2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Herkese merhabaa İnsallah bende mart annesi olacağım, tüp bebekle ikinci denememde hamileyim çok şükürrr Sat 28mayıs ama transferi 17 haziranda olmuştum bizde hesaplamalar bazen kayabiliyor pazartesi doktora gittiğimde doktor 5+2 gibi demişti biz bebeğide yolk kesesini de gördük çok küçük olduğu için çok az da kalp atışı duyduk bugün artık 5+6yım diye düşünüyorum Ultrason fotoğrafıda 5+2den

Eklentiler

• 42487ABD-282D-4F41-9AD9-6707BC83FEA7.jpeg
    101,9 KB · Görüntüleme: 62

Gözünüz aydın çok sevindim sırada cinsiyet heyecanımız olacak sanırım, Allah sağlıkla büyüdüklerini göstersin inşallah

Bu ilk sayfadaki tabloyu güncelleyebilsek keşke biz de takip ederiz diğer forumlarda baktım çok güzel onlarınki

Sabretmek ne zor ya . Haftaya cumaya kadar nasıl dayanıcam

Kızlar merhaba. Tüp bebek ile hamile kaldım şu an 5+1im. Bugün iş yerinde lavaboya gittiğimde peçeteye kırmızı kan geldi. Daha sonra gitgide kanamam arttı. Hemen progestan iğne vurdurup doktora gittim. Kese duruyor dedi ama çok korkuyorum böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Benim iki hamileliğimde de oldu bu sıkıntı. Dikkatli olmak lazım, stres yapmadan bol istirahat ile bişey olmaz Allahın izniyle

Merhaba, ben kasıklarımda sürekli bir doluluk ve baskı var gibi hissediyorum ve sürekli idrar ihtiyacı. Sizlerde de var mı böyle bir durum

Bende ilk gebeliğimde kanamalar yaşadım progestan kullanımı önemli bir de full yatış malesef en azından tehlikeli dönem geçene kadar

Benim iki hamileliğimde de oldu bu sıkıntı. Dikkatli olmak lazım, stres yapmadan bol istirahat ile bişey olmaz Allahın izniyle
Benim daha ilk hamileliğim tecrübesizim. Çok stresli bir gündü sanki sağlıksız diye böyle oldu sağlıksızsa da tutunamaz gibi geliyo

Merhaba, ben kasıklarımda sürekli bir doluluk ve baskı var gibi hissediyorum ve sürekli idrar ihtiyacı. Sizlerde de var mı böyle bir durum
Benim gecen hafta oluyodu(5. Haftada) bu hafta baski hissi cok yok sanirim. Surekli idrar ihtiyaci var ama tabi eskisine gore cok su iciyorum onun da etkisi olabilir. Kacinci haftadasiniz

Benim gecen hafta oluyodu(5. Haftada) bu hafta baski hissi cok yok sanirim. Surekli idrar ihtiyaci var ama tabi eskisine gore cok su iciyorum onun da etkisi olabilir. Kacinci haftadasiniz
Teşekkürler yanıtınız için ben 4hafta içindeyim henüz. Sürekli yatıyorum rahatsızlık veriyor hareketsizlik de galiba

Doluluk hep var bende..5+4 kaç gündür kasık ağrım yoktu..bu gün akşam başladı yine..ilk günler daha çok idrara çıkıyordum şimdi o kadarda sık diğil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…