Kuzum, karaciğer enzimleri ile alakalı sanırım. Bugün dört ayrı değere baktıracaktı, sonuçlar daha çıkmamış. Sabaha çıkar dedi.Şu hareket sayma durumu kordon dolanması durumuna karşı mı canım ya da su bitmesi durumu için mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum, karaciğer enzimleri ile alakalı sanırım. Bugün dört ayrı değere baktıracaktı, sonuçlar daha çıkmamış. Sabaha çıkar dedi.Şu hareket sayma durumu kordon dolanması durumuna karşı mı canım ya da su bitmesi durumu için mi
Amin canım inancım tam, asla modumu düşürmüyorum. Bu günlere geldim ya şükürSağlıkla zamanında gelsin Atlas. İyi olacak herşey canım
Azdı 2 fındık tanesi kadar en fazla diye hatırlıyorum. Rica ederim. Önlenir hiç olmazsa için rahat ederLekelenmen az mıktardamıydı ayy dediğini yapıcam teşekkür ediyorum
Tesekkur ederim canim Allah razi olsun Aynilarini yaptik valla kuzum 7den beri en son kovaya ilik su yaptik ona soktuk belden asagisini sonra yagla masaj yaptim iyi geldi heralde uyuyo simdi gece tekrarlamaz insalaahSevm57 işine yarar belki canım
canım bence cihazla alakalı bazen böyle yapabiliyor o yüzden çok takılma, hem kilosuda gayet iyi maşaAllah sağlıkla alırsın kucağına umarım
Bol bol kırmızı et yumurta muz ceviz badem ye. Bizimde gelişimimiz gerideydi bunları yiyerek düzeldik şükürKızlar merhaba 34+4 de kontrole gittim bebeğimin kilosu 2280 çıktı ve doktorum 1 hafta geriden geliyor bebeğin dedi tabi korkulcak birşey yok olabilir falan demişti. Yarın tekrar kontrolüm var 36+0 oluyor yarın. İnsan yinede evham yapıyor böyle bişey yaşayıp sonradan kilo alan yada haftası düzelen varmı önerileriniz neler yardımcı olursanız çok sevınırım
1. Kural Eşin ilgi istiyorsa görmezden gelme (yatagını ayırma, çok yalnız bırakma)
2. Kural ilgi isteyen sensen bunu ona anlat. Duygusal destege ihtiyacın oldugunu, lohusalıgın çok ağır duygulara sebep oldugunu, geçici olduğunu, bu süre zarfını kolay atlatabilmek için sana ne yaparsan yap sabretmesi gerektiğini, aslında kızsan bile gercek hislerinin böyle olmadığını anlatabilirsin.
3. İşten çok yorgun geliyorsa bebeğinle ilgili kolay ve daha az yorucu işleri ona verebilirsin. Gaz çıkarıp uyutmak gibi. Başta bebekle ilgili tüm her şeyi sen yapıp sonrasında bi altını değiştir, sen uyutuver vs desen de anlamı olmaz. Ben anlamam der çıkar, ya da bebek babaya alışmadıgı için hep seni ister nefes bile aldırmaz. (Şu an herseyi tek yapabilirsin ancak bi markete bile gitsen bebek krize girebilir ilerde) Bu dediklerim tamamen kişiden kişiye değişen ancak başına geldi mi de yıpratan şeyler.. her insan bir değildir eşinin huyuna göre davranırsın. Ama bebeğinle aşk yasayıp kocanı dışlama benden tavsiye, kıskanırlar
oho benim kv neler diyor erkek istedklerinden o bebeğin erkek olduğunu ima etmek için bi güzelleştin falan diyor bende diyorum güzellğimi almıyor demek ki kendi güzelliği yetiyor aşkımaSana özelden foto atayım mı, kiminki sivri anlayalım ay me bilim k.v de dedi erkek gibi diye en son. kafam karıstı isim me düşünüyorsunuz? Bi de burda herkes bi tablodan bahsediyor ben nerden görcem onu çok geri kalmısım
Ay benim de 10bucukta çıkınca beni etiketle haber ver mutlaka merak ederimAaa evet benim de yarın senin bugün diye aklımda kalmış yarın saat 9da benim çok heyecanlıyım yine ve senin için de heyecanlıyım bakalım ne duyacağız
Geçen hafta perşembe 3.400-3500 arası dedi kafa baya indiği için tam net ölçüm yapamadıEvet sen artık dogurabilirsin sanırım kilosu kaçtı şu anda?
Canım dün ünlü bir doktorun instasinda geziyordum, 2 kordon dolanmış bir normal doğum paylaşmış. Hatta atayım sana çok güzel açıklamış Furkan Kayabaşoğlu (@furkankayabasoglu) • Instagram photos and videos baştan 5. Gonderisine bir bak
Benımde en fazla o kadar yarın kontrolüm var şuan bir sorun yok gibi yarın mutlaka belirticemAzdı 2 fındık tanesi kadar en fazla diye hatırlıyorum. Rica ederim. Önlenir hiç olmazsa için rahat eder
Kesinlikle öyle etrafındakilerinde çok anlayışlı olmaları lazm en başta ama nerdeeNerdeeeee…. Yeni doğum yapanlara psikolojik destek verilmeli bak çok ciddiym. Hem deforme olmuş vücuduma alışmaya çalışıyorum, hem yeni düzenime.. her şey zor
Aslımda kız istiyorlar bir oğlum var. Tekrar oğlan olcak diye içten içe korkuyor bence o da iyi cevap vermişsin hahaoho benim kv neler diyor erkek istedklerinden o bebeğin erkek olduğunu ima etmek için bi güzelleştin falan diyor bende diyorum güzellğimi almıyor demek ki kendi güzelliği yetiyor aşkıma
Sancın yoksa sıkıntı yoktur inşallah gecen de güzel geçerBenımde en fazla o kadar yarın kontrolüm var şuan bir sorun yok gibi yarın mutlaka belirticem
O da seninle öğrenecek her şeyi. Hem bebekle bağ kurmuş olacak. Yoksa empati yapamaz sana. Her şeyi ben yaparım diye düşünme. Kendi iyiliğin için sağlıgın içinYaa yapabileceği şeyleri yaptırmaya çalışıyorum ama Şuan zaten malum bebek hem memede .. ee onu da eşim yapamayacağına göre kızım bana bağımlı gibi oluyor . O gazını çıkarıyor bi tek. Altını falan alamıyor daha . Göbeğimiz yeni düştü zaten. Ben bile zor alıyordum
Cümlemizden amin canım. Çok iyi yapmışsınız. Güzelce uyusun yavrucugun sıcak tut daha yagları yok annesiTesekkur ederim canim Allah razi olsun Aynilarini yaptik valla kuzum 7den beri en son kovaya ilik su yaptik ona soktuk belden asagisini sonra yagla masaj yaptim iyi geldi heralde uyuyo simdi gece tekrarlamaz insalaah
Sizin bebek doğdu mu acabaSancın yoksa sıkıntı yoktur inşallah gecen de güzel geçer
Göğsüne elleme sancıyı tetiklermiş. Doktorum bana öyle dedi süt geldiğinde.Kızlar ağdamı yaptım, çantamdaki eksklerimi de tamamladım geriye sadece Ayzamın gelmesi kaldı eşime diyorum ki bugün doğuma gdersem harika olur wlxlsşwldlcl ama daha 36yız...2 hafta daha dursun. Bu arada göğsümü sıkınca benm ciddi ciddi sütüm geliyor...sıkmamaya çalışıyorum ama merakıma da yenik düşüyorum
Yok daha şükür. 36+4ümSizin bebek doğdu mu acaba