2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar buraya yazmıştım dünden beri bebeğimin hareketlerini az hissediyorum diye, içim rahat etmedi sabah doktora geldim, iki tur kordon dolanmış bebeğin boynuna, nst çekildim, doktor nst yi beğenmedi, tansiyonum 15 9 a çıktı, hemen yatış verdi
Öğleden sonra spinal sezeryan ile doğum yaptım, bebeğim 2700 48cm olarak doğdu, 36+5 idik bugün
Çok şükür yanımda, sağlıklı
Benimde ağrılarım başladı artık
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım hayırlı olsun 💐🥰

Kızlar buraya yazmıştım dünden beri bebeğimin hareketlerini az hissediyorum diye, içim rahat etmedi sabah doktora geldim, iki tur kordon dolanmış bebeğin boynuna, nst çekildim, doktor nst yi beğenmedi, tansiyonum 15 9 a çıktı, hemen yatış verdi
Öğleden sonra spinal sezeryan ile doğum yaptım, bebeğim 2700 48cm olarak doğdu, 36+5 idik bugün
Yaa şaşırdım gerçekten çok hızlı olmuş maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım Allah sana da şifa versin ağrılarından kurtul biran önce 🤲❤️

kafa ve karın çevresi ölçümleri geri çıktı canım. Kilosu 2.5 su an insallah 3 kilo olana kadar durur. Kilo alımı da yavasladı 2 hafta önce gittğimde 500gr vardı iki kilo arasında. Yine 2 hafta sonra geldim ama 350gr falan almış ancak.
Eger 2 hafta varsa ben ciddi Bısı oldugunu dusunmuyorum. Kiloya gelınce benım bebıs de zayıf her gun muzlu sut yapınca onun faydasını çok gordum ama ona ragmen 3 kılo dogmıcak anca 2700 2800 arası o da normal yanı sende dusunmemeye calıs dusundukçe daha stres oluyo İnsan sen iyi beslen tamamdır Allahın izniyle saglıkla kucagına alırsın inşallah 🙏

İyi ki de gıtmıs sın canım hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsün 🌸 maşallah 🧿

Aa çok şaşırdım kuzum ama sağlıkla gelmiş minik 😍 hayırlı olsun. 😍

Kızlar melisim kızım bugün küveze alındı dualarınızda Melise de yer verirseniz çok teşekkür ederim. Sarılık değeri kanda çok yükselmiş ışık tedavisi işe yaramayabilir kan transferi yapılacak kana yayılmış enzimlerini etkilemiş dedi dr küveze bıraktık bugün yine. Allahım yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻 dr panik yapma diye baya telkin verdi sorun yok onun iyiliği için dedi bembeyaz olacak iyi olacak dedi öyle düşünüp yine kendimi toplayacağım rabbim güç versin inşallah.
Canım cok geçmiş olsun tabiki iyi olacak, dualarımız Melis canım kıyamam, en kısa zamanda kucağına geri gelecek annesi, onlar çok güçlü kızlar 🤲

