- 13 Mayıs 2023
- 542
- 317
- 31
İmza dediğiniz nerde oluyor canımErken değil mi henüz ya . Seninki kaç haftalık tam olaral imzada yazmıyor bi de grubumuzun listeside yok göremedim belki yazmışsındır ams
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İmza dediğiniz nerde oluyor canımErken değil mi henüz ya . Seninki kaç haftalık tam olaral imzada yazmıyor bi de grubumuzun listeside yok göremedim belki yazmışsındır ams
Evet bende aynı problem var canım napcağımı bilmiyorumya bende sürekli özele mi gitsem diyorum ama hangi özele gidicem onu da bilmiyorum hepsinin ultrason cihazı iyi mi belli değil ki
Siz bugün gidecektiniz değil mi, inşallah güzel haberler bekliyoruz sizdenya bende sürekli özele mi gitsem diyorum ama hangi özele gidicem onu da bilmiyorum hepsinin ultrason cihazı iyi mi belli değil ki
Ay deme ya bu gün ilk defa öğlen mide bulantım var
Kızlar sizi önceki gruplardan hatırlıyorum görünce yazmak istedim çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıkla ilerlemesini göstersinBnım 11 yaşında evladım var
Prensesler gbı bı gebelik geçirmiştim
Ne bulantı, ne koku, ne kusma nede tiksinme, ne aşerme hiçbıseyım yoktu
İnşallah buda öyle olur
Amin canım tek duamız bu şimdiKızlar sizi önceki gruplardan hatırlıyorum görünce yazmak istedim çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıkla ilerlemesini göstersin
Saolasın cnm aminn senin nasıl gdiyor hamişlikKızlar sizi önceki gruplardan hatırlıyorum görünce yazmak istedim çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıkla ilerlemesini göstersin
Çok gecmis olsun canim bende 6+1 im dün bende de oldu gaz sancisi kendiliginden gecti bir sure sonra ama başta korkuttu birazKızlar dün gece lavobaya kalkınca çok sancım oldu. Sanırım gaz sancısıydı ne yatabildim ne oturabildim çok kötüydü. Bir saat sürdü sonra geçti. 6+1 'deyim. Bu hamileliğinde ya da daha önce böyle sancı yaşayan oldu mu? Böyle durumda ne yapmak iyi olur? Ben sadece geçmesini beklemekten başka bir şey yapamadım.
Ben Kocaeli’deyim. Medikal parka gittim kese için 5+1 im dememe rağmen görünmez demedi direkt karından baktı çok netti ben bile anladım göründüğü an ama beta da önemli mi acaba bilemedim, 6 binlerdeydi sanırım o gün.
Ben ilk boş bulduğum doktora gittim gibi bir şey oldu kese var mı merakımı yenmek için, devam edecek miyim daha düşünmedim. Funda Salihoğlu doktorun adı çok rahat ve neşeli bir doktor ama karşılaştırma için farklı bir doktor daha bulmam lazım benim de.Medical' de hangi hekime başvurdunuz, takip için hekim araştırıyorum ben de
bende sürekli afedersin büyük tuvalete çıkıyorumKızlar dün gece lavobaya kalkınca çok sancım oldu. Sanırım gaz sancısıydı ne yatabildim ne oturabildim çok kötüydü. Bir saat sürdü sonra geçti. 6+1 'deyim. Bu hamileliğinde ya da daha önce böyle sancı yaşayan oldu mu? Böyle durumda ne yapmak iyi olur? Ben sadece geçmesini beklemekten başka bir şey yap
Araştırıp ilk gittiğim hekimle devam edeyim diye düşünmüştüm ama şart değil tabi ki, siz iyi yapmışsınız.Ben ilk boş bulduğum doktora gittim gibi bir şey oldu kese var mı merakımı yenmek için, devam edecek miyim daha düşünmedim. Funda Salihoğlu doktorun adı çok rahat ve neşeli bir doktor ama karşılaştırma için farklı bir doktor daha bulmam lazım benim de.
Benim biraz riskli ilerliyor kızlar bebiş için hareket etmiyorum çok nerdeyse inşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızSaolasın cnm aminn senin nasıl gdiyor hamişlik
Önceki topiklerde birlikteydık
Ne kadar araştırsak da başkasının çok memnun kaldığından memnun olamayabiliyoruz. Çalıştığım yerde deneyimi olan çok kadın var ve birinin bayıldığından diğeri hiç hoşlanmıyor. Ben biraz pimpirikliyim benim araştırmama kalsaydı 8. Haftada ancak karar verirdim İlkle devam edicem diye şartlamayın kendinizi, deneyimlerimizi paylaşmayı ben de çok istiyorumAraştırıp ilk gittiğim hekimle devam edeyim diye düşünmüştüm ama şart değil tabi ki, siz iyi yapmışsınız.
Önümüzde uzun bir süreç ve karar vermemiz gereken bir sürü konu olacak.
Süreç içerisinde deneyimlerimizi paylaşmayı çok isterim :)
Ay demek ki normal teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsunn. Uzun sürünce bende korktuk ama bu da sürecin bir parçası demek kiÇok gecmis olsun canim bende 6+1 im dün bende de oldu gaz sancisi kendiliginden gecti bir sure sonra ama başta korkuttu biraz
Evet hepimizin beklentisi farklı oluyor, biraz araştırma biraz akışına bırakmayla tamamlarız inşallah :)Ne kadar araştırsak da başkasının çok memnun kaldığından memnun olamayabiliyoruz. Çalıştığım yerde deneyimi olan çok kadın var ve birinin bayıldığından diğeri hiç hoşlanmıyor. Ben biraz pimpirikliyim benim araştırmama kalsaydı 8. Haftada ancak karar verirdim İlkle devam edicem diye şartlamayın kendinizi, deneyimlerimizi paylaşmayı ben de çok istiyorum
Oyle demekki canim bende internetten baktim hani kirmizi renkli bir kanama ve dayanilmicak bi agri olmadikca korkmaniza gerek yok diyo herkes ayrica zaten bebek buyudugu icin rahim genisliyo ondan bile agri olacak malum sağlıkla gelsinlerde herseye dayanırız evelallahAy demek ki normal teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsunn. Uzun sürünce bende korktuk ama bu da sürecin bir parçası demek ki
Kesinlikle sağlıklı belirtiler olduğunu bildikten sonra hepsini çekeriz valla sağlıcakla gelsin tüm bebişlerOyle demekki canim bende internetten baktim hani kirmizi renkli bir kanama ve dayanilmicak bi agri olmadikca korkmaniza gerek yok diyo herkes ayrica zaten bebek buyudugu icin rahim genisliyo ondan bile agri olacak malum sağlıkla gelsinlerde herseye dayanırız evelallah
Benim de öyle Perşembe keseyi görene kadar yatacağım. Dünkü kan testim de çıkmış 1102Benim biraz riskli ilerliyor kızlar bebiş için hareket etmiyorum çok nerdeyse inşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız