- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.711
Üzeri değişiyor. Aton M diye bi tipte yine cybex taktık.Canım bir tedirgin oldum. Bizim kalp akıntımız
Canım bu dooana mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzeri değişiyor. Aton M diye bi tipte yine cybex taktık.Canım bir tedirgin oldum. Bizim kalp akıntımız
Canım bu dooana mı
İnşallahAvakado harıc dıgerlerı nı yaptım ve en inandığım gercekten muz kılo yapıyo inş saglıklı Bı sekılde kucagımıza alırız bebişlerımızi
Ne olacağı belli olmuyor hazırlan pat diye gidiveriyorsun örneğin ben beşiği kurmadım saatlerdir onunla uğraşıyorum nevresim şu bu pazartesi doğuma inşallah çanta önemli bebek arabası şurada dursunHastane çantam hazır değilse de arabası hazır hanımefendinin:)
Park beşik mi anne yanı mıNe olacağı belli olmuyor hazırlan pat diye gidiveriyorsun örneğin ben beşiği kurmadım saatlerdir onunla uğraşıyorum nevresim şu bu pazartesi doğuma inşallah çanta önemli bebek arabası şurada dursun
Oy kuzummm Perşembe anne mi oluyorsunn Allah'ım inşallah tereyağından kıl çeker gibi bir doğum nasip etsin evladın o çoook sağlıklı bir şekilde kucağına gelsin öp kokla rahat bir nefes alPerşembe doğum yapıyorum kızlar 39+2. Olmuş oluyoruz.
Ne park ne anne yanı mobilya beşik ben almadım malum 2. Ci reflü yastığına kadar saklamisimPark beşik mi anne yanı mı
Kız kur zor onun kurulumuNe park ne anne yanı mobilya beşik ben almadım malum 2. Ci reflü yastığına kadar saklamisim
Ben mama veriyorum göğsümü emerken şırıngayla veriyorum. Sütüm hala yok çünkü göğüslerim taş gibi bugün bi sagıcam umarım sütüm gelirCnm tebrik ederımanneliğin hayırlı olsun. Maşallahh bnde ılk 3 gun emıyor ama ne emıyor sütü göremedıgım için emin olamıyordum. 3 gunden sonrası süt çoğalıyor cnm
Benim perşembe muayenem vardı zaten. Sancımın olduğunu söyledim bakıldı 6cm açıklık vardı yatış verdi. Ondan sonra nstye bağlı tuttular bi süre bebeğin durumuna sancılara bakıldı. Her sancı vurduğunda açıklık muayenesi yapıldı. Sancıların şiddeti artınca pilates topunda zıpla dediler onu yaptım ara ara açıklık muayenesi devam etti. En son rahimle alakalı bişey varmış ona bakıldı yüzde 100 olunca kas gevşetici verdiler damardan. Sonrası zaten 8cm açıklık ve ben ıkınmak istiyorum diye bağırınca hemen yatırdılar 3 ıkınmaya baş cıktı şükürler olsun. Sancılar vurunca çömelip ıkınma egzersizi yaptırdılar bide. 10 gibi başlayan serüven 13:24te son bulduGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hastaneye gidince hep yatırdılar mi seni doğuma kadar yoksa hareket falan ettinmi nasıl oldu o süreç
Çok tebrikler canım Allah analı babalı sağ Salim büyütmeyi nasip etsinKızlar merhaba sizi sürekli takipteyim çok yazamasam da hep okuyorum doğum yapanların hepsini tebrik ederim bebekleriniz sağlıkla büyüsünbende doğum yaptım, hep hayal ederdim pozitif bir doğum hikayem olursa paylaşıcam diye ama malesef olmadı kötü bir tecrübe yaşadım o yüzden yazamadımbebeğim iyi diyerek psikolojikmen toparlanmaya çalışıyorum doğum bekleyenlere de Allah sabır güç kuvvet versin su gibi kolay doğumları olsun inşallah
B Buddy x rica etsem bizi de günceller misin
37+5 - 3620 gram - 21.02
Bebişim senin suyun ve nişanın ne zaman geldi peki?Ben mama veriyorum göğsümü emerken şırıngayla veriyorum. Sütüm hala yok çünkü göğüslerim taş gibi bugün bi sagıcam umarım sütüm gelir
Benim perşembe muayenem vardı zaten. Sancımın olduğunu söyledim bakıldı 6cm açıklık vardı yatış verdi. Ondan sonra nstye bağlı tuttular bi süre bebeğin durumuna sancılara bakıldı. Her sancı vurduğunda açıklık muayenesi yapıldı. Sancıların şiddeti artınca pilates topunda zıpla dediler onu yaptım ara ara açıklık muayenesi devam etti. En son rahimle alakalı bişey varmış ona bakıldı yüzde 100 olunca kas gevşetici verdiler damardan. Sonrası zaten 8cm açıklık ve ben ıkınmak istiyorum diye bağırınca hemen yatırdılar 3 ıkınmaya baş cıktı şükürler olsun. Sancılar vurunca çömelip ıkınma egzersizi yaptırdılar bide. 10 gibi başlayan serüven 13:24te son buldu
Allah razı olsun canım darısı sağlıkla sana olsun çok şükür sağ salim aldım kucağımaGözün aydın canım. Demekki bebişin seni özlemiş gelesi tutmus seninle aynıydı haftamız, bebeğin yanında olmasına sevindim.
