• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    285
Cnm bnde çok merak edıyorum
P. Tesi gdıcem doktora bak 2 hafta oldu

İnşallh kalbi atıyordur
Bnde tabıkı korkuyorum bılıyosun geçmişimi, ama tevekkül edip dua edicez

Buarada afedersin 2 aydır kabızdım
Dün gce acayip bi ishal oldum, gece uyumadım hiç

, kızlar kabız ishal atakları geciren varmı
Ben ibs (huzursuz bağırsak) hastsıyım
Mide bağırsak problemlerım, gaz problemım normalde zten var
Karnım davul gbi taş gbi bayağıdır
İnşallah iyidir kuzum 🙏 ben yaşamadım henüz böyle sorun kuzum

Merhaba arkadaşlar iyi geceler şuan 7+3 deyim çok şiddetli bulantı ve kusma yaşıyorum doktorum prilam verdi fakat bende etki etmedi aranızda benim gibi olup kusma problemine çözüm bulabilen var mı acaba? Varsa lütfen yazın 🥺
Merhaba bende prilam kullanıyorum birkaç gün iyi geldi sonrasında iyi gelmediğini düşünmüştüm çünkü tekrar tekrar kustum sürekli mide bulantıları.. suyun içine bir iki dilim limon atarak su içmeye başladım ve bana iyi geldi birkaç gündür iyiyim 10+5 im ama hamilelikte bunları yaşaman gerekiyorsa yaşıyorsun sabretmek gerekiyor sanırım haftalar geçtikte oda geçiyor :)

Kızlar benim doktorum sık ultrason zararlı diye tembihledi. Çokça. Eşim de panik oldu. Dedi ki down sendromu, hiperaktivite vs hastalık yapabilir. Ama şimdi şubat grubunda okudum 9.haftada bebeğin kalbi durmuş 😔😔 ben 11-12ye kadar gitmim diyordum ama panik oldum 😔😔 nolcak böyle?
Ben riskimden dolayı çok gitmek zorunda kaldım ve iki farklı doktora da kendi doktoruma da sordum ve bana kesinlikle zararı yok dediler. Ultrasonda uzun süre durmuyoruz sonuçta max 2 dk sürüyor. Bana en son karar verdiğim doktorum dedi ki renkli doppler bir tane daha söyledi onlar zararlı ama bu ultrasonlar zararlı değil emar bile yasak değil o yüzden hiiç endişelenme annesi dedi. Benim bir dolu bir boş gebelik kesem vardı ve sürekli kanama alanlarım vardı ve lekelenmelerim oluyordu o yüzden mecburdum gitmeye önlem amaçlı. İlk zamanlar çok takıyordum çok giriyorum diye ama son doktorum o kadar güzel rahatlattı ki hiç takmıyorum ki ben 1 haftada 3 kez ultrasona girdiğim bile oldu şöyle bir düşündüğümde gerçekten her muayenem o kadar kısa sürüyordu ki etkileneceğini düşünmüyorum ve çağırmak da istemiyorum sen de hiç düşünme bunları

Ben riskimden dolayı çok gitmek zorunda kaldım ve iki farklı doktora da kendi doktoruma da sordum ve bana kesinlikle zararı yok dediler. Ultrasonda uzun süre durmuyoruz sonuçta max 2 dk sürüyor. Bana en son karar verdiğim doktorum dedi ki renkli doppler bir tane daha söyledi onlar zararlı ama bu ultrasonlar zararlı değil emar bile yasak değil o yüzden hiiç endişelenme annesi dedi. Benim bir dolu bir boş gebelik kesem vardı ve sürekli kanama alanlarım vardı ve lekelenmelerim oluyordu o yüzden mecburdum gitmeye önlem amaçlı. İlk zamanlar çok takıyordum çok giriyorum diye ama son doktorum o kadar güzel rahatlattı ki hiç takmıyorum ki ben 1 haftada 3 kez ultrasona girdiğim bile oldu şöyle bir düşündüğümde gerçekten her muayenem o kadar kısa sürüyordu ki etkileneceğini düşünmüyorum ve çağırmak da istemiyorum sen de hiç düşünme bunları
Ayyy sağol kuzum şuan daha da rahatladım gerçekten 😍❤️

Cnm bnde çok merak edıyorum
P. Tesi gdıcem doktora bak 2 hafta oldu

İnşallh kalbi atıyordur
Bnde tabıkı korkuyorum bılıyosun geçmişimi, ama tevekkül edip dua edicez

Buarada afedersin 2 aydır kabızdım
Dün gce acayip bi ishal oldum, gece uyumadım hiç

, kızlar kabız ishal atakları geciren varmı
Ben ibs (huzursuz bağırsak) hastsıyım
Mide bağırsak problemlerım, gaz problemım normalde zten var
Karnım davul gbi taş gbi bayağıdır
Ben de sürekli kabızlık yaşıyorum 2 kere de çok şiddetli gaz sıkışması yaşadım. Kabızlık için bana doktorum duphalac verdi sürekli kullanmıyorum ama 4 günü geçtiğinde onu alıyorum o şekilde rahatlıyorum. Gaz sıkışması için de minik minik yürümeye çalıştım ikisi de gece olmuştu baya ağrı geçirmiştim ama bir şekilde geçti şükür. Ishal olmadım hiç hep kabızlıkla uğraşıyorum

