Estağfirullah gayet açıklayıcı olmuş çok teşekkür ederim içim rahatladıBenim genel olarak hamileliğimin başından beri gün içinde gidip gelen kasık ağrılarım oluyordu zaten 8 haftalıkken olduğumda şiddetlenince doktor rahim bağların geriliyor ağrı çok normal demişti ama 10+1de çok şiddetli oldu ve aniden başladı onda çok korktum işte ama çok şükür bebek iyiydi sanırım büyüdükçe ağrı da mı çoğalıyor anlamadım neYouTube da bir doktor izledim o da ağrılar için hamilelerin %90ı bu ağrıları çeker rahim yumruk büyüklüğünde bir organ çocuk yukarı doğru büyüyormuş karın bağları da aşağı doğru geriliyormuş rahimden daha geç gerildiği için kasık ağrısı dediğimiz olay oluyormuş. Bir de bazılarında bel ağrısı oda oluyormuş o da normalmiş çünkü çatı dediğimiz kemikler bebeğin doğumu için hamileliğin başında ikiye ayrılmaya çalışıyormuş bu da bel ağrısı yapıyormuş ama hamileliğin ileri evresinde daha çok hissediliyormuş bu şekilde. Eğer ki kasık ağrısı sonrası kanama olursa o zaman acil durum demek. Bende bu da olmuştu ama bu boş ikinci kese gelişemediği için vücut onu atmaya çalışıyormuş ondan kaynaklıydı. Diğer bebeğim yine iyiydi. Ay çok uzun oldu kusura bakma
Canım prilam uyku yapan bir ilaç o yüzden doktorlar gece öneriyor, ilk 8 saat uyku yapıyormuş. Gece yatmadan 2 tane alabilirsin normali 2 tane zatenKızlar prilamı sabah 2 kullanan var mı? Ben eski doktoruma sordum sabah 2 gece kullan rahatlatır dedi. Gerçekten dün uzun yola çıkıcam diye sabah 2 içtim bütün gün çok rahattım (gece de 2 içiyorum) ama dün şuan ki doktorum sabah 1 öğleden sonra 1 alabilirsin dedi. Bu şekilde etki etmiyor bende sabah 1 tane içtim ama mide bulantım yine devam2. İ içmeden geçmiyosabahları iki tane içen arkadaşlar var mı
Dün sabah 2 tane içtim ben doktora gidicem ayakta durabileyim diye. Hiç uyku falan yapmadı dua ettim ilacı yapanlara ama bir tane hiç Bi işe yaramıyor ben sabahları fena oluyorumCanım prilam uyku yapan bir ilaç o yüzden doktorlar gece öneriyor, ilk 8 saat uyku yapıyormuş. Gece yatmadan 2 tane alabilirsin normali 2 tane zaten
Ben de suan bilkent sehir hastanesine gittim ama ozeldeki doktorlari arastirdim bu hafta bi sıkıntı yoksa karar vericem muhtemelen liv eMerhaba, çok teşekkürler, size deben bugün ilk kez gittim, Başkent Hastanesi Nihal hanıma, süreç nasıl olacak tam emin değilim, siz nereye ve hangi doktora gidiyorsunuz?
Ahh valla ben de aynı durumdayım prilam içmeye başladım hayat kalitem arttı resmenDün sabah 2 tane içtim ben doktora gidicem ayakta durabileyim diye. Hiç uyku falan yapmadı dua ettim ilacı yapanlara ama bir tane hiç Bi işe yaramıyor ben sabahları fena oluyorum
Evet liv de iyi diye biliyorum, ben ilk gebeligimde Başkent ten çok memnun kalmıştım ancak doktorum gitmiş oradaki ben de karar aşamasındayım, bakalım hepimiz için hayırlı bir süreç olur insaallahBen de suan bilkent sehir hastanesine gittim ama ozeldeki doktorlari arastirdim bu hafta bi sıkıntı yoksa karar vericem muhtemelen liv e
İnsallah devlette cok zor devam etmek surekli ayni doktor olmuyor vs, ozelde de cogu doktor ozel muayeneye gidip hastaneye ucret odeniyo ama oyle olunca da seneye marta hastane ucreti ucar gibiEvet liv de iyi diye biliyorum, ben ilk gebeligimde Başkent ten çok memnun kalmıştım ancak doktorum gitmiş oradaki ben de karar aşamasındayım, bakalım hepimiz için hayırlı bir süreç olur insaallah
Ne demek inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniEstağfirullah gayet açıklayıcı olmuş çok teşekkür ederim içim rahatladı
Ben gece 2 sabah aç karnına 2 içiyorum.İlk 10 gün feci uyku yaptı fakat sonradan alıştım sanırım.Şuan uyku şikayetim kalmadı.Ama prilam olmasaydı ne yapardım bilmiyorum.İlk gebeliğimde 8 ay lavaboda yatmıştım neredeyse.O zaman bu ilaç yoktu.Çok şükür sadece tatlı yediğimde birazcık midem bulanıyor ama hemen buz emiyorum anında geçiyor.Bence dr una danışıp sabah 2 akşam 2 yapabilirsin.Hiç eziyet çekmeye gerek yokKızlar prilamı sabah 2 kullanan var mı? Ben eski doktoruma sordum sabah 2 gece kullan rahatlatır dedi. Gerçekten dün uzun yola çıkıcam diye sabah 2 içtim bütün gün çok rahattım (gece de 2 içiyorum) ama dün şuan ki doktorum sabah 1 öğleden sonra 1 alabilirsin dedi. Bu şekilde etki etmiyor bende sabah 1 tane içtim ama mide bulantım yine devam2. İ içmeden geçmiyosabahları iki tane içen arkadaşlar var mı
Evet en küçük oğlum 36 aylık olacak 4gün sonraÇocuklarımız da yaşıt galiba, benim de kızım 33 aylık
Yaştan dolayı tedirginlik bende de var ama test işine girip kendimi germek istemiyorumDemek kızlar ben kendimi çözdüm benim bulantılarım genelde saat 5 den sonra başlıyor sabah hiç olmuyor sonrada yiyorum zar zor ama ağzımda hep bir farklı bir tad oluyor mesela uyumak istiyorum uyuyamıyorum bulantıdan gece yatarkende yanıma yeşil alma koyuyorum..korkuyorum dahada fazla artsın bulantılar.Birde bu yaşımdan dolayı hep tedirginim testler aklıma gelince deli oluyorum
Çok teşekkür ederim ya öle yapayım bendeBen gece 2 sabah aç karnına 2 içiyorum.İlk 10 gün feci uyku yaptı fakat sonradan alıştım sanırım.Şuan uyku şikayetim kalmadı.Ama prilam olmasaydı ne yapardım bilmiyorum.İlk gebeliğimde 8 ay lavaboda yatmıştım neredeyse.O zaman bu ilaç yoktu.Çok şükür sadece tatlı yediğimde birazcık midem bulanıyor ama hemen buz emiyorum anında geçiyor.Bence dr una danışıp sabah 2 akşam 2 yapabilirsin.Hiç eziyet çekmeye gerek yok
Ben doktorumla hiç bu konuyu konuşmadık hala bakıcam ne söylicek benimde sorularım var şimdilik ense kalınlığı onları düşünüyorum sorunsuz geçer İn şa AllahEvet en küçük oğlum 36 aylık olacak 4gün sonra
Yaştan dolayı tedirginlik bende de var ama test işine girip kendimi germek istemiyorum
Bana anlattı düşün dedi diğer çocuklarımda da 2li testleri vs yaptırmadım sanırım aynı düşüncedeyim,sağlıklı olsunlar inşallhBen doktorumla hiç bu konuyu konuşmadık hala bakıcam ne söylicek benimde sorularım var şimdilik ense kalınlığı onları düşünüyorum sorunsuz geçer İn şa Allah
Sende MaşAllah çocukların var rahat ola bilirsin ben ama malesef o kadar rahat diğilim ikinci bebişim olsaydı ve yaptırmasaydım şimdide yaptırmazdım ama yine kesin karar vermedimBana anlattı düşün dedi diğer çocuklarımda da 2li testleri vs yaptırmadım sanırım aynı düşüncedeyim,sağlıklı olsunlar inşallh
Ben ikili üçlü dörtlü taramaların hiçbirini Yaptırmıcam çünkü çok yanıltıcı oluyor. Tek bir kere fetal dna testi düşünüyorum %99 güvenilirlik, başkada bişi yaptırmayı düşünmüyorum. Doktorumda imkan varsa en iyisi olduğunu söyledi.Sende MaşAllah çocukların var rahat ola bilirsin ben ama malesef o kadar rahat diğilim ikinci bebişim olsaydı ve yaptırmasaydım şimdide yaptırmazdım ama yine kesin karar vermedim
Aynen okuduklarımdan anladımki yanıltıcı çıkıyor.Fetal DNA MaşAllah fiyatları çok yüksek bilmiyorum benim doktorum kaç fiyat söylicekBen ikili üçlü dörtlü taramaların hiçbirini Yaptırmıcam çünkü çok yanıltıcı oluyor. Tek bir kere fetal dna testi düşünüyorum %99 güvenilirlik, başkada bişi yaptırmayı düşünmüyorum. Doktorumda imkan varsa en iyisi olduğunu söyledi.
İki tane firma var en iyileri diye geçiyor burada da çok yazmışlar, bizim doktorda ikisinin broşürünü verdi. Bugün görüştüm ikisi arasında 1,5 oynuyor. Biri 9 bin dedi direk diğeri dolar üzerinden dedi( panaroma) tl e vurduğunda 10 küsür ediyor.Aynen okuduklarımdan anladımki yanıltıcı çıkıyor.Fetal DNA MaşAllah fiyatları çok yüksek bilmiyorum benim doktorum kaç fiyat söylicek