Kuzum 2 tur kordon dolanmasından mı bebek nstsi bozulmuş? Çok mu sıkı dolanmış kordonu😔
Maşallah kuzum sağlıkla kavuşmuşsun yavruna bişey olmadan 🙏 inşallah sen de bir an önce toparlarsın 🙏
Hareketleri azalmıştı canım, kordon dolanmasındaymış, oksijeni keser diye birde benim iki bebek kaybım var, senin öyküm kötü bu halde gönderemem dedi, tansiyonum da yüksek çıktı, e birde doğduktan sonra dedi ki, kordona da düğüm atmış beyefendi, iyi ki gelmişim, darısı başına sağlıkla🤲
Ah canım iyiki gitmişsin hayırlı olsun bebeğin de ne güzel yanındaymış sağsalim evinize gidersiniz Allah'ın izniyle 🤲🏻 Rabb'im sana güç kuvvet versin ağrılarını da dindirsin bir an önce inşallah 🥲♥️ aynıyız ya seninle bir duygulandım yahu 🥲
Çok şükür canım, anne karnında bu kadarmış, bundan sonra dünyada sağlıkla büyütürüm inşallah 🤲 evet seninle aynıyız kuzum, sende sağlıkla vaktinde kucağına alırsın inşallah 🤲
İyiki gittin doktora gözün aydın canım analı babalı büyüsün😍🙌🏻
İyi ki gitmişim canım, iyi ki, zaten doktor demişti, anne hisseder
Allah razı olsun canım 🤲
İyi ki gitmişsin canım hayırlı olsun bak sağlıkla yanında çok şükür bebeğin gerisi hallolur inşallah kendine dikkat et 😊
İnşallah canım, Allah razı olsun, darısı sağlıkla başına 🤲
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım hayırlı olsun 💐🥰
Amin canım Allah razı olsun sağlıkla darısı başına olsun 🤲
Yaa şaşırdım gerçekten çok hızlı olmuş maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım Allah sana da şifa versin ağrılarından kurtul biran önce 🤲❤️
Benim içinde çok şaşırtıcı, tekrar haftaya çağırır diye düşündüm, tek başıma geldim, işlemleri falan hep tek hallettim odaya çıktım, eşim geldi, 1 saat sonra doğuma aldılar zaten
İyi ki de gıtmıs sın canım hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsün 🌸 maşallah 🧿
Amin canım, Allah razı olsun
Darısı sağlıkla başınıza 🤲

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım ani olmuş ama sen hazırdın zaten maşallah bebek de iyi yanında 🙏🏻🧿

Gözün aydın canım 🥰

Kızlar çok uzak kaldım 😔 telefonu elime alamıyorum. 5 dk nefes almaya vaktım yok. Çarsamba gunu eve çıktık. Annemle bile ev işi, yemek, çamaşır, eşimde evde yetişemıyoruz yaff neden boyle oldu anlamadım, tamam bebişimle ılgılenıyorum çok sukur bı sıkıntı yok. Dünden itibaren sütüm bayaa çoğaldı. Göğüs kalkanı kullanıyorum, çok memnun kaldım, bıraz yara oldu, zeytınyağı sıkıyorum. Sütler göğüs kalkanına akıyor falan iyiki almışım dediğim tek ürün oldu. Günde 2 kez mama takvıyesi verıyorum, sütüm çoğaldı ama aranıyor yınede, sarılığı var, kara sarı bi bebek. Emzir yatır, uyuyor vs.. Mama içince çocuk pammık gbi oluyor, karnı doyup mışıl mışıl uyuyor resmen
Geceleri toplam 3 saat uyuyorum.uykusuzluk daha koymadı ama kaç gunden sonra koyuyor🤭 günduzlerıde uyuyamıyorum cunku hep baska bi iş oluyor. Çok presedur var,daha ilaçlarımı bugun aldım, bugun kontrolumuz vardı, sarılık 13 çıktı.17 sınır dedi, okadar emzırmeye, okdar çişli ve kakalı beze ragmen... Kakamız bol masallh🤗

Aldıgım en kucuk kıyafetler bol, şuan premature bez ve kıyafet gyıyor🥹 kabızlık çekıyorum, bugun duphalac aldık bıraz rahatladım. Yalancı emzik tutmuyor çokta zorlamadım ama.. Beşiğimiz yok, sallamıyorum, baby nest yanımda, yatır, emzir şeklınde ılerlıyoruz.

Bıraz duygusallık var baglama krızı geldı 2 kez. Annem busefer çok mudahale etmıyor ama yınede anlasmazlıklar oluyor sonra ona neden boyle dedım dıye oturup aglıyorum ama öyle böyle değil, bayaa boşalıyorum. Bayaa bı alınganım. 😪Eşimlede 2 kez tartıstık, aglama krızıne grdım, o da söylenılenlere takılmamam grektıgını, falan soyluyor işte.

