37 haftalık olduk, bekliyorum korkuyla. Plesenta previa dan dolayı korkuyla bekliyorum sezeryanı, hiç hazır hissedemicem sanırımAyy dogurdun sandim malum cok kacirdim kimler dogurdu kimler duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
37 haftalık olduk, bekliyorum korkuyla. Plesenta previa dan dolayı korkuyla bekliyorum sezeryanı, hiç hazır hissedemicem sanırımAyy dogurdun sandim malum cok kacirdim kimler dogurdu kimler duruyor
Gaz masajı yapıyor musun? Kendi yapsa dahi demek ki hala karnında kalıyor gazı. Ben sürekli yapardım masaj ve etkisini görüyordum.Doğum yapan anneler sorum var cevaplarsanız
Bebeğim 21 günlük oldu bugün. köpük köpük kaka yapıyordu. Doktorda laktozu sindiremiyor o yüzden oluyor dedi relaktaz damla verdi. Bide sürekli uykusunda ağlıyor, emerken ağlıyor, bacaklarını hep karnına çekiyor gaz sancısı var. Askında gazını çıkarıyor alttan kendi ama neden hala sancısı var anlamıyorum. Öyle ıkınırken sancı çekerken gördükçe çok üzülüyorum. Sizler gaz sancısı için ne yaptınız. Bana metsil damla da verdi ama çok etkili olmadı.
Bide burnu hırıl hırıl. Aspire ediyorum otri bebeyle ama tamamen geçmiyor. Siz burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz
Annem geldi yanıma 2.ci hafta oldu doğurcam diye geldi .. Ramazan'a kalmasa anneme zor olur ya
İlk oğlumu 37de doğurmuştum bu da öyle olursa diye düşündüm ama 38e girdik gelen giden yokErken çağirmissin canım. 2 hafta önce geldiği için diyorum yani.
İkinci daha çabuk gelir genelde ama durasi var demek ki aranızda tek doğurmak istemeyen ben miyim acaba ya hahah kendimi kötü hissediyorum durabildigi kadar dursun istiyorum ben. Kilo falan alsın ne bileyimİlk oğlumu 37de doğurmuştum bu da öyle olursa diye düşündüm ama 38e girdik gelen giden yok
Aslında haklısın durması daha iyi ama sanki durdukça doğurmak daha zor olur diye korkuyorum ne bilim sezeryan olmak zorunda kalırım filan .. herşeyin hayırlısı tabiİkinci daha çabuk gelir genelde ama durasi var demek ki aranızda tek doğurmak istemeyen ben miyim acaba ya hahah kendimi kötü hissediyorum durabildigi kadar dursun istiyorum ben. Kilo falan alsın ne bileyim
Kız elbette yoruluyorum, yorulmaz olur muyum. Ben sadece düzenli bir yürüyüş yapmıyorum onu demek istedim, yoksa akşama kadar totom yer görmüyor bile. Bazen akşam bakıyorum, 5 dk bile uzanmamisim yani düşün tüm gün en fazla oturmusum koltuktaKuzum bence bebek büyüdükçe, yeri daraaldıkça ölçümler de yanlış çıkıyor
İkinci gebelik ister İstemez yoruluyorsundur sen farketmeden, 40 ları beklemez belki fıstık
Şu an kaç kilo ki ? En fazla bir iki haftaya gelir zaten. Maksimum sınırda kilo alsa 500 gram alır aşağı yukarı. Korkma yani çok büyümez şu saatten sonra hayırlısı elbette canım.Aslında haklısın durması daha iyi ama sanki durdukça doğurmak daha zor olur diye korkuyorum ne bilim sezeryan olmak zorunda kalırım filan .. herşeyin hayırlısı tabi
İnşallah öyle olur . Yani ortada bir sorun da yok aslında ama içimde bir yerlerde hep sıkıntı varKızlar belli bir süre sonra yine eskisi gni oluyorum eşinle birbirinizi çok sevdikten sonra düzeliyor cnm bu buhranli zamn gececk evet çok zor ama ilk kızımda bende dibine kadar yaşamstm ama 2.de daha rahatım şükür
O nasıl olcak yani bir problem de yok ama mesela ben kızımı emzirirken onun o an telefonla uğraşması bile canımı sıkıyoAldırmaz davran herşey normale döner. Çevremde öyle gördüm.