Canım benim mide sorunu olarak sadece reflüm var ama bende kullandığım ilaçlardan dolayı çok fazla kabızım ama asla ıkınmıyorum bir de tüp bebek gebeliği olduğu için doktorum aşka ıkınma dedi kabullen duphalac içiyorum çok zorladığında çünkü gaz şişip dediğin gibi karnım taş gibi oluyor o da rahmime baskı yağıp sancıya neden oldu mesela bu gece bu sancıyla bir anda uyandım canım çok acıdı magnezyuma başladım o da ishal yapabilirmiş kabızdım ishale döndü hep bi döngü içindeyim biraz büyüse de haftamız biraz rahatlarız belki
Evt bnde asla ıkınmıyorum 😔

Kızlaaaar ben bugün 9 + 2 oldum. Lekelenmem var demiştim, çok şükür lekelenme bitti bütün ilaçları bıraktım. Ama bu seferde bulantıların falan bitti. Neredeyse hiç belirtim yok. En son 12 Ağustos’ta gitmiştim her şey yolundaydı. Ama yine de her ne kadar yapmamaya çalışsam da evham yapıyorum . Bulantısı falan olmayan, biten var mı,???

Merhaba bende prilam kullanıyorum birkaç gün iyi geldi sonrasında iyi gelmediğini düşünmüştüm çünkü tekrar tekrar kustum sürekli mide bulantıları.. suyun içine bir iki dilim limon atarak su içmeye başladım ve bana iyi geldi birkaç gündür iyiyim 10+5 im ama hamilelikte bunları yaşaman gerekiyorsa yaşıyorsun sabretmek gerekiyor sanırım haftalar geçtikte oda geçiyor :)
Ya banada aynen öyle oldu önce iyi geldi gibi son bütün etkisi geçti sanki kaçıncı haftanızda başladı şiddetli bulantılarınız peki?

Kızlaaaar ben bugün 9 + 2 oldum. Lekelenmem var demiştim, çok şükür lekelenme bitti bütün ilaçları bıraktım. Ama bu seferde bulantıların falan bitti. Neredeyse hiç belirtim yok. En son 12 Ağustos’ta gitmiştim her şey yolundaydı. Ama yine de her ne kadar yapmamaya çalışsam da evham yapıyorum . Bulantısı falan olmayan, biten var mı,???
Kuzum benim ki tam bulantı sayılmaz ama herşey kokuyor. Yemek yerken birden kötü oluyorum yiyemiyorum. Ama onun haricinde kusma vs hiç olmadı ben de

Kuzum benim ki tam bulantı sayılmaz ama herşey kokuyor. Yemek yerken birden kötü oluyorum yiyemiyorum. Ama onun haricinde kusma vs hiç olmadı ben de
Bende de kusma hiç olmadı. Sadece aç kalırsam eğer ya da sabah geç kahvaltı yaparsam bulantı başlıyordu ama 1-2 gündür yok o bulantı da. Bakalım salı günü kontrolüm var

Kızlar tecrübeli annelerim benim ilk hamileliğim. Pek bilgi sahibi değilim. Hiçbir bebek ürünüm de yok. Kafamda kasım indirimleri var açıkçası. O indirimleri değerlendiririm Allah izin verirse 🙏 lakin nasıl bir sırayla neler alacağım hiçbir fikrim yok benim. Acaba bunu da tartışıp ilk sayfaya kaydetme şansımız var mı?

Kızlar tecrübeli annelerim benim ilk hamileliğim. Pek bilgi sahibi değilim. Hiçbir bebek ürünüm de yok. Kafamda kasım indirimleri var açıkçası. O indirimleri değerlendiririm Allah izin verirse 🙏 lakin nasıl bir sırayla neler alacağım hiçbir fikrim yok benim. Acaba bunu da tartışıp ilk sayfaya kaydetme şansımız var mı?
Biz ilk başta ekim ortası ya da sonu gibi odasını kurmayı düşünüyoruz malum yılbaşından sonra her şey ikiye üçe dörde beşe katlanıyor 🙈 senin dediğin gibi kasım indiriminde de zıbın emzik biberon ateş ölçer tırnak seti tulum vs vs alırız 🙈

Biz ilk başta ekim ortası ya da sonu gibi odasını kurmayı düşünüyoruz malum yılbaşından sonra her şey ikiye üçe dörde beşe katlanıyor 🙈 senin dediğin gibi kasım indiriminde de zıbın emzik biberon ateş ölçer tırnak seti tulum vs vs alırız 🙈
Ben doğu görevindeyim o yüzden çok oda kurma niyetim yok açıkçası. Dönünce inşallah düzenimize geçince odası olur diyorum 😍 zaten yanımda yatırmayı planlıyorum 🤭 ama mesela bezleri falan indirimden almak istiyorum hep. Ama nasıl kaç numaradan kaç tane almalı bebek arabası oto koltuğu ne olmalı bunlar hakkında hiç bilgi sahibi değilim

Back