• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    285
Bir de ben şimdiye kadar 5 kez falan girdim. Ama hep doktor çağırdı başta boş sanıldığı için haftaya gel haftaya gel diye. Dün bu doktor diyor ki ben akrabalarıma toplam 5 kez yaptım ultrason. Yurt dışında bile böyle
Evet çünkü gerçekten böyle, ben doktorunuza çok hak verdim. Gönlünüzü rahatlatır mi bilmiyorum ama kalbi duran bebeğe zaten hiçbir şey yapamazsiniz. Ve vücut bunu her türlü belli eder yani.

Rabbim yaşatmasın inşallah
Cnm bnde çok merak edıyorum
P. Tesi gdıcem doktora bak 2 hafta oldu

İnşallh kalbi atıyordur
Bnde tabıkı korkuyorum bılıyosun geçmişimi, ama tevekkül edip dua edicez

Buarada afedersin 2 aydır kabızdım
Dün gce acayip bi ishal oldum, gece uyumadım hiç

, kızlar kabız ishal atakları geciren varmı
Ben ibs (huzursuz bağırsak) hastsıyım
Mide bağırsak problemlerım, gaz problemım normalde zten var
Karnım davul gbi taş gbi bayağıdır

Cnm bnde çok merak edıyorum
P. Tesi gdıcem doktora bak 2 hafta oldu

İnşallh kalbi atıyordur
Bnde tabıkı korkuyorum bılıyosun geçmişimi, ama tevekkül edip dua edicez

Buarada afedersin 2 aydır kabızdım
Dün gce acayip bi ishal oldum, gece uyumadım hiç

, kızlar kabız ishal atakları geciren varmı
Ben ibs (huzursuz bağırsak) hastsıyım
Mide bağırsak problemlerım, gaz problemım normalde zten var
Karnım davul gbi taş gbi bayağıdır
Canım benim mide sorunu olarak sadece reflüm var ama bende kullandığım ilaçlardan dolayı çok fazla kabızım ama asla ıkınmıyorum bir de tüp bebek gebeliği olduğu için doktorum aşka ıkınma dedi kabullen duphalac içiyorum çok zorladığında çünkü gaz şişip dediğin gibi karnım taş gibi oluyor o da rahmime baskı yağıp sancıya neden oldu mesela bu gece bu sancıyla bir anda uyandım canım çok acıdı magnezyuma başladım o da ishal yapabilirmiş kabızdım ishale döndü hep bi döngü içindeyim biraz büyüse de haftamız biraz rahatlarız belki

Canım olumsuzları okumamakta çalış çok etkilenirsin strese gerek yok herkes aynı değil sonuç olarak 🙏🏻
İşte baştan okudum şimdi diyorum Allah nasip ederse kalan 7 ayımıda stres içinde olucam erken doğum yapanlar çokmuş..doğuma kadar hep böyle olucak keşki okumasaydım diyorum haberim bile olmazdı

İşte baştan okudum şimdi diyorum Allah nasip ederse kalan 7 ayımıda stres içinde olucam erken doğum yapanlar çokmuş..doğuma kadar hep böyle olucak keşki okumasaydım diyorum haberim bile olmazdı
Maalesef bazen gerçekten hiçbir şey bilmemek en iyisi hemen etkileniyoruz maalesef hassas dönemlerdeyiz Allah içimize ferahlık versin 💐

Maalesef bazen gerçekten hiçbir şey bilmemek en iyisi hemen etkileniyoruz maalesef hassas dönemlerdeyiz Allah içimize ferahlık versin 💐
Keşki bilmeseydim hep diyorum bundan önce diyordum 16 haftadan sonra rahatlıcam şimdi yorumları görünce diyorum ancak cocuğumu kucağıma alırsam rahatlıcam.Amin canım Amin🙌🏻🌷

Back