2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Canım öncesinde vardı buyuk ihtimalle dıyor doktor, öyle ha deyınce olmaz dıyor ama sezeryan dan sonra pıhtı atmaması için varis çorabı goydırılöesı lazımmış benım doktorum hıç bişey demedi üstelik rahatsız oldugumu bılıyordu ılk oğlumunda doktoru dıye guvendım halbukı ameliyat öncesi grıp gıbıydım bılıyordu spinal artı normal anastezi verdi ama hastane kaynıyor bronşit zature dıye yatışı yapılan cok ınsan var
Canım varis mi vardi sende bende vajinal varis varda pıhtı için ne yapmak lazımmis

Kızlar affedersiniz ama ilişkiden sonra benden baya beyaz yapışkan bir akıntı geldi. Enfeksiyonun geçtiğine de eminim bayadır akıntım yoktu. Öyle ki ta eşimde vardı yani:KK43: o kadar dolu dolu geldi. Neden olur ki bu

Şu 3 ünü aylardır mecburen kullanıyorum. 1500 tutuyor sadece üçü. 😢😒Osteocare hariç bereketsiz hemen de bitiyor. Siz neler kullanıyorsunuz kızlar

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    113,3 KB · Görüntüleme: 45
Bunu da dün atacaktım midesi yananlar soruyordu, adı aklıma gelmedi.Ben uyuyana kadar etkisini gösteriyor. Normal rennieden farkı kalsiyum ve magnezyum içermesi. Bi de gaviskondan kat kat etkili

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    110,7 KB · Görüntüleme: 46
Az once baya karnım sertleşti belime karnıma şiddetli bir ağrı girdi ama şuan geçti bakalım bu gece bana nasıl geçicek 😟
Karın sertleşmesi olağan seyler artık. Ağrılar dayanılmaz olursa bi de düzenli olursa ara dr. u. Bebek küçük olmasa evde bekle sancını çek git derdim de.. saat tut bakalım cnm

Evet ilk gaz sancımızı yaşadık 😭 Allahımm o ağladı benim içim gitti Rabbim ağrısinı acisını bana versin 🤲🏼 gaz sancisi durumlarinda neler yapiyorsunuz kizlar baslayan var mi 🤔
Kuzum mutlaka her emzirme sonrası gaz masajı yapıyorum hafif dik pozisyonda emziriyorum emzirme sonrası mutlaka gaz çıkartıyorum ve yatağını ısıtıyorum yatırmadan önce

X