2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Sen hemşiresin zaten kuzum. İyi bilirsin 😍
Yok estağfirullah ben kovid aşısını bile yapmadım🤭o zaman her kes dedi yalnış yapıyorsun her şey olub bitince doktorlar dedi yapılan aşılar iyi diğilmiş ben bunu ama çoktan duymuştum sonradan dediler iyiki yapmadın zaten yapanlar benden çok hastalandılar malesef

Yok estağfirullah ben kovid aşısını bile yapmadım🤭o zaman her kes dedi yalnış yapıyorsun her şey olub bitince doktorlar dedi yapılan aşılar iyi diğilmiş ben bunu ama çoktan duymuştum sonradan dediler iyiki yapmadın zaten yapanlar benden çok hastalandılar malesef
Ben oldum aşı ama çok ağır da geçirdim valla 😂😂 bünyem çok dayanıklı bir bünye değil benim

Çok geçmiş olsun, dikkat edin ateşinizi kontrol edin devamlı hamileliğiniz bilinerek verildiyse ilacın zararı yoktur bence ama tabii siz bilirsiniz. Boğaz enfeksiyonu ateş yapıyor bazen inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz🙏🏻
Teşekkür ederim 🥰 sesim düzeldi ama öksürük devam ediyor. İlacı kadın doğumcum verdi.

Gelişmiş pek çok ülkede bizim gibi sürekli ultrason muayenesi olmuyor zaten. Sürekli ultrasona girmek gerçekten pek de sağlıklı bir şey değil. Hollanda'da yaşayan arkadaşım doğum boyunca birkaç defa ultrasona girdiğinden bahsetmişti
Ben de öyle düşünüyorum evet görmek mutlu ediyor ama bebeği düşünmek lazım ☺️

• Beğen
Reactions: The
Kızlar benim birkaç testten sonuç geldi. Doktorum çocukluk aşılarımın tutmadığını ve kızamıkçık hastalığına karşı bağışıklığım olmadığını söyledi. Okul çağı çocuklardan ve özellikle mülteci çocuklardan uzak durmamı söyledi. Okul çağı çocuk kaş yaş grubu oluyor?

Kızlar benim birkaç testten sonuç geldi. Doktorum çocukluk aşılarımın tutmadığını ve kızamıkçık hastalığına karşı bağışıklığım olmadığını söyledi. Okul çağı çocuklardan ve özellikle mülteci çocuklardan uzak durmamı söyledi. Okul çağı çocuk kaş yaş grubu oluyor?
5 yaş sonrasına dikkat etmek lazım o zaman.Geçmiş olsun canım.Baya bi dikkat etmeye çalış 🙏🏼

Kreşe giden kişiler ve sonrası özellikle anaokul ve ilkokul çocuklarından uzak dur öyleyse. Ben sınıf öğretmeniyim çocuklardan bulaşıcı hastalık kapıp 2-3 hafta gelmeyen çok oluyordu su çiçeği kabakulak kızamıkçık gibi ama bazı velilerim anaokulunda geçirdik biz de diyordu o yüzden sen kreş ve sonrası tüm okullulardan da ailelerinden de uzak dur hatta öğretmenlerden de

Kızlar Ankara özellikle Çankaya’da uygun fiyatlı güler yüzlü işini güzel yapan bir kadın doğum doktoru tavsiye edebilecek var mı? Çalışıyorum mümkün olduğunca özel bi hastane veya klinik düşünüyorum. Ben tüp bebek sürecimi Tolga Ecemiş hoca ile geçirdim şimdilik onla devam ediyorum gebelik takibine ama ücreti malesef çok yüksek bizi zorlamaya başlıyor malum çocuk için de alışverişe falan başlicaz şu an 2500 tl bizi zorluyor malesef :KK43:

Kızlar Ankara özellikle Çankaya’da uygun fiyatlı güler yüzlü işini güzel yapan bir kadın doğum doktoru tavsiye edebilecek var mı? Çalışıyorum mümkün olduğunca özel bi hastane veya klinik düşünüyorum. Ben tüp bebek sürecimi Tolga Ecemiş hoca ile geçirdim şimdilik onla devam ediyorum gebelik takibine ama ücreti malesef çok yüksek bizi zorlamaya başlıyor malum çocuk için de alışverişe falan başlicaz şu an 2500 tl bizi zorluyor malesef :KK43:
Ozelden yaziyorumm

Kızlar benim doktorum sık ultrason zararlı diye tembihledi. Çokça. Eşim de panik oldu. Dedi ki down sendromu, hiperaktivite vs hastalık yapabilir. Ama şimdi şubat grubunda okudum 9.haftada bebeğin kalbi durmuş 😔😔 ben 11-12ye kadar gitmim diyordum ama panik oldum 😔😔 nolcak böyle?

Kızlar benim doktorum sık ultrason zararlı diye tembihledi. Çokça. Eşim de panik oldu. Dedi ki down sendromu, hiperaktivite vs hastalık yapabilir. Ama şimdi şubat grubunda okudum 9.haftada bebeğin kalbi durmuş 😔😔 ben 11-12ye kadar gitmim diyordum ama panik oldum 😔😔 nolcak böyle?
Ben en son 9 da gittim 11 de gel dedi, ultrasonun da herhangi bir zarari yok sadece ses dalgasi dedi doktor

Okuma en güzeli ben çok fazla okudum stresten başka bir şey diğil keşki okumasaydım diyorum benimde doktorum zararlı dedi..bende zor bekliyorum doktorum izinli ondan benim gitmeyime çok var

X