hayırlı olsun canım neden birden aldilar? Yarındı sanırım günün

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün neden aniden oldu canım.

Gözün aydın canım

Gözün aydın

Gözüm aydın canım, ömrü uzun olsun bebeğinin inşallah

Yok kuzum benim sezeryan olacak,kardiyoloji doktorumuz normale onay vermedi. Perşembe sezeryana alınacagım

Canım benim çok korktuğunu söylemiştin bak rabbim gonlune göre nasip etmiş maşallah çok çok sevindim evladını sağlıkla büyüt ömrü uzun olsun anneliği mübarek olsun

Yok kuzum benim sezeryan olacak,kardiyoloji doktorumuz normale onay vermedi. Perşembe sezeryana alınacagım
canım hiç korkma sezeryandan zaten rüya gibi geçiyor ne oldu ne bitti neren acıdı nasıl ne zaman hepsi hersey herkes birbirine giriyor bebek ve sen oluyor bir anda hersey gerisi hayal dün eve çıktık hiç okuyamadım neler oldu herkes nasıl ama çok güzel şeyler Allah hepinize bebeği ile sağlıklı kavuşmayı nasip etsin eve gelince de mik mik başlıyorlae nasıl yeni doğan anlamadım benden cin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…