Kızlar kusura bakmayın yazamadım, bebek tamamen kanala inmiş. Bir kaç güne suyun gelir dedi doktorum, 38+1 bugün 3.200 ( tam kanalda kiloyu tam ölçemiyorum dedi) . Ntsde sancım çıktı. Bir kaç tahlil aldı, gebelik kolestazı için saat 22.00 de sonuçlar çıkacak ldh gibi birsey dedi dört tane isim söyledi . Kardiyoloji doktoru ile görüştük kesinlikle normal önermiyor 2,6 kalpte vsd var yeri itibari ile damara baskı yapabilir onu doğumda anlayacağız dedi, spinal ile sezeryan olacak. Doktorum seni pazartesi göreceğim tekrar dedi. Hafta içine sezeryan planlayacak, hergün bebeğin hareketlerini sayacaksın dedi. Sen tüm hazırlığını yap dedi. Benim istediğimi biliyor ben kendi gelmek istesin öyle sezeryan olsun istiyordum, mide kısmın tamamen boşalmış, bebek çok dayanmaz dedi. Yine bir vende kan akımı bozuk 1.02 idi 1.16 olmuş. Ama hafta içine dayanmaz bu bebek dedi. Karışık duygular içindeyim. Kardıyoloji muayenesi beni sarstı yeni kendime geldim. Ama içim rahat hersey güzel olacak hissediyorum ben. Kardiyoloji doktoru korkma kalpte delikler hızlı kapanır. Sadece bizim durumumuz odacığa yakın baskı yapabilir nefes sıkıntısı olabilir dedi. Ama bunlar hep olasılık doğum sonrası karar vereceğiz dedi. Anjiyo ile o delik yakılıyor dedi. Bunuda şükür canlarım, Allah dermansız dert vermesin her an Atlas oğlum benim sütlaç oğlum doğabilir
bize ne olur dua edin, şu kalp sorunu sadece takipte kalsın