Geçecek merak etme. İlk zamanlar hormonlar aşırı farklı salgilaniyor, ben de her şeye ağlıyor ve herkese kızıyordum ama zamanla her şey rutine bindiğinde eski hayatına geri dönüyorsun. Sabret, geçecekİnşallah öyle olur . Yani ortada bir sorun da yok aslında ama içimde bir yerlerde hep sıkıntı var
O nasıl olcak yani bir problem de yok ama mesela ben kızımı emzirirken onun o an telefonla uğraşması bile canımı sıkıyo
Şu geçecek sözü nasıl iyi geliyorGeçecek merak etme. İlk zamanlar hormonlar aşırı farklı salgilaniyor, ben de her şeye ağlıyor ve herkese kızıyordum ama zamanla her şey rutine bindiğinde eski hayatına geri dönüyorsun. Sabret, geçecek
Kız geçmese ikinci üçüncü falan filan yapılır mı? Elbet geçiyor. Ben çok üzülüyordum eski hayatıma geri donemeyecegim diye. Elbette hayatımızda artık bir bebek olduğu için değişiyoruz, dönüşüyoruz ama asla şu anki halin gibi kalmayacaksin canım Eşinle de düzelecek. Biz çok kavga ederdik ilk zamanlarŞu geçecek sözü nasıl iyi geliyor
Canım Allahın izniyle hic birsey olmayacak plasenta hic yer degistirmedi mi daha37 haftalık olduk, bekliyorum korkuyla. Plesenta previa dan dolayı korkuyla bekliyorum sezeryanı, hiç hazır hissedemicem sanırım
Of sorma . Diyorum ya telefonu eline alması yetiyor yani çıldırmam için. Ben tuvalete girmeye vakit bulamıyorken onun rahatlığı sinirimi bozuyo.Kız geçmese ikinci üçüncü falan filan yapılır mı? Elbet geçiyor. Ben çok üzülüyordum eski hayatıma geri donemeyecegim diye. Elbette hayatımızda artık bir bebek olduğu için değişiyoruz, dönüşüyoruz ama asla şu anki halin gibi kalmayacaksin canım Eşinle de düzelecek. Biz çok kavga ederdik ilk zamanlar
Geçen hafta 2900 demişti doktor haftaya Pazartesi kontrol var . Doğurmazsan gel demiştiŞu an kaç kilo ki ? En fazla bir iki haftaya gelir zaten. Maksimum sınırda kilo alsa 500 gram alır aşağı yukarı. Korkma yani çok büyümez şu saatten sonra hayırlısı elbette canım.
Benim eşimde çok uykusuzum dedi aksm yattı 2 saat uyudu bende birsy demedim sabah işe gdeck gece kalkacak benle diye sonra aksm uyandı diyorum hadi uykunu aldn gece için dedim diyorki ben gece kalkıp ne yapacgm sabah işe gdecgm dedi sastm kaldım ozmn ben yatıp uyuyup uykumu alsydm dedim yaniOf sorma . Diyorum ya telefonu eline alması yetiyor yani çıldırmam için. Ben tuvalete girmeye vakit bulamıyorken onun rahatlığı sinirimi bozuyo.
Kuzum alerji olabilir süt ve süt ürünleri tüketmeyi bırak bakalım devam ediyor mu eğer şuan dikkat etmezsen ilerliyor köpük kaka içinde kılcal damar gibi kan olmaya başlıyorDoğum yapan anneler sorum var cevaplarsanız
Bebeğim 21 günlük oldu bugün. köpük köpük kaka yapıyordu. Doktorda laktozu sindiremiyor o yüzden oluyor dedi relaktaz damla verdi. Bide sürekli uykusunda ağlıyor, emerken ağlıyor, bacaklarını hep karnına çekiyor gaz sancısı var. Askında gazını çıkarıyor alttan kendi ama neden hala sancısı var anlamıyorum. Öyle ıkınırken sancı çekerken gördükçe çok üzülüyorum. Sizler gaz sancısı için ne yaptınız. Bana metsil damla da verdi ama çok etkili olmadı.
Bide burnu hırıl hırıl. Aspire ediyorum otri bebeyle ama tamamen geçmiyor. Siz burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz