2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
İki tane firma var en iyileri diye geçiyor burada da çok yazmışlar, bizim doktorda ikisinin broşürünü verdi. Bugün görüştüm ikisi arasında 1,5 oynuyor. Biri 9 bin dedi direk diğeri dolar üzerinden dedi( panaroma) tl e vurduğunda 10 küsür ediyor.
Ben tüp bebek yaptım olumsuz oldu baya paramız çıktı sonra kendim hamile kaldım çok şükür merak ediyorum benim doktorum ne söylicek..fiyatlar nasıl sonuçta bir karar alıcaz.İlk çocukmu sende?

Merhabalar hanımlar 10 haftalık gebeyim Ankara'da ikamet ediyorum. Ankara'da olup doğum paketi alan varmı? Ortadoğu hastanesi ile görüşme yaptım ben 20 bin muayne doğum dahil fiyat verdiler medikalpark Batıkent ile görüştüm 32 35 bin arası bir fiyat verdi beni aşıyor bana uygun Ortadoğu hastanesi orada önceden doğum yapan bilen varsa yazarsa sevinirim. Etlik şehir Hastanesi çok güzel çok temiz ama eşim illa özel istiyor. Başka hastanelerden fiyat alan olduysa yazarsanız mutlu olurum.

Ben tüp bebek yaptım olumsuz oldu baya paramız çıktı sonra kendim hamile kaldım çok şükür merak ediyorum benim doktorum ne söylicek..fiyatlar nasıl sonuçta bir karar alıcaz.İlk çocukmu sende?
Evet ilk çocuk, doktorlar genelde genox ve panaromaya yönlendiriyor bende hangisi daha iyi bilmiyorum ama ikiside hemen hemen aynı sanırım. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Prilam bende gece 2 tane içiyorum yinede gün içinde hep mide yanması yaşıyorum bulantılarla karışık napıcam bilmiyorum sabahta 2 tane içsem anca mı etkiler acayip uyuyorum zaten kafamı tutamıyorum

.
Prilam bende gece 2 tane içiyorum yinede gün içinde hep mide yanması yaşıyorum bulantılarla karışık napıcam bilmiyorum sabahta 2 tane içsem anca mı etkiler acayip uyuyorum zaten kafamı tutamıyorum
Bende öle aşırı Bi uyuma yapmadı hamilelik zaten ağırlık yapıyo 🙈r doktorunuza danışın önce eğer oda onaylarsa baya rahat edersiniz

.
Bende öle aşırı Bi uyuma yapmadı hamilelik zaten ağırlık yapıyo 🙈r doktorunuza danışın önce eğer oda onaylarsa baya rahat edersi
sfk_busem sfk_busem S sibalike siz dr Merve hanımla devam ediyorsunuz demi 😊
Ben Merve hanım ile devam ediyorum 🙃

Kızlar 8. Haftaya girdiğimden beri göğüslerim hala damarları uçları da koyu ama bastırınca artık acımıyor sadece çok uzun saatler sütyen takıp çıkarınca sızlıyor 2 gün önce kontroldeydim her şey yolunda onu kafaya takmıyorum artık göğüsüm belirtisi gidince korkmuyorum ama böyle olması normal mi? İnternette 7. Haftadan sonra böyle olmadı normalmış bazılarının yumuşarmış hatta

Bnım göğüslerde acı yok şuan
Dolgunluk var
Sütyen kullanmıyorum cok rahatsız ediyor

Kızlar bnım idrar yolu enfeksıyonu devam edıyor, idrar kültürüm temiz çıkmış
Yanmam olmadığı için doktor antıbıyotık kullanmamı istemedi
Bol su iç sedi ama ne yapsam ne kdr içsemde kapasitem o kdar alıyo fazlasını içemıyorum

Dolgunluk var

Bol su iç sedi ama ne yapsam ne kdr içsemde kapasitem o kdar alıyo fazlasını içemıyorum
Yanında su bulundur hep aklına geliyor içersin öyle