Kımler doğurdu neler oldu hıç haberım yok, bıraz okumaya çalışacagım. Kadınlar gunumuz kutlu olsun buarada💐💐iyiki kadınız iyi ki anneyiz🤲🤲🪻🪻

Hastaneye bıkaç kişi gelmk istedi geri çevırdım, bu hafta yatılık yegenler gelmk istedı onlarıda haftaya gelın dedım. Grcekten kaldıracak gbi değilim misafir falan. Doğum yapan arkadaslar sizlerın lohusalık nasıl geçiyor 🥴 yahu daha karnımı sıkamadım, korseler olmuyor, daha bugun tartıldım düşünün hastaneden çıkınca, dün babam geldı isim koymaya bugun gitti. Kagıtlar, evraklar, başvurular off ne kdr çok şey varmış yaa..

Eksi 200 gr ile hastaneden gectık

Cnm hayırlı uğurlu olsun, gule gule büyüt bebişini🤲💐

HejaR12 HejaR12 canım şimdi okudum ay bir duygulandım. Arkadaşım şükürler olsun sağlıklı kucağına aldın yavrunu. İyiki gitmişsin canım iyiki, ömrü uzun olsun inşallah yavrunun, tebrik ederim canım 🥰

Sezeryan olan annelere sorum. Ben hastanede yatarken bir çok Sezeryan olacak hastalara aksam saat 8 den sonra bir sey yenilmicek. Hatta olabilidgnce az su icilecek diyorlardi. Buna uyanda var uymayip yemek yiyende var. Yarina kadar aç kalamam diye. Sizce hangisi dogru.
Ve kesinlikle bunu yapma ve ya kesin bunu yap dedigniz ne var. Vaktinz varsa rahatlatin beni. Yarin yatisim yapilacak. Pzrts sezeryanim olacak. 🤲
Cnm ben önceki gun bıle ekmeği kestim, sıvı beslendim bagırsaklar boşalsın dıye. 12den sonra suda içme dediler, oyle yaptım, ama bnım bagırsaklar zaten iyi değil normaldede bn cok bagırsak agrısı cektım
P. tesi sabah dogum yaptım, o gun cok ıyıydim, normal dogum gbi her işimi yaptım ama ertesi gun, bnı mahvettı bagırsaklarım,

Amin inşallah kuzum 🙏🏻
Melis ilk eve gelen 13. Gün taburcu olmuştu ve zaten sarılık değeri 9 ile eve taburcu ettiler zaten sarılığı vardı hafif dediler ama artarak devam etti. Bir de bu sayede kan değerlerinde kansızlık olduğu çıkmış kan transfer etmemiz gerek dediler çok üzüldüm şimdi kokumu aldı orada beni arayacak nasıl olacak rabbim güç versin bana inşallah
Cnm gecmiş olsun🤲, sarılık neden arttıkı melisin o kısmı tam okuyamadım ama bugun bzımde 13 çıktı, hastane çıkışı 10 idi. 2 gun sonra gelın 17 üstu olursa ışına koyarz dedi😔

Kızlar şimdi çıktım preinatolojiden Baş çevresi 1 hafta, kaeın çevresi 10gün geride çıktı. Hala sınırlarımızda, şu an anormal bir durum yok ama haftaya da böyle olursa 37de doğurttururuz dedi. Zaten haftaya da 37 oluyoruz
Canım bilmediğim için soruyorum; beslenmesinde sıkıntı mı var o sebeple mi geride cıkıyor? Erken almaları bundan dolayı mı ? Bu arada 37 de normal bence erken de denmez

kafa ve karın çevresi ölçümleri geri çıktı canım. Kilosu 2.5 su an insallah 3 kilo olana kadar durur. Kilo alımı da yavasladı 2 hafta önce gittğimde 500gr vardı iki kilo arasında. Yine 2 hafta sonra geldim ama 350gr falan almış ancak.
Cnm son durumun nedır, kaçırdım ben. Bnım bebiş karın 3 hafta, kafa 1 hafta geri idi bılıyorsun. Takılma cnm bnce, bnım bebısım gayet saglıklı. Kılosu düşük bugun 2700 çıktı doktorda.

X