2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Normal olun ya doktor yat demediyse tabii yurumek daha iyi, benim de o haftalarda vardi korkmayin bosa
Lekelenmelerim olduğu için yatmami söyledi önce keseyi sonra bebek kalp atışını duyana kadar böyle maalesef. Kolay bir hamilelik hayal ediyordum bu sefer ama bu da ilki gibi gececek sanırım. Sağlık olsun da hepimize

Korkma, ben de şu an tüp bebek ile hamileyim. 6+0ım. Transferin 8. günü kanamam başladı. Doktor coraspini bıraktırdı. Ekstra progestan kapsül verdi akşamları. 9. ve 10. günleri de devam etti sonra kesildi. Sonra 4+6 olduğum zaman tekrar kanama geldi. Hemen acile gittik kesemi ilk o zaman gördük ve kesemin yanında kesemden 2 kat büyük kanama alanı başlamıştı. Iğne vuruldum, doktor bu haftalarda gelen anne adayları çoğunlukla bu şikayetle geliyor ve çoğu doğuruyor. Endişelenme eğer sağlıklı ise zaten devamı gelir dedi. O gün pruloton depot kalçadan iğne vuruldum. Ekstra da progestan kapsülü sabahta kullanmaya başlattı tüp bebek doktorum. Kadın doğum doktoru ise eğer yol bulduysa ki kanamam olduğuna göre yol bulmuş bu kan akar bir kaç gün daha kanaman olur endişelenme dedi. O günden sonra 3 gün kanamam oldu. 5+2de tamamen boşaldı. Dün kontrole gittim ve kanama alanı gitmiş bebeğimizin kalp atışlarını duyduk geldik. Bu sürede sadece yattım, tuvalet harici kalkmadım. Eşim sağ olsun o bakıyor hala da. Yani endişelenme hep diyorum hayırlı ve sağlıklı ise nasip olsun. Benim 4. denemem. Zaten kolay yollardan kazanamadık bu yoldaki anne adaylari için zorlu süreç. Allah sağlıcakla ve hayırla kucağımıza almamızı nasip etsin. Endişelenme her şey Allah'tan. Allah'ın izniyle keseni de görmüşsün bir şey olmaz inşallah ferah tut içini.

Canım annelerim günaydın ben Editor e mesaj gönderemedi ama forumlara etiket yapıp yazdım henüz bir gelişme yok ama ben tüm formu okuyarak bir tablo yaptım yani tablomuz var ama başa ekleme yapamıyorum
Kazeni etiketle canım.Hallolue

Sizi haziran transfer olacak olanlar forumundan da tanıyorum içimi o kadar rahatlattınız ki çok teşekkür ederim. Benim de kanamam çok çok az bugün inşallah bir daha yaşamayız bu korkuyu sizin kanama alanını karından ultrasonla mı gördü? Bana bununla ilgili hiçbir şey söylemedi de

Evet, 4+6'da karından ultrasonla gördü doktor. Çok ağladım ama boşuna eziyet etmişim kendime. Bol bol dinlen ve bol bol su iç. Benim doktorum öyle demişti. Bu haftalarda normalmiş ve çoğu kişi yaşıyor forumlarda da bol bol gezdim gerçekten çok fazla yaşayan var ve sağlıkla doğuyorlar çok şükür. Inşallah biz de sağlıkla alırız kucağımıza.

Teşekkür ederim inşallah

Bende oglum var 2 yasında bu bebek dogunca inşallah 3 yaşında olacak o da

Çok heyecanlıyım ya şu kese kalp atışı filan aşamalar geçsin hemen birşeyler alacağım alışveriş için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…