Kızlar 8. Haftaya girdiğimden beri göğüslerim hala damarları uçları da koyu ama bastırınca artık acımıyor sadece çok uzun saatler sütyen takıp çıkarınca sızlıyor 2 gün önce kontroldeydim her şey yolunda onu kafaya takmıyorum artık göğüsüm belirtisi gidince korkmuyorum ama böyle olması normal mi? İnternette 7. Haftadan sonra böyle olmadı normalmış bazılarının yumuşarmış hatta
Benim haftam geriden geliyor ama benim de azalmış gibi ağrısı yine de dolgunluk var hala

Bnım göğüslerde acı yok şuan
Dolgunluk var

Kuru dut sabah ac karnına kaynatıp iç sonra meyvelerini ye ben öyle kurtuluyorum mesela sık sık idrara çıkartarak

Merhabalar hanımlar 10 haftalık gebeyim Ankara'da ikamet ediyorum. Ankara'da olup doğum paketi alan varmı? Ortadoğu hastanesi ile görüşme yaptım ben 20 bin muayne doğum dahil fiyat verdiler medikalpark Batıkent ile görüştüm 32 35 bin arası bir fiyat verdi beni aşıyor bana uygun Ortadoğu hastanesi orada önceden doğum yapan bilen varsa yazarsa sevinirim. Etlik şehir Hastanesi çok güzel çok temiz ama eşim illa özel istiyor. Başka hastanelerden fiyat alan olduysa yazarsanız mutlu olurum.
Ben de Ankaradayım, ilk gebeliğimde Başkent hastanesinden çok memnun kalmıştım ama güncel fiyatları bilmiyorum, bu sefer kararsızım, benim de şehir hastanesi aklımı karıştırıyor yeni olduğu için, bakalım ben de karar aşamasındayım, hayırlısı olsun hepimiz için 🌸

Kızlar size sorum var ben pek anlamıyorum sata göre ben bu gün 10+1..ama ultrasonda bu gün 10 hafta.Sata göre doğum 9 Mart yazıyor ama ultrasonda 17 mart..neden bu kadar yazmış doktor bilen varmı?

Tahmini doğum tarihini çok kafaya takmayın kızlar benim ilk gebeliğim de herkes Mayıs'ta doğar diyordu 14 Nisan'da 37. Haftada doğdu sağlıkla doğdu çok şükür önemli olan bu gerisi rabbimin takdiri 😊

Ay 10 olmasın 12 olsun 🥺 ben 12 diye biliyorum ama yarın doktoruma sorarım. Ay çok zor ya şu an birbirimizi en iyi biz anlarız, gerçekten zormuş. Ben de bugün zorla yumurta yemeyi başardım ama gel bir de bana sor nasıl yedim. Benim çok az zamanım kaldı 10 haftayı geçti benim bebeğim önden gidiyor son adet tarihine uyumlu değil. Tüp bebek transferi oldum erken oldu transfer o yüzden önden gidiyor. En son 4 gün öndeydi bu da demek oluyor ki 10+3 olduk biz
Ben 5+3 teyken sat a göre ultrasonda 6+0 görünüyordu ben de de mi ilerde acaba ama benimki doğal hamilelik nasıl oluyor ki. Randevum yarın kalp atışını daha duymadım meraktan çatlıyorum yarın 7+4 oluyorum sat a göre acaba ultrasonda kaç çıkacak bakalım

Merhaba öncelikle herkes insallah saglikla sihhatle bebislerini kucağına alir bende idrarda pozitif pazertesi kan vercem benide kabul ederimisiniz
Sağol canım,Sağlıkla alırsınız inşallh kucağınıza
Kızlar size sorum var ben pek anlamıyorum sata göre ben bu gün 10+1..ama ultrasonda bu gün 10 hafta.Sata göre doğum 9 Mart yazıyor ama ultrasonda 17 mart..neden bu kadar yazmış doktor bilen varmı?
Ultrasonda crl ölçümüne göre tahmini doğum oluyor,sata göre standart hamilelikhaftan benimde oynadı yumurtlama erken olmuş dedi,ilerleyen zamanlarda değişedebiliyor canım,çok önemli değil 2-3 hafta fark etmediği sürecezaten bebiş gelmek istediği zamanda geliyor😊 kızım 40+6,ortanca oğlum 40,küçük oğlum 36+6da geldi mesela,benimkiler usgde yazan tarihle paralel gitti yani gerçekten erken yumurtlamışım

X