• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    285
Okuma en güzeli ben çok fazla okudum stresten başka bir şey diğil keşki okumasaydım diyorum benimde doktorum zararlı dedi..bende zor bekliyorum doktorum izinli ondan benim gitmeyime çok var
Offf kuzum ya 😔😔 böyle nasıl geçecek bu hamilelik yani vallahi sinir stres oluyorum. Hiç kolay geçmiyor yani. Konuşuyorum bebekle sen üzülme annecim annen üzülmüyor diye 😔

Ben en son 9 da gittim 11 de gel dedi, ultrasonun da herhangi bir zarari yok sadece ses dalgasi dedi doktor
Bir de ben şimdiye kadar 5 kez falan girdim. Ama hep doktor çağırdı başta boş sanıldığı için haftaya gel haftaya gel diye. Dün bu doktor diyor ki ben akrabalarıma toplam 5 kez yaptım ultrason. Yurt dışında bile böyle

• Beğen
Reactions: The
Offf kuzum ya 😔😔 böyle nasıl geçecek bu hamilelik yani vallahi sinir stres oluyorum. Hiç kolay geçmiyor yani. Konuşuyorum bebekle sen üzülme annecim annen üzülmüyor diye 😔
Sen birde beni görsen zaten hep uzanıklıyım Allah'tan pazar kardeşim ailesiyle geliyor 3 senedi görmüyorum o zamana kadar diyorum kafam karışır.Yoksa var ya bir tek aklımda çocuk nasıl diye acaba büyüdümü kalbi vuruyomu

Bir de ben şimdiye kadar 5 kez falan girdim. Ama hep doktor çağırdı başta boş sanıldığı için haftaya gel haftaya gel diye. Dün bu doktor diyor ki ben akrabalarıma toplam 5 kez yaptım ultrason. Yurt dışında bile böyle
Bence bosa kendinizi strese sokmayin googleda bile ses dalgasi bebege hicbir zarari yok diyo muhtemelen merakli oldugumuz ve surekli gormek istedigimiz icin doktor bunu diyo, ayrica riskli gebelikte daha cok kez ultrason yapiliyo bebege zarari olsa o da yapilmazdi🫠🫠

Merhaba arkadaşlar iyi geceler şuan 7+3 deyim çok şiddetli bulantı ve kusma yaşıyorum doktorum prilam verdi fakat bende etki etmedi aranızda benim gibi olup kusma problemine çözüm bulabilen var mı acaba? Varsa lütfen yazın 🥺

Kızlar benim doktorum sık ultrason zararlı diye tembihledi. Çokça. Eşim de panik oldu. Dedi ki down sendromu, hiperaktivite vs hastalık yapabilir. Ama şimdi şubat grubunda okudum 9.haftada bebeğin kalbi durmuş 😔😔 ben 11-12ye kadar gitmim diyordum ama panik oldum 😔😔 nolcak böyle?
Cnm sen 2 günde 1de gitsen doktora onun kalbi duracagı varsa, duruyor
Bunu engelleyemeyiz maalesef
Dua, etmkten başka çaremiz yok

Rabbi hebli mines salihin 🙏

Sen birde beni görsen zaten hep uzanıklıyım Allah'tan pazar kardeşim ailesiyle geliyor 3 senedi görmüyorum o zamana kadar diyorum kafam karışır.Yoksa var ya bir tek aklımda çocuk nasıl diye acaba büyüdümü kalbi vuruyomu
Ben de böyleyim kuzum 😔

Bence bosa kendinizi strese sokmayin googleda bile ses dalgasi bebege hicbir zarari yok diyo muhtemelen merakli oldugumuz ve surekli gormek istedigimiz icin doktor bunu diyo, ayrica riskli gebelikte daha cok kez ultrason yapiliyo bebege zarari olsa o da yapilmazdi🫠🫠
Beni zaten başta onlar sürekli çağırdı. Bu doktor değildi ama diğerleri çağırdı haftaya gel haftaya gel diye

Cnm sen 2 günde 1de gitsen doktora onun kalbi duracagı varsa, duruyor
Bunu engelleyemeyiz maalesef
Dua, etmkten başka çaremiz yok

Rabbi hebli mines salihin 🙏
Haklısın kuzum haklısın da işte elimden birşey gelmiyor endişem çok 😔😔
Bu duayı çok okudum, çok okurum 🙏

Beni zaten başta onlar sürekli çağırdı. Bu doktor değildi ama diğerleri çağırdı haftaya gel haftaya gel diye
Canım ben riski gebelik diye 5. Haftadan iyibaren her haftada bir kez gidiyorum kanama olduğu zamanlar 2 gün arayla bile gittiğim oldu 3 hafta da bir çok kez vajinal ultrasona girdim herhangi bir sorun olduğunu sanmıyorum bu zamana kadar ki tüm gebeliklerimde sürekli riskli gebelik olduğu için ultrasona giriyordum 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar iyi geceler şuan 7+3 deyim çok şiddetli bulantı ve kusma yaşıyorum doktorum prilam verdi fakat bende etki etmedi aranızda benim gibi olup kusma problemine çözüm bulabilen var mı acaba? Varsa lütfen yazın 🥺
Canım doktoruna danışıp serum taktırabilirsin hem kustuğun için şovu kaybı oluşuyor su içmiyorsan sıvı takviyesi de almış olursun 🙏🏻

Canım ben riski gebelik diye 5. Haftadan iyibaren her haftada bir kez gidiyorum kanama olduğu zamanlar 2 gün arayla bile gittiğim oldu 3 hafta da bir çok kez vajinal ultrasona girdim herhangi bir sorun olduğunu sanmıyorum bu zamana kadar ki tüm gebeliklerimde sürekli riskli gebelik olduğu için ultrasona giriyordum 🙏🏻
Ben de her hafta girdim sayılır kuzum 🙈 inşallah bebişlerimiz iyidir 🙏 rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 😍❤️

Back