Çok şükür canım, sağlıkla kucağına da gelsinbebişimin solunumu iyi oksijeni kestiler enfeksiyon için tedavi devam ediyor
Veee bu gün ilk defa emzireceğim oğluşumu kucağıma alıp koklayacağım
Sağlıkla kolaylıkla gelsinkızlar bebeğimin suyu çok azalmış 40+0 bugün doktor yatış verdi Suni sancı denenecek inşalalh işe yarar, çok korkuyorum
Çok şükür canım, darısı senin ve diğer bekleyen arkadaşlarımın başınaHejaR12 kuzumm gözün aydın evladına sağlıkla kavuşmana çok sevindim ömrü uzun olsun inşallah
Çok şükür canım, minicik bir şeyaaa canım gözün aydın Rabb'im anali babalı büyütsün inşallah aynı haftayiz masallah gayet iyi doğmuş yanında çok şükür çok geçmiş olsun darısı bana pazartesi dedi bakalım
Canım benim bebişinde öyle oluyordu hep, 180 bile olmuştuKızlar ntsde bebeğin kalp atışı 170leri gördü ilk defa bu kadar çok çıktı şimdi sıra bekliyorum birsey yoktur dimi, Normalde 140,150 falan olurdu şimdi 160 küsürleri ve 170 i gördü.
Hemde ne zor ay benim koca deli etti elinden birşey gelmiyor sağa çevir sola çevir çekil ben kuruyum diyorum yokKız kur zor onun kurulumu
Kuzum sancı vurdugunda tuşe yapıp (2 parmak açıklık muayenesi) açıklığı arttırıyorlarmış sen demiştin ya çok canım acıdı diye büyük ihtimalle ondan çok acıdı bende şey sanıyordum açıklık olunca orası büyücek ve tuşeyi hissetmiycem ama dediğin gibi normaldeki acıtmazken tam açıklıkta çok acımıştı sana perine masajı yaptı mı catalda doktorun kuzum bide ıkınma egzersizlerinde çişini de kaçırdın mi yada kaka geldi mi ikinirken fark ettin mi hicBen mama veriyorum göğsümü emerken şırıngayla veriyorum. Sütüm hala yok çünkü göğüslerim taş gibi bugün bi sagıcam umarım sütüm gelir
Benim perşembe muayenem vardı zaten. Sancımın olduğunu söyledim bakıldı 6cm açıklık vardı yatış verdi. Ondan sonra nstye bağlı tuttular bi süre bebeğin durumuna sancılara bakıldı. Her sancı vurduğunda açıklık muayenesi yapıldı. Sancıların şiddeti artınca pilates topunda zıpla dediler onu yaptım ara ara açıklık muayenesi devam etti. En son rahimle alakalı bişey varmış ona bakıldı yüzde 100 olunca kas gevşetici verdiler damardan. Sonrası zaten 8cm açıklık ve ben ıkınmak istiyorum diye bağırınca hemen yatırdılar 3 ıkınmaya baş cıktı şükürler olsun. Sancılar vurunca çömelip ıkınma egzersizi yaptırdılar bide. 10 gibi başlayan serüven 13:24te son buldu
Aa hadi hayırlısı cnm, haber edersınbızde ıyıyız cnm çok şukur, düzenımız yawaş yawaş oturuyorKuzum son durum sancılarım arttığı için pazartesi acil sezeryana alacak doktor bir gün dayan dedi hayırlısı pazartesi bekliyorum sen naptın nasılsın bebiş nasıl
Dularım senle cnmhangisi hayırlı ise o olsunPazartesi doğum canım benim sabah yatışım olacak suni ile normal doğum deneyeceğiz açılma olmazsa da sezeryan olacak bakalım dua et bana
Cnm ıyıyım çok şukur bndebnde dikişlerı zorlamıyım dıye fazla abanmıyorum kalkarken, çok şukur bu halıme cok ıyıyım şimdı. Oğlumdaki lohusalığa kıyasla,aynen canım Ben iyiyim yattığım yerden kalkmak çok zor oluyor onun haricinde bi sıkıntım yok çok şükür
Sen nasılsın nasıl geçiyor bebişli günler
Cnm göğüslerın taş gibiyse sütün vardır ozaman, sağ bakalım çıkacakmı ondan anlarsın.Ben mama veriyorum göğsümü emerken şırıngayla veriyorum. Sütüm hala yok çünkü göğüslerim taş gibi bugün bi sagıcam umarım sütüm gelir
Kız bnım ultrasonla nokta atışı tuttuKızlar bide 3.400-3500 arası demişti doktor en son kilosuna bebiş 3.135 doğdu ultrasona inanmayın